2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azért vicc, hogy 2013-ban nem lehet seperc alatt lerendezni egy ilyen szavazást ilyen ilyen méretű szervezetnél.másodszor valószínűleg az lehetett ennek az oka (ha tényleg igaz a hír), hogy még nagyon sokan nem adták le a szavazataikat.
harmadszor meg alapjában véve is komédia, hogy több, mint másfél hónappal azelőtt le kell adni a szavazatokat, mielőtt lenne ez az egész... tudtommal a 2013as évet nézik, amibe még bőven beletartozik november második fele meg december is.
először is kétlem, hogy aki leadta volna a szavazatát azt megváltoztatná, nem tartom túl valószínűnek.Barcaman1993 írta:FIFA has decided to re-open the Ballon d'Or vote, that was initially closed on 15 Nov, until 29 Nov. Votes can be submitted or changed. [md]
Megtalálták a módját a szavazás manipulására... Előfordulhat, hogy megint Messi neve jött ki elsőnek, de vhogy el kell venni tőle... Persze ez összeesküvés elmélet, de mi más magyarázható oka lenne ennek? Erre még sztem nem volt példa...
CR neve jött ki elsőnek, de vhogy el kell venni tőle?Barcaman1993 írta:Előfordulhat, hogy megint Messi neve jött ki elsőnek, de vhogy el kell venni tőle... Persze ez összeesküvés elmélet, de mi más magyarázható oka lenne ennek?
Azért ennyire nem vt szép a hétvégi RvP fejes az ágyúsok ellen.Game90 írta:
De legalább már most eldőlt, hogy ki fogja jövőre nyerni![]()
Köszi az infót, jó hülyén van megcsinálva...Gareth Tello írta:The Award rewards the best goal scored between the dates of 1 November 2012 and 2 October 2013 (inclusively), without distinction of championship, gender or nationality.Game90 írta:Wilshere gólja?
Az a bizonyos gól pedig már október másodika után esett, szóval majd csak jövőre fog harcba szállni a díjért.![]()
The Award rewards the best goal scored between the dates of 1 November 2012 and 2 October 2013 (inclusively), without distinction of championship, gender or nationality.Game90 írta:Wilshere gólja?
Ezzel abszolút egyetértek, úgy gondolom, hatalmas fölénnyel fog győzni az a gól, tényleg zseniális, jobb szót nem lehet találni rá.shutterisland írta:a többi is szép, de ibra gólja olyannyira egyedülálló és fantasztikus, hogy arra szavakat nem talál az ember.
még emlékszem, hogy facebookon minden 3 poszt róla szólt, fórumokon, csoportokban is mindenki 220-as pulzussal nyomta be a videót a gólról azon az estén.
hülyén hangzik, de nem nyerheti más, bármennyire is szubjektív dolog ez.
Wilshere gólja?Gareth Tello írta:Talán itt lesz a legjobb helyen: A Puskás-díjra jelölt tíz gól
Szavazni pedig ITT lehet.
Barcaman1993 írta:Én úgy tudtam, hogy Carvajal kapja. A Bundesligában beválasztották a TOP 3 jobbhátvéd közé, a 20. század legjobb csapatából kinyomta az aktuális világ- és Európa bajnok Arbeloát, ráadásul az el Classicon, a labdarúgás legnagyobb rangadóján leradírozta a brazil válogatott húzóemberét, aki egyébként napjaink labdarúgásának leginkább túlhype-olt játékosa.Mezner2 írta:Sziasztok srácok, az lenne a kérdésem, így a tegnapi Sevilla meccs után, hogy akkor most Bale vagy Varane fogja kapni az aranylabdát ? komolyan elbizonytalanodtam, Varane ugyebár aranylábú 1éve 2szer is leszerelte Messit a Clássicon, Bale meg ugye lőtt 2-t a Sevillanak... szerintetek ?
Nyilván ez a lényege...MQuC írta:Recrea, végülis mindkettővel jól járnál
Én úgy tudtam, hogy Carvajal kapja. A Bundesligában beválasztották a TOP 3 jobbhátvéd közé, a 20. század legjobb csapatából kinyomta az aktuális világ- és Európa bajnok Arbeloát, ráadásul az el Classicon, a labdarúgás legnagyobb rangadóján leradírozta a brazil válogatott húzóemberét, aki egyébként napjaink labdarúgásának leginkább túlhype-olt játékosa.Mezner2 írta:Sziasztok srácok, az lenne a kérdésem, így a tegnapi Sevilla meccs után, hogy akkor most Bale vagy Varane fogja kapni az aranylabdát ? komolyan elbizonytalanodtam, Varane ugyebár aranylábú 1éve 2szer is leszerelte Messit a Clássicon, Bale meg ugye lőtt 2-t a Sevillanak... szerintetek ?
És természetesen ezért is.bence-barca írta:Blatter kedvence és a Fifa így akarja.recrea írta:nem utolsó sorban azért, mert ...
Blatter kedvence és a Fifa így akarja.recrea írta:nem utolsó sorban azért, mert ...