Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Tim
Mezei fórumozó

2013.11.23. 20:19:11

Barcaman14 írta:Nem rég kaptam egy levelet, miszerint beosztottak a polgárőrségbe. Kötelező megjelenés, stb... Ha nem jelenek meg(az indok őket abszolút hidegen hagyja) az adott időpontban az szabálysértésnek minősül, ami pénzbüntetést von maga után, plusz ennél súlyosabb szankciókat is, legalábbis több helyen ezt olvastam. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, egyáltalán mi alapján köteleznek pont engem? Mert a tágabb ismeretségi körömben pl. senki nem kapott hasonló levelet. Illetve ha egészen véletlenül nem jelenek meg, mire számíthatok? Remélem, hogy maximum négy számjegyű az összeg. :roll:
Több lesz az mint 4 számjegy..Nem akarok politizálni,de ez erősen kerület,illetve település függő.
Nálunk ellenzéki a polgármester,így kb.semmi sem történt ebben az ügyben. Van ahol viszont a gépjárműveket is elkezdték berendelni "próbaüzemre" mivel ha helyzet van igénybe vehetik az autód,kisbuszod,munkagéped stb..A magam részéről nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni,hogy civileket hívjanak be polgári szolgálatra. Kicsi az esélye pld. egy szökőárnak,vulkánkitörésnek,földrengésnek vagy egyéb természeti katasztrófának. Másrészről
pont ezért tartjuk a Katasztrófavédelem nevű gittegyletet,a katonasággal együtt.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.11.23. 16:03:59

S.Agüero írta:Hallottatok már erről a kötelező 50 óra közösségi munkáról?
Tavaly vezették be asszem. 50 órát le kell dolgozni minden középiskolásnak az érettségiig, különben nem kapja meg az érettségi bizonyítványát.
Tiszta vicc.
Jaja.
Szerencsére én pont le tudok érettségizni úgy, hogy ez még rám nem vonatkozik, csak ha megbukok.

Szerintem is hatalmas baromság, főleg aki mittudomén élsportoló, és akkor nyugdíjasotthonban kell melóznia 50 órát, hogy leérettségizzen? :D
Mondjuk a legegyszerűbb módja, a mi sulinkban ha jól tudom ezt meg lehet csinálni, hogy elmész gólyatáborba szervezőnek, az minimum 48 óra.

Persze meg lehet oldani ezt az 50 órát úgy, hogy ne legyen olyan súlyos, sőt valami olyasmit is hallottam, hogy pár iskola olyan lehetőségeket szervez, amiért pénzt is kapsz, de maga az ötlet szerintem egy hatalmas baromság.

Csak meg ne bukjak, akkor már nekem is kell melózni :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.23. 15:55:58

bence-barca írta:
Tavaly vezették be asszem. 50 órát le kell dolgozni minden középiskolásnak az érettségiig, különben nem kapja meg az érettségi bizonyítványát.
Tiszta vicc.
Ha-ha. :mrgreen:

Amúgy nem mondom, h olyan rossz ötlet lenne, persze kérdés mit kell csinálni.
Rossz ötlet. Semmit nem csinál, aki "dolgozik". Tapasztalatszerzés is nagy 0. Ez az egész arra jó, hogy kicsesszenek az emberekkel, meg felidegesítsék őket. Nagyon okos ember lehet, aki kitalálta ezt az egészet. Nagyon sok macera van vele, mert először fel kell venni a kapcsolatot a sulinak azzal az intézménnyel, ahová menni akarsz, csak utána lehet egyeztetni. Meg nagyon sok hülye szabály társul hozzá. Például egy nap nem lehet csak maximum 3 órát beírni, hiába dolgozol 10 órát egy nap, csak 3 lesz beírva. Stb... :roll:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.23. 15:50:45

Tiszta vicc.
Ha-ha. :mrgreen:

Amúgy nem mondom, h olyan rossz ötlet lenne, persze kérdés mit kell csinálni.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.23. 15:42:29

Hallottatok már erről a kötelező 50 óra közösségi munkáról?
Tiszta vicc.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.23. 15:34:40

Nem rég kaptam egy levelet, miszerint beosztottak a polgárőrségbe. Kötelező megjelenés, stb... Ha nem jelenek meg(az indok őket abszolút hidegen hagyja) az adott időpontban az szabálysértésnek minősül, ami pénzbüntetést von maga után, plusz ennél súlyosabb szankciókat is, legalábbis több helyen ezt olvastam. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, egyáltalán mi alapján köteleznek pont engem? Mert a tágabb ismeretségi körömben pl. senki nem kapott hasonló levelet. Illetve ha egészen véletlenül nem jelenek meg, mire számíthatok? Remélem, hogy maximum négy számjegyű az összeg. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.11.22. 21:15:06

http://sportgeza.hu/sport/2013/11/22/30 ... t_tulelte/" target="_blank

Ez igen. :shock: Az autóból csak az "utastér" maradt meg.
Mihu
Director del Fútbol

