Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyszer már írtam, de tartom a véleményemet. VVnek boritani kellett volna mindenkit onnanBaRcADINHO10 írta:a kapott gólunkról még annyit, hogy sztem MOTTA kapásból ki akarta bikázni, de a nyakán volt tery is meg hát jött VALDES hátulról és a nagy koncentrálásba nem figyeltek egymásra.![]()
![]()
Hát ha ezt nekem írtad, bocsi, de el vagy tévedve, nekem is detto ez a véleményem...Rapika írta:Enriqe-ével viszont nem értek 1et!ú
Kiállítani nem csak azért állítanak ki,mert nagyon durva volt,hanem a szándékot kell figyelni!
Del Horno bele akart rúgni Messibe,a labda a földön gurult,Messi felugrott,h ne találja el Del Horno és hova rúgott Del Horno?a Levegőbe,Messi felé!ÚGY,HOGY A LABDA A FÖLDÖN GURULT!
Hát sztem se volt piros lap, de tény h Murinnyó akkor is egy genny alak,de a világ (egyik) legjobb edzője és a viselkedésén sosem fog változtatniBaRcADINHO10 írta:murinnyó :
"Barcelona kulturális központ, számos csodálatos színházzal, úgy látszik az argentin fiú, pontosan megjegyezte az előadásokat - mondta Mourinho. - Messi felugrott, ezzel ütközést provokált ki Del Hornóból, aki az eset után piros lapot kapott. Ez nem volt kiállítás, de majd a televíziók a következő napokban kétszázszor is megmutatják. Az egyetlen kérdés az, hogy a felvételek alapján az UEFA újra rendezné-e a meccset. Van még értelme Barcelonába utaznunk a visszavágóra? Mert, ha nincs, akkor inkább pályára küldöm a Nou Camp-ban a B-csapatot, és koncentrálunk a bajnoki küzdelmekre valamint az FA-kupára. Szerintem Messinek járna az eltiltás színészkedésért, de inkább befejezem, mert engem is elmeszelnek."
Ehh.. Mégcsak nem is utaltam a gólszerzésre, csak a két játékos közti ÓRIÁSI különbségre. Tojom le, hogy Messi nem lő egy gólt sem, elég ha láthatom, ahogy szivatja széjjel az ellen védőit, s nem pedig a Gyula bénázását, csetléseit-botlásait kell néznem. Tőlem rúghat 10-zel több gólt a francia, ha egyszer vele kevésbé megy jól a játék, és van más akivel robog, akkor nincs is miről beszélni.redlions írta:Nem azt írtam, hogy Guily jobban játszott volna.... Messi jól játszott! Nagyon jól! Igaz, ha kicsit jobban figyel, akkor 2-3gólt lövethetett volna a társakkal. Csak arra utaltam, hogy Messi a góljainak nagyrészét csereként szerezte...
Azért ennyire ne offoljunk! Pláne, hogy egyáltalán nem érinti a meccset...liomessi9 írta:remélem nagy sztár lesz belőleAsszem megnyerték Mexikoval az U-16-os ( )VB-t, ahol ő lett a legjobb játékos + ő adta a legtöbb gólpasszt.
(uruguay elleni összefoglalót láttam: fantasztikusan lát a pályán a srác, habár a lövései elég gyatrák )[/code]