A Reváns: Barça vs Chelsea

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hogyan alakul a Chelsea elleni eredmény?

A szavazás 2006.03.03. 14:16:30-kor befejeződött.

Sima Barcelona továbbjutás
48
21%
A tavalyihoz hasonló izgalmak, de Barça továbbjutással
162
70%
Szoros küzdelemben a Chelsea megy tovább
13
6%
Sima Chelsea siker
8
3%

Szavazatok száma: 231
Boixos
Llegenda del Barça

2006.02.23. 18:08:12

senki sincs túlságosan eltelve, arról nem beszélve, h ez még csak az első meccs volt.
de bocs, h örülünk. ráadásul mindezt itt az eubarcán.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Chelseafan
Barça C

2006.02.23. 18:05:00

Nagyon el vagytok telve magatoktól hogy megvertétek a Chelsea-t,csak nehogy pofára esés legyen a vége.

HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igeorgy
Jugador del Barça

2006.02.23. 18:01:48

asszem terry is kezezett miközben földbe gyalulta asszem messit...mind egy az öngólt pedig már nagyon megérdemelte a cselszkij is...de bizonyították h 10 emberrel is életveszélyesek, a lényeg h nálunk az előny, murinnyó meg elmehet kukutyinba olajfinomítót hegyezni...
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.02.23. 17:54:12

Nyertünk a mocskok ellen jeee.A kiállítás a szándékosság miatt jogos volt(nem is reklamáltak a piros után)10 ember ellen szinte kötelező volt nyerni,az a potyaöngól nagyon kellett hogy felébredjünk,többet is rúghattunk volna,ráadásul Makelele kezezett csak azt nem merte befújni.Innen ha kiesünk meg is érdemeljük,de továbbjutunk FORCA BARCA

Mourinho egy szánalmas hülye,ugat megint hogy Messi szinész
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
visca el barca
Presidente del Barça

2006.02.23. 17:16:52

BaRcADINHO10 írta:a kapott gólunkról még annyit, hogy sztem MOTTA kapásból ki akarta bikázni, de a nyakán volt tery is meg hát jött VALDES hátulról és a nagy koncentrálásba nem figyeltek egymásra. :cry: :cry: :cry:
egyszer már írtam, de tartom a véleményemet. VVnek boritani kellett volna mindenkit onnan :twisted:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.02.23. 16:45:55

Rapika írta:Enriqe-ével viszont nem értek 1et!ú
Kiállítani nem csak azért állítanak ki,mert nagyon durva volt,hanem a szándékot kell figyelni!
Del Horno bele akart rúgni Messibe,a labda a földön gurult,Messi felugrott,h ne találja el Del Horno és hova rúgott Del Horno?a Levegőbe,Messi felé!ÚGY,HOGY A LABDA A FÖLDÖN GURULT!
Hát ha ezt nekem írtad, bocsi, de el vagy tévedve, nekem is detto ez a véleményem... :shock:
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.02.23. 16:40:17

RIJKAARD :
"Nem ez volt a legjobb teljesítményünk - értékelt Rijkaard. - Ehhez persze a csapnivaló talaj is hozzájárult, plusz a Chelsea taktikája. Az eredménnyel elégedett vagyok, nagyon fontos lépést tettünk a továbbjutás felé. Különös meccs volt, főképp az, hogy a Chelsea öngólja segített minket. Nem szabad elfelejteni, hogy ellenfelünk nagyszerű erőkből áll, még sok munka vár ránk."

ilyen egy igazi edzői nyilatkozat, murinnyó meg bukjon rá
Attya
Jugador d'estrella

2006.02.23. 16:40:03

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=ge1r_Pqj0Aw&search=Barca

Köcs.g Mu(ringyó), mi a fa..t képzel magáról!!!
Csak nézze + a visszajátszásokat!!!
Azon lehet vitatkozni, hogy piros vagy sem de azt nem lehet elvenni hogy ez bizony DURVA belépő volt!!!!Még hogy szinészkedett Nem tudom, hogy ö egyáltalán felkelt volna, ha 1 ilyen örült bele szált volna!!!
Amugy is ő ne ugasson tavaly milyen gólt fejelt Terry, Valdest szépen lefogta az 1ik köcs.g Ruszki a Barca mégsem ugatott!!!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.02.23. 16:39:43

