Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ronaldo se fog élete végéig a balettben táncolni, van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...visca el barca írta:ronaldo ha lelassul, neki vége lesz, ő onnantól kezdve nem tud mit csinálni. ellenben ha leo lassul be, ő hátrébb jön egy sorral és osztogat orrvérzésig.shutterisland írta:mivel cr 2 és fél évvel idősebb, én is mindig úgy voltam vele, hogy messinek még lesz két plusz éve (de egyszerű logika ez...), viszont mára már másképp látom.
azért elnézve cr-t fizikálisan, és azt, hogy kb úgy néz ki, mint egy 27 éves, nem vagyok benne biztos, hogy 2 évvel hamarabb vonul vissza, mint messi.
ráadásul cr inkább középcsatárnak, messi inkább irányítónak illene, ha megkopik a sebességük 30 felett.
sőt, messi utolsó szezonját tudtommal a newell's-ben fogja lepengetni, szóval kapásból egy minusz év európában.
szóval a messi vs ronaldo versenyben felé kell kerekedni alaposan.![]()
ronaldo ha lelassul, neki vége lesz, ő onnantól kezdve nem tud mit csinálni. ellenben ha leo lassul be, ő hátrébb jön egy sorral és osztogat orrvérzésig.shutterisland írta:mivel cr 2 és fél évvel idősebb, én is mindig úgy voltam vele, hogy messinek még lesz két plusz éve (de egyszerű logika ez...), viszont mára már másképp látom.
azért elnézve cr-t fizikálisan, és azt, hogy kb úgy néz ki, mint egy 27 éves, nem vagyok benne biztos, hogy 2 évvel hamarabb vonul vissza, mint messi.
ráadásul cr inkább középcsatárnak, messi inkább irányítónak illene, ha megkopik a sebességük 30 felett.
sőt, messi utolsó szezonját tudtommal a newell's-ben fogja lepengetni, szóval kapásból egy minusz év európában.
szóval a messi vs ronaldo versenyben felé kell kerekedni alaposan.![]()
hja, messiben van plusz két év, az minimum + 10 gólshutterisland írta:
mondjuk céer vészesen közeleg, 58 góllal ő a 3. a listán.![]()
Az nem kérdés, hogy ha idén nem is, de jövőre a lista első két helyét Messi és CR fogja elfoglalni, remélhetőleg ebben a sorrendben közte minimum 10 gólos különbséggel.shutterisland írta:bajnokok ligája örökös góllövőlista :
1. raúl (71)
2. messi (65)
idén még a legrosszabb esetben is lesz 4 bl meccse, most kérdés, hogy az utolsó csoportmeccsen fog e játszani, de jó esélye van, hogy idén megdönti, főleg ha nem esünk ki szégyen szemre a 16 között.![]()
De Cr 2 évvel idősebb, nem aggódok, hogy ki fogja vezetnishutterisland írta:bajnokok ligája örökös góllövőlista :
1. raúl (71)
2. messi (65)
Én? Mikor? Hol?Gareth Tello írta:Hát valamivel viszonoznom kell a beszólogatásaidat Spurs-témában.bence-barca írta:Én mindjárt téged, ha nem hagyod abba a kötözködést.![]()
![]()
Barcások gyakran nevezik Messit egy istennek, félistennek, gondolom azért mert a világ legjobb játékosa, és mert sokszor hozta ki a csapatot egy nehéz helyzetből. Ha ez az "isten" kézzel rak be egy labdát a kapuba, ugye az Isten keze.REMY írta:Igazából ez a kérdés mindig foglalkoztatott, és itt függetlenül Realtól vagy Barcától.JustOneQuestion írta: Amíg a Madrid ellen nem kézzel szerzi a gólokat, felesleges feleleveníteni a múltat.
Egyszerűen csak zavar, ha csalnak, pláne, ha utána még dicsérik is ezért...
Vagy inkább felolvad?!Gareth Tello írta:Lionel Messi has been directly involved in 8 goals (6 goals, 2 assists) in 7 official games against AC Milan.
Holnap megtörik a jég.
Igazából ez a kérdés mindig foglalkoztatott, és itt függetlenül Realtól vagy Barcától.JustOneQuestion írta: Amíg a Madrid ellen nem kézzel szerzi a gólokat, felesleges feleleveníteni a múltat.
Amíg a Madrid ellen nem kézzel szerzi a gólokat, felesleges feleleveníteni a múltat.REMY írta:Ja.. hogyan kell kézzel bevágni a labdát a kapuba, és azzal meccset nyerni... ez tényleg taníthatatlan.Mezner2 írta:utoljára Maradona volt ilyen, mindent tud ami taníthatatlan, mindent ami nem elérhető egyszerű gyakorlással és szorgalommal...
Komolyan mondom én a mai napig nem hiszem el, hogy hogyan lehet kiparodizálni azt, hogy kézilabdázott a meccsen. "Isten keze.." az...
Amúgy ez nem Maradona képességei ellen szólt, mert egy zseni volt, nem is más ellen, csak nem tudom felfogni, hogy egy nyilvánvaló csalást hogy lehet elnézni.
Hát valamivel viszonoznom kell a beszólogatásaidat Spurs-témában.bence-barca írta:Én mindjárt téged, ha nem hagyod abba a kötözködést.![]()
Mondjuk attól félek, hogy annyira mondogatja mindenki, hogy majd most megint rúg párat, hogy megint nem fog betalálni.bence-barca írta:De csak, h ne legyen off: remélem holnap ismét betalál.
Ja.. hogyan kell kézzel bevágni a labdát a kapuba, és azzal meccset nyerni... ez tényleg taníthatatlan.Mezner2 írta:utoljára Maradona volt ilyen, mindent tud ami taníthatatlan, mindent ami nem elérhető egyszerű gyakorlással és szorgalommal...
Én mindjárt téged, ha nem hagyod abba a kötözködést.Gareth Tello írta:Ki ásott mit?bence-barca írta:madrididásták
Az említett idézet és a teljes riport mindjárt kezdődik a Fiesta című műsorban.( sport1)Gareth Tello írta:Ez tetszik.bence-barca írta:"a futballpályán nála jobb gondolatokat nem talál ki, és nem is valósít meg senki"Remek megfogalmazás.
Ki ásott mit?bence-barca írta:madrididásták
Ez tetszik.bence-barca írta:"a futballpályán nála jobb gondolatokat nem talál ki, és nem is valósít meg senki"
Ki ásott mit?bence-barca írta:madrididásták