az atletico elleni idegenbeli derbi amúgy január 12.-én lesz, az még 2 hónap, addigra remélem visszatér.
ronaldo örülhet, ezzel zsebben van a spanyol és bl gólkirályi cím.

Gondolod nem a legjobb orvosok vannak rajta a dolgon? A világ legjobb játékosáról van szó, szerintem a háttérben itt nagy fejtörés meg próbálkozás mehet orvosi vonalon attól hogy kifelé semmit nem mondanak. Pont ezért aggódom mert láthatóan nem tudják megoldani egyelőre.Gareth Tello írta:Most már ott tartok, hogy nem érdekel, hogy két hetet hagy ki vagy három hónapot, de könyörgöm, vizsgálják meg rendesen, 3537282-féle módszerrel, a legújabb technológiákkal, a legkiemelkedőbb orvosok segítségével, állítsanak fel egy normális diagnózist, és kúrálják ki Messikét úgy, hogy amikor visszatér, viszonylag rövid időn belül ismét önmaga lehessen. Mert az nem megoldás, hogy siettetjük a visszatérését, aztán csak az lesz megint, hogy lézeng a pályán, nem mer belemenni a test-test elleni küzdelembe, kevésbé energikusan játszik, aztán újra megsérül.
Kapjon egy hosszabb pihenőt, ha az kell, de ennek a sérüléshullámnak valamilyen módon véget kellene vetni.
Remélem addig nem küldik a pálya közelébe, míg az orvosok azt nem mondják, hogy na ez az ember képes végigfutni 90 percet (irónia). Jöjjön vissza februárba vagy januárba, csak legyen toppon újra.Gareth Tello írta:Official: Messi has a thigh injury, more tests tomorrow #fcblive
Szerintem nagyon Ribéry-nek áll ez már így. Tudom, elvileg nem számít ki milyen címet nyert, csakis a játékos teljesítménye, tudása, de mégis nehezen tudom elképzelni hogy ne vegyék figyelembe mit nyert Ribéry a Bayernnel, azon túl tényleg nagyon jó szezonja volt és most is jól megy neki egyelőre.csababarca írta:Ezzel az ősszel kigolyózta magát az aranylaszti esélyesek közül,ezek a sérülések nem kellettek volna...
Kár, remélem akkor odadobják Ribérynek, bár,hogy Cé így lövi a gólokat, ilyen mennyiségben (persze,ő nem a kicsik ellen szedi meg magát,nem...), toronymagas esélyes lett szerintem. Pont a legjobbkor nyomja,szavazatleadás előtt van bombaformában,ez eléggé hatással lehet a cuccra.
Messit meg műtsék meg,csavarozzák össze,találjanak ki valamit,aztán majd januárban találkozunk. Felesleges erőltetni,mióta megsérült először ősz elején, majd visszatért,azóta látszik,hogy félti,nem teszi oda magát rendesen.
Most úgyis válogatott szünet lesz, lehet komolyabban foglalkozni a foltozással.
Rumig írta:Elég furcsa nekem, h miután kb. 5 szezont végignyomott sérülésmentesen úgy, h közben felrúgták, faragták rendesen, most különösebb behatások nélkül is folyamatosan izomsérüléseket szenved. Itt valahol valami (felkészülés?) nagyon félre ment.
kettejük közül nem messivel kellett alkudozni x hónapon keresztül...PPP írta:visca el barca írta: van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...és messi azért keres csak 15 milliót, mert a barca rátukmálta, vagy csak azért írta alá a szerződést, mert azt hitte, hogy megint valami unicef jótékonysági programról van szó. de a legvalószínűbb, hogy a pénzéhes riválisával szemben ő az Argentín Árvák Alapítványa javára utalja a 15 millát
"such a good boy"
visca el barca írta: van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...
ronaldo se fog élete végéig a balettben táncolni, van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...visca el barca írta:ronaldo ha lelassul, neki vége lesz, ő onnantól kezdve nem tud mit csinálni. ellenben ha leo lassul be, ő hátrébb jön egy sorral és osztogat orrvérzésig.shutterisland írta:mivel cr 2 és fél évvel idősebb, én is mindig úgy voltam vele, hogy messinek még lesz két plusz éve (de egyszerű logika ez...), viszont mára már másképp látom.
azért elnézve cr-t fizikálisan, és azt, hogy kb úgy néz ki, mint egy 27 éves, nem vagyok benne biztos, hogy 2 évvel hamarabb vonul vissza, mint messi.
ráadásul cr inkább középcsatárnak, messi inkább irányítónak illene, ha megkopik a sebességük 30 felett.
sőt, messi utolsó szezonját tudtommal a newell's-ben fogja lepengetni, szóval kapásból egy minusz év európában.
szóval a messi vs ronaldo versenyben felé kell kerekedni alaposan.![]()
ronaldo ha lelassul, neki vége lesz, ő onnantól kezdve nem tud mit csinálni. ellenben ha leo lassul be, ő hátrébb jön egy sorral és osztogat orrvérzésig.shutterisland írta:mivel cr 2 és fél évvel idősebb, én is mindig úgy voltam vele, hogy messinek még lesz két plusz éve (de egyszerű logika ez...), viszont mára már másképp látom.
azért elnézve cr-t fizikálisan, és azt, hogy kb úgy néz ki, mint egy 27 éves, nem vagyok benne biztos, hogy 2 évvel hamarabb vonul vissza, mint messi.
ráadásul cr inkább középcsatárnak, messi inkább irányítónak illene, ha megkopik a sebességük 30 felett.
sőt, messi utolsó szezonját tudtommal a newell's-ben fogja lepengetni, szóval kapásból egy minusz év európában.
szóval a messi vs ronaldo versenyben felé kell kerekedni alaposan.![]()