2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Messiről, írtam a topkjában, Neymar:azért egy kissé aggaszt, hogy sok a kihagyott helyzete de a játéka így is klasszis.Vakmacska írta:Nos hát...
Messi.. nem jó hír
Neymar: jó volt, nem csoda a csere, faragták rendesen. Az, hogy még ő is lesérüljön, nem hiányzik.
Xavi: elég szürke volt.
Pedro: nekem tetszett a játéka
Fabre: végre egy edző, akinek sikerült megtalálni a posztját.
Alves: a negatív véglet. Végig gyenge volt, fentragadt szokás szerint, és a tizi a végén feltette a pontot az i-re
Song: csöndes iparosként hozta le a meccset, jól játszott, sallangmentesen.
Iniesta: kezdi érezni a játékot. Jöttek tőle szépen a bepasszok.
Valdes: nagyon jól védett, úgy tűnik jót tesz neki, hogy eldöntött dolog, hogy lelép.
Puyol: hát, elkövetett egy-két hajmeresztő bakit
A fiatalok remekül teljesítettek, bár Tello és S Roberto nem sok lehetőséget kapott.
Remélem a kupameccsen több lehetőségük lesz.
A csapat elég könnyedén vette a meccset, túlságosan is. A 2. félidő elején totál alvászat volt, nagyon kellett a harmadik gól.
A bírókról meg no comment. Ami les, engedi, ami nem volt az azt belengeti, rengeteg szabálytalanságot elnézett. Szóval csak a szokásos.
Betis: szimpatikus csapat, nem adták fel.
Hogyne...az egy dolog, hogy a labdát elrúgta, de a bal kezével a pocogány bal vállát olyan szépen ki akarta tépni a helyéből, hogy öröm volt nézni. Szerintem jogos volt a bünti.Yokozuna írta:A végén érthetetlen, és felháborító tizenegyest adott a szerepelni vágyó idióta bíró, ami szerencsére már nem befolyásolt semmit.
A Marca szerint Pedro fog kezdeni, szóval erre ne számíts.visca el barca írta:eléggé félek az esti meccstől. aki rendszeres sportfogadó, az tudja, hogy az utolsó mindig megveri az elsőt, főleg ha otthon játszik![]()
jó lenne ha az első félidőben lerendeznénk a meccset, nem akarok izgulni
azt én is nagyon remélem és várom is....de gondolom te is (és a vak islátja) hogy a valóság nem az amit Tata beszél.sörvirsli írta:Nyilván Tata is tudja és látja,hogy Messi még nem 100%os de ezt kifelé biztos nem fogja kommunikálni mert a csapatnak is jobb lélektanilag -az ellenfélnek meg rosszabb - az a hit,hogy Leo kifogástalan állapotban van.
Nyilván dolgoznak a háttérben,hogy minden oké legyen.
Én örülök, ki mondta, hogy nem örülök? Annyit írtam le, hogy nem ez a szokásos. Szerintem viszont túlzás, hogy csak annyi volt a kérdés, hogy mennyivel nyerünk. Ha Neymar labdája nem megy el a lábak között akkor is csak ez a kérdés? Bár gondolom, hogy ha Messi belövi a tizit az Atletico elleni visszavágón, akkor ott is csak ennyi a kérdés. Igen is megszorongattak minket, pláne, hogy ha az első félidőben berúgják a helyzetüket. Azért ne hogy már azt mondjuk, hogy ez egy teljesen sima meccs volt.Chino írta: Az a megszorongatás enyhén szólva túlzás. Az az igazság, hogy csak annyi volt a kérdés, hány góllal nyerünk, annak meg inkább örüljél, hogy Alexis lövi a gólokat és idén ha Messinek nem megy akkor is meg tudjuk nyerni a meccseket.
Az a megszorongatás enyhén szólva túlzás. Az az igazság, hogy csak annyi volt a kérdés, hány góllal nyerünk, annak meg inkább örüljél, hogy Alexis lövi a gólokat és idén ha Messinek nem megy akkor is meg tudjuk nyerni a meccseket.Don Blaugrana 2005 írta:een: ) Am meg az Espanyol megszorongatja a Barcát a Camp Nou-ba, Sanchez nyeri meg a meccset a Barcának, Messi nem lő gólt, Sanchez pedig már majdnem beéri őt a góllövőlistán. Mégis mi folyik Barcelonában?
Elég sok dolog hibádzik ebben a hosszászólásban.Vakmacska írta:
Pep ezt a totális letámadást preferálta. Szerintem az ő idejében igazán nem is volt rá szükség.
Akkor is tiki-taka volt, csak valahogy gyorsabb volt a tempó is. Most nincsenek meg azok a gyors passzok, mint anno. Most gondolkodnak egy-egy passz előtt.
Ráadásul most már ha valaki beindul, egyből odakapálnak neki egyet.
A Real elleni meccsen is előfordult, hogy még a nem labdás embert lerántották, lekönyökölték, felrúgták, a bíró meg nem is foglalkozott vele.
Az Espanol tegnap nem is akart gólt rúgni. Nagyobb antifocit nyomatott, mint a Műringyó féle régi cselszkij.
Xavit én is most már inkább hátránynak tartom, már nem játssza azt a direkt játékot, mint régen, hiányoznak a gyilkos passzai. Ezért mondom azt, hogy Thiago eladása nagy hiba volt.
Tata nem engedte volna el, ő remekül beleillett volna az új stratégiai elemekbe. Gyors, direktebb játékot játszik, és sokszor úgy, hogy ő maga is gólhelyzetbe kerül.
Remélem vissza fog térni hozzánk.
Egyáltalán nem, az Espanyol betömörült, nagyon odatették magukat. Nézzetek meg mondjuk 1:40nél azt a szerelést a videóban, azért kevés spanyol csapat szívja fel magát ennyire ellenünk: De ők egyébként sem szokták könnyen adni magukat, mondjuk általában az idegenbeli meccseken szoktak megszorongatni, szóval maradéktalanul én sem vagyok elégedett hazai pályán egy ilyen 1-0-lal. Lehetett volna jobban is teljesíteni (Alves, Xavi, Messi stb.), de igazából az Espanyolnak köze nem volt a meccshez, nekünk viszont megvoltak a helyzetek, amiből végül csak sikerült gólt rúgni.Chino írta: Azért nem volt ez akkora katasztrófa szerintem mint sokan állítják.
Pep ezt a totális letámadást preferálta. Szerintem az ő idejében igazán nem is volt rá szükség.torotam írta: Tata jól felismerte, hogy a betömörülő védelmekkel szemben a körbepasszolás, a folyamatos visszapasszok, az állóháború nem eredményes. Direktebbé kell tenni a támadásokat, azt pedig nagyobb terület nyerésével lehet, kvázi ki kell csalogatni a sündisznóból az ellent.
Pep annó erre nem volt képes (Tito sem), a betömörülő ellenfélben pedig egy szöglet, szabadrúgás vagy kontra révén mindig benne van a gól (lásd pl anno Chelsea, vagy Mourinho Madridja).