Offtopic
- Capon
- Llegenda del Barça
Na elolvastam.
Tehát ha nekem az a heppem, hogy egy pohárban otthon sósavat tárolok és senkit nem veszélyeztetek vele(csak a hülye betörőt meg magamat), de ha valaki feljelent akkor szabályt vagy törvényt sértek és megbüntetnek, mert sósav pohárba nem való és nem tárolható csak a saját csomagolásában.
Az a nő aki meg késsel támad rendőrre sőt meg is sebesíti, az minden büntetés nélkül otthon szabadlábon húsbárddal terrorizálhatja a szomszédait minden szankció nélkül.
Hát logika az van a magyar törvénykezésben.
Visszatérve a boros formához. Kár volt azt mondania, hogy betörőt akart "fogni" vele, bár a cikkből kiderül, hogy ez már nem oszt nem szoroz.
Tehát ha nekem az a heppem, hogy egy pohárban otthon sósavat tárolok és senkit nem veszélyeztetek vele(csak a hülye betörőt meg magamat), de ha valaki feljelent akkor szabályt vagy törvényt sértek és megbüntetnek, mert sósav pohárba nem való és nem tárolható csak a saját csomagolásában.
Az a nő aki meg késsel támad rendőrre sőt meg is sebesíti, az minden büntetés nélkül otthon szabadlábon húsbárddal terrorizálhatja a szomszédait minden szankció nélkül.
Hát logika az van a magyar törvénykezésben.
Visszatérve a boros formához. Kár volt azt mondania, hogy betörőt akart "fogni" vele, bár a cikkből kiderül, hogy ez már nem oszt nem szoroz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Amennyiben bevallod, hogy szándékosan azért tetted ki a patkánymérget, mert tudtad, hogy a betörő bele fog enni, akkor azt elég nehéz kimagyarázni már.Capon írta: Ha kiteszek valami patkánymérges kaját mit tudom én a pincédbe a rágcsálók miatt és azt a hülye betörő megeszi akkor is sittre megyek?
Egyébként ahhoz sem volt meg a joga, hogy fagyállót töltsön a saját borába, méreggel való visszaélés miatt.
Még egy-két ilyen dolog le van itt írva szépen:
http://index.hu/belfold/2013/11/04/ezer ... los_gazda/" target="_blank
- Capon
- Llegenda del Barça
A fagyállós boros betörős sztori mindenkinek megvan?
Tehát ha én romlott húst tartok a hűtőben és megeszi a betörő és kórházba kerül, akkor én fizetem a kórházi számláját??
Vagy ha megvágja magát az ablaküvegemmel akkor börtönbe megyek emberölési kísérlet miatt mert nem hagytam nyitva neki az ablakot??
Szerintem a fószernak minden joga megvolt ahhoz, hogy fagyállót töltsön a saját borába a saját házában. Senkinek nem kínálta. Senkinek semmi köze hozzá mit tárol otthon és ha azt valaki éppenséggel megissza akkor az az ő baja.
Ha kiteszek valami patkánymérges kaját mit tudom én a pincédbe a rágcsálók miatt és azt a hülye betörő megeszi akkor is sittre megyek?
Tehát ha én romlott húst tartok a hűtőben és megeszi a betörő és kórházba kerül, akkor én fizetem a kórházi számláját??
Vagy ha megvágja magát az ablaküvegemmel akkor börtönbe megyek emberölési kísérlet miatt mert nem hagytam nyitva neki az ablakot??
Szerintem a fószernak minden joga megvolt ahhoz, hogy fagyállót töltsön a saját borába a saját házában. Senkinek nem kínálta. Senkinek semmi köze hozzá mit tárol otthon és ha azt valaki éppenséggel megissza akkor az az ő baja.
Ha kiteszek valami patkánymérges kaját mit tudom én a pincédbe a rágcsálók miatt és azt a hülye betörő megeszi akkor is sittre megyek?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- lui1698
- Llegenda del Barça
Az Ásotthalom-Újszeged meccset meg anyám fogja nézni.... 