Kint elég lesz egy döntetlen ami meg is lesz....kizárt hogy kikapunk!!!!!!!!!!!!!!!! ismét jok voltak a megérzéseim mint a Real-Arsenalon :lol: na most megyek egy kicsit nézem a Csezki forumát... :wink:
igeorgy
Jugador del Barça

2006.02.23. 16:38:19

mindazonáltal szerintem is piros volt+ 1 sárga előtte, és piszok jó kis meccs volt az is biztos, és ez az este is bebizonyított, h a világ két legjobb csapata csapott össze és győzött a JOBBIK :D ,a kezezések miatt elmaradt 11esekről nem is beszélve...
igeorgy
Jugador del Barça

2006.02.23. 16:34:34

Vmely MU meccsen énekeltek vmi hasonlót, asszem:

"cselszkij drímz, cselszkij drímz
cselszkíííj drííím ver blovn övééj
cselszkíííííj drííímz ver blovn övéj"

colombo dallamára...
Tincho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.02.23. 16:34:05

Jaja, simán red card volt, ráadásul előtte már csúnyán letalpalta Messit, de ez a "drága" Josét nem érdekli csak az, hogy Messi egy kicsit hempergett a füvön. Hányinger az ilyen ember, aki egyből a másik csapat játékosát szídja ahelyett, hogy a saját játékosában nyomatékosítaná azt, hogy nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" bunkó módon "focizni".
Rapika
Entrenador del Barça

2006.02.23. 16:22:04

Silvanus szavit idéztem volna,de nem teszem,elég ha annyit mondok,minen mondatával 1et értek,idejövet pont terveztem,hogy majd írom,hogy "kellett az a 0-1",mert akkor jöttek rá a fiúk,h nem lehet x-re játszani!

Enriqe-ével viszont nem értek 1et!ú
Kiállítani nem csak azért állítanak ki,mert nagyon durva volt,hanem a szándékot kell figyelni!
Del Horno bele akart rúgni Messibe,a labda a földön gurult,Messi felugrott,h ne találja el Del Horno és hova rúgott Del Horno?a Levegőbe,Messi felé!ÚGY,HOGY A LABDA A FÖLDÖN GURULT!

Mellesleg már akkor leküldtem volna ezt a nagyképű majmot,mikor megtaposta Messi tédét!! :evil:
Úgyhogy nekem ne írjátok,h nem volt kiállítás!
A realos haverom is elismerte!(jójó,volt olyan is,aki szerint nem volt piros... :? )
Kép
Kép
valdo88
Jugador del Barça

2006.02.23. 16:07:28

röviden és tömören:szerintem kumma jó meccs volt,pláne úgy,hogy mi nyertünk és nem az orosz team...kb egy normális támadást sem voltak képesek vezetni,csúnya lett volna,ha ők nyernek---Messi király volt :twisted: :twisted: :twisted:
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.02.23. 16:02:52

BaRcADINHO10 írta:murinnyó :
"Barcelona kulturális központ, számos csodálatos színházzal, úgy látszik az argentin fiú, pontosan megjegyezte az előadásokat - mondta Mourinho. - Messi felugrott, ezzel ütközést provokált ki Del Hornóból, aki az eset után piros lapot kapott. Ez nem volt kiállítás, de majd a televíziók a következő napokban kétszázszor is megmutatják. Az egyetlen kérdés az, hogy a felvételek alapján az UEFA újra rendezné-e a meccset. Van még értelme Barcelonába utaznunk a visszavágóra? Mert, ha nincs, akkor inkább pályára küldöm a Nou Camp-ban a B-csapatot, és koncentrálunk a bajnoki küzdelmekre valamint az FA-kupára. Szerintem Messinek járna az eltiltás színészkedésért, de inkább befejezem, mert engem is elmeszelnek."
Hát sztem se volt piros lap, de tény h Murinnyó akkor is egy genny alak,de a világ (egyik) legjobb edzője és a viselkedésén sosem fog változtatni :?
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Silvanus
Director del Fútbol

