2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
fél kiló rizs/nap. hozzá fél kiló hús/nap. hozzá 1-2 alkalommal zabpehely,80-100g/adag.Mihu írta:Van itt valaki, akinek van egy jól bevált tömegnövelő étrendje? Keresgéltem a google-n, és csak olyanokat találtam, amikben napi 1 vagy 2 alkalommal szerepel 10-15ezer ft-os étrend-kiegészítő...na most én nem 3-400ezer forintból (étrendkieg+kaja+kondibérlet) szeretném megoldani azt, hogy izmosabb legyek, úgyhogy ezeket a drága cuccokat szeretném kihagyni belőle.
Rendben, nagyon szépen köszönöm a segítségetzola8787 írta:Ugyanazt jelenti a 2, Plyometric Carido Circuit-ot csináld akkor.Sipi24 írta:Helló
A Segítségeteket szeretném kérni. Leszedtem a Shaun T Insanity Deluxe Program 60-Day-at. Na most olyan problémám van vele, hogy tartalmaz 14 videót. Na most, az első hónap 2. hét szerdai napnál és a 3. hét keddi napnál van olyan, hogy cardio circuit, de a videók közt nincs olyan, hogy cardio circuit , csak olyan, hogy plyometric cardio circuit, ez esetleg elírás lenne? És az plyometric cardio circuit lenne a sima cardio circuit helyet?
Plusz ezek a videók mire jók ? Upper Body Weight Training, Max Interval SportsTraining, Insane Abs, mert ezek nincsenek benne az insanity edzéstervben.
A választ előre is köszönöm
Edzésterv: googlebe írd be, hogy "insanity workout" és a képek között kihoz majd edzésterveket, mindenhol Plyometric-nek lesz írva.
A plusz videók pedig tényleg csak úgy van, ha nem elég neked csinálhatod azt is, meg amúgy isIlletve a 2. hónapra írta Shaun T, hogy a Core Cardio Balance után mehet a Max Interval Sports Training.
Hajrá és ne add fel!!! Baromi nehéz, az eddigi legnehezebb ugrálós edzés amit eddig láttam. Hozzáteszem, hogy ST mögött aerobic edzők ugrálnak és ők se bírják végig
Ugyanazt jelenti a 2, Plyometric Carido Circuit-ot csináld akkor.Sipi24 írta:Helló
A Segítségeteket szeretném kérni. Leszedtem a Shaun T Insanity Deluxe Program 60-Day-at. Na most olyan problémám van vele, hogy tartalmaz 14 videót. Na most, az első hónap 2. hét szerdai napnál és a 3. hét keddi napnál van olyan, hogy cardio circuit, de a videók közt nincs olyan, hogy cardio circuit , csak olyan, hogy plyometric cardio circuit, ez esetleg elírás lenne? És az plyometric cardio circuit lenne a sima cardio circuit helyet?
Plusz ezek a videók mire jók ? Upper Body Weight Training, Max Interval SportsTraining, Insane Abs, mert ezek nincsenek benne az insanity edzéstervben.
A választ előre is köszönöm
Mostmár kevésbé parázok, valahogy arra jutottam közben, amit te is írtál, h úgyis sikerülni fog. Meg úgy vtam ha próbán elsőre is ment, akkor csak nem lesz gond az, h még rajtuk van +x kiló smink és ruha.MQuC írta:...
MágusMQuC írta:
Bár most, ahogy leírtam, lehet szalagavató lesz és tettek be emelést a keringőbe és bajban vagytok??
Insanity, de 2-3 hét kaka, inkább a rendszerességgel kellene megbarátkozni. Nem vitatkozásként mondom, tudom én, hogy tudod, hogy ez az idő semmi kb a fejlődésben (ejj, de szép mondat voltbence-barca írta:Srácok tudtok valamit ajánlani itthoni edzés gyanánt, amivel gyorsan tudok fejlődni, ha nem is sokat? 2-3 hétig csinálnám csak és nem fontos az eredmény, inkább csak, h kicsivel megnöveljem az erőmet. Értem itt karra.
Tisztában vagyok vele és nem is méretre gondoltam, szimplán tényleg csak erőre.palesz77 írta: 2-3 hét alatt nem lehet sokat fejlődni.. De ha még is akkor a Meztelen Harcos módszerét ajánlanám, azzal méretre kb 0 lesz a növekedés - hosszútávon is -, de erőbe megdob ha elsajátítod a technikát. Azt meg le lehet szedni - gondolom - netről..
bence-barca írta:Srácok tudtok valamit ajánlani itthoni edzés gyanánt, amivel gyorsan tudok fejlődni, ha nem is sokat? 2-3 hétig csinálnám csak és nem fontos az eredmény, inkább csak, h kicsivel megnöveljem az erőmet. Értem itt karra.
Kockahas=szigorú diéta és sok kardio.Don Blaugrana 2005 írta:Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a kockahashoz milyen étrend lenne a megfelelő? Mert a gyúrással azzal nincsen gond, csak hát az étrenden kéne változtatni. Előre is köszi!
Alapvetően a hátazáshoz, nézz rá gyakorlatokatdavi10 írta:Sziasztok!
Itthon szoktam súlyzózgatni, edzegetni így:
Kedd: Kar + Váll
Csütörtök: Láb (ez mostanában sajnos kimaradt)
Szombat: Mell + Hát
Most kaptam egy húzódzkodórudat, és érdekelne, hogy melyik napra iktassam be a húzódzkodást?
Előre is kösz.
Szia!VElBarca írta:Üdv.A segítségeteket szeretném kérni.!
17 éves vagyok,178 cm,60 kg...Gondolom ebből sokaknak lejött hogy mi is a problémám...Eléggé,sőt,nagyon vékony vagyok és most jutottam el oda hogy kezdeni akarok magammal valamit.Vagy is hazudok,hiszen ez már érett bennem,most jöttek össze úgy a dolgok hogy sikerült egy egész korrekt kis edzőtermet összehoznom magamnak,van itthon pár egykezes súlyzóm,1-2 rudam,egy fekve nyomó padom illetve egy multi gépem.Szerencsém volt,így most kb. 1-2 hónap alatt összejöttek ezek a cuccok,így szívesen belevágnék az edzésbe,csak konkrétan lövésem sincs hogy hogyan...
Mivel nagyon vékony vagyok,gondolom először fel kéne szednem pár kilót hogy tudjak mit gyúrni nem?Mármint szeretnék 'vastagabb',férfiasabb lenni,mert kezdem égőnek érezni a mostani állapotomat.De ehhez mit kéne tennem?Fehérje,táplálékkiegészítők?Mivel fejlődhetnék a leggyorsabban és leghatékonyabban?
Ajánlottak nekem mindenféle cuccokat,hogy 1-2 hónap alatt ilyen-meg olyan leszek,de nem vagyok a vizes-lufi kezek híve,ezért vagy normálisan csinálom,vagy sehogy,inkább lassabban,de normálisan.
Valami étrenddel kapcsolatos tanács?
Bármilyen segítségnek örülnék,és nagyon megköszönném.
Üdv.