Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Több lesz az mint 4 számjegy..Nem akarok politizálni,de ez erősen kerület,illetve település függő.Barcaman14 írta:Nem rég kaptam egy levelet, miszerint beosztottak a polgárőrségbe. Kötelező megjelenés, stb... Ha nem jelenek meg(az indok őket abszolút hidegen hagyja) az adott időpontban az szabálysértésnek minősül, ami pénzbüntetést von maga után, plusz ennél súlyosabb szankciókat is, legalábbis több helyen ezt olvastam. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, egyáltalán mi alapján köteleznek pont engem? Mert a tágabb ismeretségi körömben pl. senki nem kapott hasonló levelet. Illetve ha egészen véletlenül nem jelenek meg, mire számíthatok? Remélem, hogy maximum négy számjegyű az összeg.
Jaja.S.Agüero írta:Hallottatok már erről a kötelező 50 óra közösségi munkáról?
Tavaly vezették be asszem. 50 órát le kell dolgozni minden középiskolásnak az érettségiig, különben nem kapja meg az érettségi bizonyítványát.
Tiszta vicc.
Rossz ötlet. Semmit nem csinál, aki "dolgozik". Tapasztalatszerzés is nagy 0. Ez az egész arra jó, hogy kicsesszenek az emberekkel, meg felidegesítsék őket. Nagyon okos ember lehet, aki kitalálta ezt az egészet. Nagyon sok macera van vele, mert először fel kell venni a kapcsolatot a sulinak azzal az intézménnyel, ahová menni akarsz, csak utána lehet egyeztetni. Meg nagyon sok hülye szabály társul hozzá. Például egy nap nem lehet csak maximum 3 órát beírni, hiába dolgozol 10 órát egy nap, csak 3 lesz beírva. Stb...bence-barca írta:Ha-ha.S.Agüero írta:Hallottatok már erről a kötelező 50 óra közösségi munkáról?
Tavaly vezették be asszem. 50 órát le kell dolgozni minden középiskolásnak az érettségiig, különben nem kapja meg az érettségi bizonyítványát.
Tiszta vicc.![]()
Amúgy nem mondom, h olyan rossz ötlet lenne, persze kérdés mit kell csinálni.
Ha-ha.S.Agüero írta:Hallottatok már erről a kötelező 50 óra közösségi munkáról?
Tiszta vicc.
Ez kivételesen hatalmas.
Jó nagyon,itthon talán a legjobb.Gareth Tello írta:Azért majd írj egy rövidke beszámolót, ha meglátogattad az üzletet.![]()
Nem vagyok hamburgeres, de ez... Fenséges lehet.
Azért majd írj egy rövidke beszámolót, ha meglátogattad az üzletet.
Még nemGareth Tello írta:Amúgy a Candy Store-ban voltál már?
http://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10" target="_blankvisca el barca írta:van damme még mindig nagy királykicsit volvo reklám...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zn1F-lzoP08" target="_blank
a lényeg 3:40 körül kezdődik
Bár nem hozzám szólt a kér(d)és, hadd ajánljam be Disznószállási Aladár doktor urat, aki nekem is segített elkészíteni a jelmezemet, amiben csajoztam tavaly a Riviérán:bence-barca írta:Kérdésem az lenne segítenél-e nekem egy hasonló kaliberű griffmadár jelmezt készíteni, illetve egy jó csajozós sztorit kitalálni hozzá, h ilyen dúskeblű hölgyeket szerezzek.
Micsoda véletlen, pont van egy erre szóló tiszteletjegyem. Walther von der Vogelweidétől személyesen.Tim írta:Nem véletlen volt a hasonlóság. Ez idén készült az Elfia fesztiválon,Hollandiában.
Lesz jövőre is,jegyek még korlátozott számban kaphatók:Itt.
Nem, nem tud segíteni.Respect!
Kérdésem az lenne segítenél-e nekem egy hasonló kaliberű griffmadár jelmezt készíteni, illetve egy jó csajozós sztorit kitalálni hozzá, h ilyen dúskeblű hölgyeket szerezzek.
Respect!Tim írta:
A jelmezt magam készítettem hungarocellból,és purhabból. De az igazi elismerést este söpörtem be,amikor a tábortűznél előadtam az ötlábú ló legendáját mandolin kísérettel![]()
Na, akkor a ló részedhez hűen gondolom jó sok füvet legelhettél.Tim írta:
Nem véletlen volt a hasonlóság. Ez idén készült az Elfia fesztiválon,Hollandiában.
A jelmezt magam készítettem hungarocellból,és purhabból. De az igazi elismerést este söpörtem be,amikor a tábortűznél előadtam az ötlábú ló legendáját mandolin kísérettelbence-barca írta:Hol tudtál összeszedni egy ennyire szép kentaúr jelmezt(no meg nőt)?Tim írta:
Tudom mire gondoltok...
Nem véletlen volt a hasonlóság. Ez idén készült az Elfia fesztiválon,Hollandiában.Gareth Tello írta:Nem is tudtam, hogy ennyire hasonlítasz Ned Starkra.
Csak aztán vigyázz, nehogy te is elveszítsd a fejedet...