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
shutterisland írta:13.00 : tottenham - newcastle (digi2)
15.00 : sunderland - manchester city (digi1)
17.00 : manchester united - arsenal (digi1)
19.00 : villarreal - atletico madrid (sport1)
21.00 : betis - barcelona (sport1)

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- shutterisland
- Director del Fútbol
13.00 : tottenham - newcastle (digi2)
-
- Az Év fórumozója 2013
bence-barca írta:
-
- Llegenda del Barça
Gareth Tello írta:
-
- Az Év fórumozója 2013

-
- Llegenda del Barça
- miihii
- KHAL
Az igazat megvallva itt jobban néztél ki, mint mostTim írta: Így nézek ki most:
![]()

Jaja, főleg ha vicces dolgokat csavarsz abba a szőnyegbeTim írta: Szerk.:Mármint a szőnyeg tágítja a teret

Az elektromos témán is matekozok, de sztem szénné égetném a végét, ahányszor meggyújtanám és hamar lepattanna a dukkó, amikor lehamuzom

A Szomszédnéniknek volt egy hatalmas műsora erről az egyik Showderban, sírtam végig

Linkelném is, de nem találom sajna

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Az Év fórumozója 2013
Azt a mindenit, ez már valami.Tim írta:itt szoktam főzni,és amíg összerottyan a leves leülök a kanapéra,és nézem a mikrót.
Amint látod éppen árulom a lakást,sajnos kevés az érdeklődő..

Nem is értem, miért nem tolonganak érte az emberek...

Gareth Tello írta:..És a gombakrémlevesfőző laboratóriumról még nem is hoztál képet.

itt szoktam főzni,és amíg összerottyan a leves leülök a kanapéra,és nézem a mikrót.
Amint látod éppen árulom a lakást,sajnos kevés az érdeklődő..

- JOseppe
- Jugador d'estrella
Észre fogja venni,ilyen kis ablakok szoktak felugrálni
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
-
- Az Év fórumozója 2013
Érdekelne az a szőnyeg, ezek szerint családi relikvia, de az ár nem számít (tudod, genetikai fejlesztésekben utazomTim írta:Nagymamitól örököltemA lakberendező szerint tágítja a teret,ha a falra teszem,és tényleg!
Viszont el sem hinnétek,hogy mit mászkáltam a tapétáért..Persze az ágy sem hétköznapi darab,de nem a lakásom az érdekes.
Szerk.:Mármint a szőnyeg tágítja a teret falra téve,nem a nagymami. Bocsánat félreérthető voltam.

A tapéta sem rossz amúgy, biztos súlyos százezreket kellett leszámolni érte.
És az az ágy... Ha jól tudom, az egész világon összesen kettő található belőle. Igazi kincsesbánya a lakásod. És a gombakrémlevesfőző laboratóriumról még nem is hoztál képet...

De természetesen a te személyed a lényeges, cimbora.

Nagymamitól örököltemGareth Tello írta:Mellesleg Tim, szép a perzsaszőnyeged a falon, igazán elárulhatnád, honnan loptad.![]()

Viszont el sem hinnétek,hogy mit mászkáltam a tapétáért..Persze az ágy sem hétköznapi darab,de nem a lakásom az érdekes.
Szerk.:Mármint a szőnyeg tágítja a teret falra téve,nem a nagymami. Bocsánat félreérthető voltam.
Szerk.2: Pláne hogy már meg is halt szegény. A nagymami természetesen,a szőnyeg jól van.

-
- Az Év fórumozója 2013
Mellesleg Tim, szép a perzsaszőnyeged a falon, igazán elárulhatnád, honnan loptad.

E-cigi. Komolyan mondom,a kezdeti nagyobb kiadás után töredékét költöd rá,mintha továbbra is cigiznél. Mellékelek egy képet magamról hogy megmutassam mennyire megváltozhat az életed.miihii írta: Sok más cigit kipróbáltam (vagy inkább kevesebb, amit nem?), de nem nagyon volt olyan, ami hosszabb távon bejönne. Pedig azért van jó néhány fajta a trafikokban, uh vmit majd csak kitalálok
Így nézek ki most:

Oké,tudom hogy fodrászhoz kéne mennem

Persze akkoriban más volt az érdeklődési köröm,és még a régi lakásban szenvedtem.

