bence-barca írta:sörvirsli írta:De láttam,meg előző szezonban is,akkor tényleg nagyon ment neki.
Idén nem vagyok elájulva tőle és sok gól is mutatja,hogy ős sincs a toppon.
Nálunk tavaly a gyenge védelem mellett Valdes azért potyázott nem is keveset , csak vissza kell olvasni a topikját,ha idén is úgy védene akkor megint a védelmünk is szidva lenne hiszen nem egy bravúrt vagy jó védést mutatott be eddig.Lopezzel is az a helyzet mostanában ami Valdessel tavaly: bizonytalan védelem+bizonytalan kapus.
Hát én amikor látom Lopezt védeni akkor mindig parádézik.
VV potyázott, de csak 2-3 gólt. Azért tűnt soknak, mert amúgy is sok gólt kaptunk.
Nem igazítom a programom a reál meccseihez, így nem is sokat látok belőlük, de azért az ennyiből is lejött, h az időnként átjáróház védelmüket egyedül Lopez tartja meccsben, azaz fogott nekik súlyos pontokat azzal, h 10ből 8 ajtó-ablakot kivéd, a beszedett kettőről meg nem tehetett és azt (sajnos) be is hozta a támadószekciójuk.
Ezt nem észrevenni azért elég cinkes.
Mint ahogy VV kapcsán arra hivatkozni, h olvass vissza a topicjába... Ahol tavaly kb csakazértis alapon kb minden meccs után muszáj volt elverni rajta a port, még akkor is, ha konkrétan nem is hibázott. De miután páraknál (a jelek szerint nálad is) bevésődött ez a marhaság, h potyakapus, így ezek a meglehetősen buta hozzászólások azok, amikre hivatkozol. Benyelt vagy 2-3 bohókásat, de úgy állítod be, mintha kb meccsenként fordult volna elő. HÜLYESÉG.
Ez jó poén.
Mostantól minden forduló után beírom legalább két postban is, h Neymar mennyire borzasztó, aztán jövőre meg majd arra hivatkozok, h fú, mennyit javult, miután látható, h tavaly mennyit lett szidva
Szal a meglátásaidban a negatív és pozitív irányú elfogultság (vakság?) alaposan megvan, ami így együtt elég érdekes párosítás és láthatóan ez még a saját szurkolótársaidat is sokkolja már ennyi idő után... De hát te tudod, lehet h teljesen más meccseket nézünk már szezonok óta