2006.02.23. 16:00:38

Egy nagyon szép, izgalmas, jó mérkőzésen győztünk, ez a lényeg! Megvan a győzelem, nyugodtan várhatjuk a visszavágót, saját kezünkben van a sorsunk, mi kell még...? A saját játékunkat kell játszani, a saját pályánkon, nem lehet baj!!! Továbbmegyünk!!!

Személy szerint, így visszatekintve Motta öngólja KELLETT, még ha ez hülyén hangzik is, mert attól fogva lett jobb a csapat, valóban félő, hogy ha az ott nem lett volna gól, akkor elcsordogál a meccs 0:0-al, ami abszolút nem jó!!! Így viszont, két idegenben lőtt góllal mi vagyunk a királyok!!!

Egyébként nem hibáztatható sem Motta, sem Valdes szerintem. Mindketten jól akarták megoldani, csak sajnos épp úgy, hogy egyszerre, látva egymást mindkettő a döntő pillanatban megállt, hogy majd a másik... ennyi, nincs dráma!!!

Mi a lényeg? AZ, hogy a Chelsea tegnap 90 perc alatt nem hogy 4-et (mint tavaly), de egy gólt sem bírt lőni nekünk!!! No comment!!! :P

Murinho szavaival pedig nem kell foglalkozni, had beszéljen az a szerencsétlen, azért van a szája. Nem számít! Mi is dumáltunk tavaly Terry gólja nyomán, de volt értelme? NEM! A Chelsea ment akkor tovább, és annyi… most meg mi megyünk tovább, és annyi! Pofázhat ez akármit, jót kell rajta derülni, és kész...
"Més Cuen un Club"
Boixos
Llegenda del Barça

2006.02.23. 15:59:57

nem kell idegeskedni, ennek a szakadéknak ez is hozzátartozik a szerepéhez. méghogy messi a legnagyobb színész... :D akkor ő micsoda? lawrence olivier ipari tanuló volt hozzá képest.
ez a gyökér portugál minden fontosabb meccse után eljátssza a kis játékait. már a fél világot magára haragította, és az oroszok szurkolóin kívűl sztem az emberek többsége utálja. biztos ők tévednek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Steve (FCB)
Barça C
Kapcsolat:

2006.02.23. 15:53:11

Gyerekek!
Én legszívesebben kimennék Barcelónába a meccsre, berohannék a pályára és pofánverném ezt a Murinnyót :twisted: !
Én ezt már nem bírom idegekkel! Fel kéne lőni a p****ba a holdra! Ott pofázzon! Komolyan mondom szétb*sz az ideg :!: :!: :!:
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.02.23. 15:51:34

a kapott gólunkról még annyit, hogy sztem MOTTA kapásból ki akarta bikázni, de a nyakán volt tery is meg hát jött VALDES hátulról és a nagy koncentrálásba nem figyeltek egymásra. :cry: :cry: :cry:
Morminho
Entrenador del Barça

2006.02.23. 15:50:59

Nagyon szép győzelem volt ez! :) Ha Motta nem lövi be az öngólt akkor 0-0 lett volna a végeredmény. Gyenge volt a cselzi azért azt hozzá kell tenni. Viszont ezen a talajon nagyon nehéz lehetett játszani, rengeteg volt az eladott labda, a rossz passz. Pont azon gondolkoztam a félidőben, h jobb lett volna ha 1-0-s cselzi vezetésnél állítottak volna ki vkit,mert tavaléy is vérszemet kaptunk utána, idén is ez történt

Kis hiányérzetem azértz maradt mert simán nyerhettünk volna 3-1-re is, de 2-1-nél vmiért leálltak :? Na mindegy, ez így is szép innen már "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz továbbjutni!!

