Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazándiból azóta hitte azt Murinn(g)yo,hogy neki(k) asztán mindent lehet/szabad!Most,ha kiesik a csapata legyalább visszavesz majd egy kicsit,és feltételezem a világsajtó is lerendezi szépen.Gondolok itt elsősorban a pálya állapotáért tett kisded játékaira,nomeg az "arcára"!!
Viszont azon el kellene gondolkodnia sokaknak,hogy meddig mehet el egy edző a játékosai fanatizálása terén,mert ebben a szezonban mentálisan kissé zaklatotnak tűnik a Chelsea!!!!
A játékosok olyan arcot vágva fociztak tegnap is,amiért anno Maradonát levették a pályáról az USA-ban!!Feltételezem,hogy a "kékek" nem a kokótól voltak ennyire felpörögve,de az tisztán látszott,hogy vmi naon nem stimmel náluk "fejben"!!Elképesztő különbséget láttam a Barca sztárjai,és a cselszki egyfolytában görcsölő játékosai között-FEJBEN!!
Barcelonában szerintem még rosszab lesz a helyzet,főleg akkor,ha a kékeknek kezd majd elmenni a hajó!
ez a fórumuk:brazil írta:hello,
megadná valaki a chelsea-fanok szurkolói oldalának a címét (megnézném a véleményeket...)
köszi
szerintem is erről van szó.BaRcADINHO10 írta:láccik hogy messi felnéz egy kicsit és valószínű látta hogy az állat delhornó jön 1000el felé.LEHETSÉGES hogy ezért ugrott fel MESSI és takarta az oldalát, hogyha már kapni fog ne törjön szét minden csontja.
Igen, a gol teljesen az o érdeme volt.Vito írta:visszatérve a meccsre, Marquez a gól előtt mekkora volt?!
bal lábbal telibetalálta a mi "drága" Samunk fejét.
pedig alig szokta a balost használni.
szerintetek mekkorát kiabáltam?