2013.11.22. 19:28:03

Gyerekek...ma voltam a Hootersben...komolyan mondom, hogy eszméletlen, ami ott van :DDDDD Jó, a kajával eléggé melléfogtam, mert baromira nem ízlett, meg egyébként nagyon durva adagot toltak elém, nem is bírtam befalni. De a lányok....hát no comment :DDDDD Egyébként most a külsőjüket leszámítva, én baromira pozitívan csalódtam a magyar, nagymellű bombázókban. Látszik egy csajon, hogy ha kényszerből mosolyog rád, azért, mert őt ezért fizetik. De speciel az a pincércsaj, aki minket kiszolgált, már zavarba ejtően kedves volt. Nem ehhez vagyok szokva a jó nőktől :D Egyszer nézegettem az éttermet, és véletlenül összeakadt a tekintetünk, és egyből elkezdett mosolyogni. És látszott rajta, hogy ez nem kényszeredett mosoly, hanem őszinte. De a többi lányról is hasonlókat tudok elmondani. Talán egy csaj volt, aki nem nagyon vigyorgott, de ez nem várható el szerintem. Mindenkinek lehet rossz napja, vagy mittudomén. Tök közvetlenek, nem nyávogós pecsák. Engem nagyon meglepett ez, hogy egyáltalán nem úgy tűnt, hogy azért jópofiznak, mert muszáj. Azt azért hallani valakinek a beszédén, főleg csajoknál, hogy ez most mű, vagy őszinte. Vagy nagyon profik már ebben a mű kedveskedésben :D :D Nem tudom eldönteni, hogy sajnáljam, hogy nem ült le velünk beszélgetni, ahogy ebben az étteremben szokás, vagy örüljek neki...mert az felért volna egy kínzással, hogy végig a szemébe nézzek :lol: :lol: :lol:

Pár szót magáról a helyről...

Az árak a csillagos eget verdesik. Nagyon nem akartam ezt a Big Fish Friday nevű menüt kérni, mert eleve nem vagyok annyira oda a halért, plusz én alapvetően hamburgerezni mentem oda be. De mivel ez akcióban volt 1300-ért, így nem volt szívem kiadni 2000 ft-ot egy Cheeseburgerért. A hambik 2000-től 3500 ft-ig vannak, annyit azért nem adok értük. Lehet ez skót felfogás, de azért nah...itt lent vidéken nem ezekhez vagyok szokva :D Mondjuk utólag megbántam, mert a Cheeseburger legalább ízlett volna. Az tuti, hogy magyar viszonylatban eszméletlen drága hely. Fél liter kóla 700 ft, na neeeee...Na mindegy, mivel nagyon keveset járok Pestre, így nem lesz a törzshelyem, akkor az egyszer meg, mikor ott vagyok és van időm elmenni, akkor kibírom.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2013.11.21. 15:43:07

Srácok megvettem a Samsung Galaxy S Advanced telót. Az a kérdésem, hogy az ilyen telefonoknál is meg kell formázni az aksit, hogy lemerítem, és rátöltök vagy 16 órát vagy mennyit kell? Utána olvastam, kb minden weboldal mást ír :D
Deus
Boixos Nois

2013.11.21. 13:33:19

KépKép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.11.19. 13:46:24

Ide is belinkelem, remélem nem gáz, aki még nem tette meg, legyen szives kitölteni a kérdőívet, nagy segítség lenne. Köszi

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/693707046/" target="_blank
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.11.19. 08:26:48

Sir David Beckham 8)

http://sportgeza.hu/sport/2013/11/18/sirok/" target="_blank

Sztem jól állna neki ez a Sir titulus :P
KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.17. 10:56:02

bence-barca írta:http://www.youtube.com/watch?v=aIyQn9jRjP8

Ismét egy trollkodási videót hoztam. :lol:
Ez kivételesen hatalmas. :lol: Kedvencem, mikor a csávót banánnal a szájában bezárják a szekrénybe. :lol: Meg az asztal az ágyra... :mrgreen:

Cserébe itt van ez, remélem, még nem láttad:
http://www.youtube.com/watch?v=IdW_VhD0ZBs" target="_blank
:D
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.16. 20:49:20

http://www.youtube.com/watch?v=aIyQn9jRjP8" target="_blank

Ismét egy trollkodási videót hoztam. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.15. 21:24:07

megkérnék vkit, aki regelve van az enkóron kívül más magyar t.oldalon az dobjon már egy privit. köszi!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.15. 19:13:28

Gareth Tello írta:
Game90 írta:Még nem :)

Ezt viszont mindenki próbálja ki:
KATT
Azért majd írj egy rövidke beszámolót, ha meglátogattad az üzletet. :D

Nem vagyok hamburgeres, de ez... Fenséges lehet.
Jó nagyon,itthon talán a legjobb.
Mondjuk 3 hónap usa után kajáltam hambit itt,Pesten először,de ahhoz képest is jónak mondható.