FORCA BARCA
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.02.23. 15:42:16

murinnyó :
"Barcelona kulturális központ, számos csodálatos színházzal, úgy látszik az argentin fiú, pontosan megjegyezte az előadásokat - mondta Mourinho. - Messi felugrott, ezzel ütközést provokált ki Del Hornóból, aki az eset után piros lapot kapott. Ez nem volt kiállítás, de majd a televíziók a következő napokban kétszázszor is megmutatják. Az egyetlen kérdés az, hogy a felvételek alapján az UEFA újra rendezné-e a meccset. Van még értelme Barcelonába utaznunk a visszavágóra? Mert, ha nincs, akkor inkább pályára küldöm a Nou Camp-ban a B-csapatot, és koncentrálunk a bajnoki küzdelmekre valamint az FA-kupára. Szerintem Messinek járna az eltiltás színészkedésért, de inkább befejezem, mert engem is elmeszelnek."

hát ekkora egy köcsögszáju embert még nem láttam.nagyon elszaladt vele a ló, mikor megnyerte a portóval a bl-t.jó lenne azt is tudni mit mondott RIJKAARD-nak az a gyökér amikor ott sugdolozott.undorító egy ember!!!sztem ha mi kapunk ki ugyanígy, RIJKAARD nem az ellenfél játékosát + a bírót kezdi el pocskondiázni, hanem a csapata hibáit sorolta volna fel, mint minden más értelmes edző.nem bírja elviselni, hogy egy jobb csapat ellen kikaptak.
én nem hibáztatom sem MOTTA-t sem pedig VALDES-t.az hogy VALDES kap néhány potyagólt mostanában, van minden meccsen 1-2 óriási védése is, mint például tegnap a cselszki ellen is, mikor dróógba lövését védte (ha jól emléxem dróógba volt).
örüljünk a győzelemnek és reménykedjünk hogy hazai pályán mégtöbb gólt rúgunk és murinnyó elvtárs elmehet a ...............
SZÉP VOLT BARCA
Attya
Jugador d'estrella

2006.02.23. 15:37:44

PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2006.02.23. 15:26:03

Mekkora meccs volt!!! Megérte újból a Chelseat kapni. Bár megint öngóllal szereztek vezetést (tavaly Belletti rúgott öngólt asszem). Megérdemelten nyertünk, de 1-3-nak jobban örültem volna. Ennek ellenére az egész csapat király volt, bár Oleguer mellett párszor elment Robben, de az év legjobbját nyújtotta (a Real ellen is felszívta magát :) ).
A visszavágó nem lefutott, de 100.000 katalán előtt nem eshetünk ki, ha mindenki így játszik! (+rúgunk még 1-2 gólt!)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.02.23. 15:18:16

redlions írta:Nem azt írtam, hogy Guily jobban játszott volna.... Messi jól játszott! Nagyon jól! Igaz, ha kicsit jobban figyel, akkor 2-3gólt lövethetett volna a társakkal. Csak arra utaltam, hogy Messi a góljainak nagyrészét csereként szerezte...
Ehh.. Mégcsak nem is utaltam a gólszerzésre, csak a két játékos közti ÓRIÁSI különbségre. Tojom le, hogy Messi nem lő egy gólt sem, elég ha láthatom, ahogy szivatja széjjel az ellen védőit, s nem pedig a Gyula bénázását, csetléseit-botlásait kell néznem. Tőlem rúghat 10-zel több gólt a francia, ha egyszer vele kevésbé megy jól a játék, és van más akivel robog, akkor nincs is miről beszélni. :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.23. 15:13:53

liomessi9 írta:
Asszem megnyerték Mexikoval az U-16-os ( )VB-t, ahol ő lett a legjobb játékos + ő adta a legtöbb gólpasszt.
(uruguay elleni összefoglalót láttam: fantasztikusan lát a pályán a srác, habár a lövései elég gyatrák )[/code]
remélem nagy sztár lesz belőle
Azért ennyire ne offoljunk! Pláne, hogy egyáltalán nem érinti a meccset... :evil:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Lezárt