-
- Llegenda del Barça
Vagy már 2 doboz árából is.shutterisland írta:kajak 1000 forint már egy doboz ? lassan ott tartunk, hogy füvezni olcsóbb lesz, 3 doboz cigi árából kijön 1g fű.![]()

Nem tudom téged ez mennyire hat meg, de mivel jór akarok neked azért mondom, mert bár olcsóbb tölteni, egészségtelenebb.miihii írta:
Tervezem már a töltést egy ideje, teszkógazdaságos megoldás.
- miihii
- KHAL
Én még anno megfogadtam, h ha 500-at eléri a cigiár, leteszem, annyit már nem ér 
Aztán azóta is kipengetem a most éppen 870-et, viszont kevesebbet szívok. (Ebbe mondjuk besegített, h a cégnél kitiltották a cigit, melóban nincs dohányzás... De cserébe legalább szívatnak ezerrel, uh kompenzálva vagyok
)
Tervezem már a töltést egy ideje, teszkógazdaságos megoldás. Lenne, ha sikerülne kitalálnom vmi normális dohányt. Mert én West Silvert szívok és West-et nem forgalmaznak az országban
Sok más cigit kipróbáltam (vagy inkább kevesebb, amit nem?
), de nem nagyon volt olyan, ami hosszabb távon bejönne. Pedig azért van jó néhány fajta a trafikokban, uh vmit majd csak kitalálok 

Aztán azóta is kipengetem a most éppen 870-et, viszont kevesebbet szívok. (Ebbe mondjuk besegített, h a cégnél kitiltották a cigit, melóban nincs dohányzás... De cserébe legalább szívatnak ezerrel, uh kompenzálva vagyok

Tervezem már a töltést egy ideje, teszkógazdaságos megoldás. Lenne, ha sikerülne kitalálnom vmi normális dohányt. Mert én West Silvert szívok és West-et nem forgalmaznak az országban

Sok más cigit kipróbáltam (vagy inkább kevesebb, amit nem?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ennyit tudok fűzni a dologhoz:Capon írta:A trafikok bevezetése előtt még mikor csak tervezték, már akkor tudni lehetett, hogy virágzásnak fog indulni a feketepiac így pedig csak a feketegazdaság bevételei fognak növekedni.
Egyébként ha Mo.-n valaha is legalizálni fogják a könnyű drogokat, azt tuti valami ilyen Nemzeti Kábítószerbolt formájában fogják megtenni, csak hogy arról is le lehessen szedni a sápot.shutterisland írta:kajak 1000 forint már egy doboz ? lassan ott tartunk, hogy füvezni olcsóbb lesz, 3 doboz cigi árából kijön 1g fű.![]()

- shutterisland
- Director del Fútbol
kajak 1000 forint már egy doboz ? lassan ott tartunk, hogy füvezni olcsóbb lesz, 3 doboz cigi árából kijön 1g fű.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
A cigiárak már a trafikok előtt is folyamatosan emelkedtek 10-20 forintokkal, én már akkor leálltam(illetve átálltam arra, hogy magamnak töltöm, így jóval olcsóbb)amikor 8-850 volt egy doboz. Most meg pláne nem adnék ki egy dobozért majdnem 1000ft-ot.Capon írta:Eddig is olvasni lehetett, hogy drasztikusan visszaesett a dohány forgalom a trafikok bevezetésével, ezzel egy időben emelkedett is az ára, de most azt olvastam, hogy már szeptemberről októberre is megfeleződött a jövedéki adóból befolyt pénz.
Innen valaki leszokott a cigiről azóta? Én nem cigizek ezért megdöbbenve láttam hogy már 1000Ft-ot súrolják alulról a cigiárak.
Bár így is úgy is viszi a pénzt elég rendesen és ennek tetejében még egészségügyileg sem kifizetődő, úgyhogy minél hamarabb megpróbálok leszokni.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***