Wendysre emlékszik még valaki? Mindenidők legjobb hamburgere van ott,triplahúsostriplasajtos burger. És nem ám a fél centis mekis húspogácsa,de nem ám.!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.15. 18:13:35

Game90 írta:Még nem :)

KATT
Azért majd írj egy rövidke beszámolót, ha meglátogattad az üzletet. :D

Nem vagyok hamburgeres, de ez... Fenséges lehet.

Kép
:mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2013.11.15. 16:38:27

Gareth Tello írta:Amúgy a Candy Store-ban voltál már? :D
Még nem :) Mondjuk pont tegnap jártam a Deák környékén...

KATT

osszefolyikanyalaszamban.gif
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.15. 15:52:40

visca el barca írta:van damme még mindig nagy király :shock: kicsit volvo reklám... 8)

http://www.youtube.com/watch?v=zn1F-lzoP08" target="_blank

a lényeg 3:40 körül kezdődik
http://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10" target="_blank

itt már van nézettség is :D

nagyon komoly reklám,kell egy volvo kamion,nekem eladta 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.15. 15:21:07

van damme még mindig nagy király :shock: kicsit volvo reklám... 8)

http://www.youtube.com/watch?v=zn1F-lzoP08" target="_blank

a lényeg 3:40 körül kezdődik
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.11.15. 11:38:07

Nem vagytok épelméjűek :D ...Mondjuk én sem, hogy nem dolgozom 8) Szakadok
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.15. 08:44:04

bence-barca írta:Kérdésem az lenne segítenél-e nekem egy hasonló kaliberű griffmadár jelmezt készíteni, illetve egy jó csajozós sztorit kitalálni hozzá, h ilyen dúskeblű hölgyeket szerezzek.
Bár nem hozzám szólt a kér(d)és, hadd ajánljam be Disznószállási Aladár doktor urat, aki nekem is segített elkészíteni a jelmezemet, amiben csajoztam tavaly a Riviérán:
Kép

Mit ne mondjak, meglehetősen nagy sikerem volt. Sikerült is felszednem őt: KATT

Neked is fog tudni segíteni a doktor úr, azt hiszem. :)
Tim írta:Nem véletlen volt a hasonlóság. Ez idén készült az Elfia fesztiválon,Hollandiában.
Lesz jövőre is,jegyek még korlátozott számban kaphatók:Itt.
Micsoda véletlen, pont van egy erre szóló tiszteletjegyem. Walther von der Vogelweidétől személyesen. 8)
Kash
Entrenador del Barça

2013.11.14. 23:13:26

Respect! :wink:
Kérdésem az lenne segítenél-e nekem egy hasonló kaliberű griffmadár jelmezt készíteni, illetve egy jó csajozós sztorit kitalálni hozzá, h ilyen dúskeblű hölgyeket szerezzek.
Nem, nem tud segíteni.
Megbeszéltük hogy készítünk egymásnak csajozós jelmezt, amiben jobban buknak ránk a csajok, csak annyira egymásnak lettünk teremtve (Én is Tim), hogy a jelmez tök egyformára sikeredett:
http://www.utazzitthon.hu/images/progra ... ly-1-o.jpg" target="_blank

Szóval mielőtt Tim segitségét szeretnéd kérni nők terén, először nézz utánna Tim múltjának. Véleményem szerint igazi dzsentlömen volt Tim, hogy nem nektek kellett előkeresni a jelmezbálban készült képet a családjáról.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.14. 22:58:37

Tim írta:
A jelmezt magam készítettem hungarocellból,és purhabból. De az igazi elismerést este söpörtem be,amikor a tábortűznél előadtam az ötlábú ló legendáját mandolin kísérettel 8)
Respect! :wink:
Kérdésem az lenne segítenél-e nekem egy hasonló kaliberű griffmadár jelmezt készíteni, illetve egy jó csajozós sztorit kitalálni hozzá, h ilyen dúskeblű hölgyeket szerezzek.
Tim írta:
Nem véletlen volt a hasonlóság. Ez idén készült az Elfia fesztiválon,Hollandiában.
Na, akkor a ló részedhez hűen gondolom jó sok füvet legelhettél. :lol:
Persze a házi gombakészletet sem hagytad otthon nyilván.
Tim
Mezei fórumozó

2013.11.14. 22:45:17

bence-barca írta:
Tim írta:
Tudom mire gondoltok...
Hol tudtál összeszedni egy ennyire szép kentaúr jelmezt(no meg nőt)? :-k
A jelmezt magam készítettem hungarocellból,és purhabból. De az igazi elismerést este söpörtem be,amikor a tábortűznél előadtam az ötlábú ló legendáját mandolin kísérettel 8)
Gareth Tello írta:Nem is tudtam, hogy ennyire hasonlítasz Ned Starkra.

Csak aztán vigyázz, nehogy te is elveszítsd a fejedet... :?
Nem véletlen volt a hasonlóság. Ez idén készült az Elfia fesztiválon,Hollandiában.
Lesz jövőre is,jegyek még korlátozott számban kaphatók:Itt.
Kép
Válasz küldése