Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Imádom az ilyen embereket.Csbal írta:
Mondd el a többi tulajdonságát kérlek szépen. Az h ha leütközik, akkor nem tud már tovább menni, földet fog? Messi sem egy terminátor, de azért állóképességben magasan a brazil előtt jár. Hoztunk 57 milláért egy visszafelé passzoló, három meccsenként egy sikeres megkerülést bemutató divatbabát. Sanchez-el kapcsolatban ne a tavalyi évvel jöjjünk. Idén amit mutat, egészen más. Ha már statisztikákkal jönnek itt a brazillal kapcsolatban. A chilei statjai elég jók. szal azok alapján Neymar alúl marad. És ahogy kiolvasom a statisztikák közzétevői közül, ez az ami minősíti a játékosokat.
Várom a többi tulajdonságot, amiért annyira egyedi ez a nexmar gyerek...
Bár lenne még néhány ilyen középszintű emberünk elöl Neymar, Alexis és Messi mellett...Csbal írta:Ez nem a brazil bajnokság és ez sajnos meglátszik rajta. Jelenleg középszintű játékosként teljesít.
igazad van, morogjál!Csbal írta:Igen, kicsit telhetetlen vagyok, mivel mindenki egy új ronaldinho-ról, messi utódjáról meg peléről beszélt vele kapcsolatban. Aztán semmi köze nincs ezekhez a jelzőkhöz. Maradjunk már ezekkel a kapnak róla 3 sárgát szöveggel... nem ezt számolják... Hozza a gólokat. Ezt várják tőle...visca el barca írta:3 hónapja van itt mégis mit vártál? bajnokságban van neki 12 meccsen 4 gól 8 assziszt nem elég? meccsenként kapnak róla legalább 3 sárgát. kis telhetetlenbúúúúúúúúúúú
Igen, kicsit telhetetlen vagyok, mivel mindenki egy új ronaldinho-ról, messi utódjáról meg peléről beszélt vele kapcsolatban. Aztán semmi köze nincs ezekhez a jelzőkhöz. Maradjunk már ezekkel a kapnak róla 3 sárgát szöveggel... nem ezt számolják... Hozza a gólokat. Ezt várják tőle...visca el barca írta:3 hónapja van itt mégis mit vártál? bajnokságban van neki 12 meccsen 4 gól 8 assziszt nem elég? meccsenként kapnak róla legalább 3 sárgát. kis telhetetlenbúúúúúúúúúúú
Figyelj, én nem tagadom, vannak klasszis megoldásai. De egy ilyen kaliberű játékosnak kikiáltott, mindenféle pelének elmondott játékos nehogy már meccsenként egy kulcspasszt tudjon hozzátenni a játékhoz. Nem beszélve a gólokról. Néztem pár Santos-ban készült vidit róla. Meg sem közelíti azt a mozgást amit akkor csinált. Ha elhúzza a védő mellett az oldalvonalon, rendre vagy rossz a beadása, vagy szerelik. Befele tud cselezni de azt sem nevezném teljesen annak amit csinál(eltolja befelé és ad egy passzt vagy középre, vagy vissza).palesz77 írta:
Pedro vette el Alexis elől a helyet, nem Neymar..
Annak ellenére amúgy, hogy a gólhelyzeteinél már-már a tavalyi Sánchezt idézi - az ahogy elhúzta a kapus mellett szépen a labdát, majd tologatta kicsit és fölévágta(még ha les is volt)..-, mezőnyben rendre jól teljesít. És nála ez nem csak robotolásban látszik meg, rendre jók a cselei, gyönyörű passzokat is ad, pl tegnap emlékszem meccs vége felé egy gyönyörűen Pedronak lyukra visszatett labdájára - amit aztán a Spanyol hosszan vett át, és feldobta magát, de ez lényegtelen most. Úgy tűnik itt a Barcában mindenkinek újra kell tanulnia a góllövést, de az biztató nála, hogy nem úgy járt mint Alexis tavaly/tavalyelőtt, hogy rágörcsölt a gólokra, és a mezőnybeli teljesítménye is elkezdett romlani vele együtt. Reméljük ez így is marad, szerencsére úgy tűnik hogy magabiztosság terén nincs gond a sráccal. Már csak szép lassan a góllövő cipőjét kéne ismét magára húznia és teljes mértékben elégedettek lehetnénk vele.
JOseppe írta: Könyörgöm! Azért nehogy már Sánchez legyen a példa (?), az a Sánchez aki tavaly is csak bugdácsolt a labdában és a saját lábában is sokszor.Igaz hogy a mostani idényben mint hogyha összeszedte volna magát de ő vele példálózni sztem egy kicsit túlzó. Egyébként mit gondolsz hogy miért kellett még egy támadó Messi mellé, mert eddig Sánchez és Pedróka olyan jól muzsikáltak a pályán.
Az rendben van, hogy Neymar most jelenleg nem rúg sok gólt, de a többi tulajdonságát is látni kellene és nem csak nézni.
Én sokkal jobb játékosnak tartom mint a spanyolt és a chileit, amellett hogy technikás, elképesztően jól lát a pályán és ő képes az emberét 1 az 1-ben megkerülni.
Ami a csapat hasznára van azt el kell ismerni.
Pedro vette el Alexis elől a helyet, nem Neymar..Csbal írta: Alexis elől vette el a helyet...
Könyörgöm! Azért nehogy már Sánchez legyen a példa (?), az a Sánchez aki tavaly is csak bugdácsolt a labdában és a saját lábában is sokszor.Csbal írta:Tegnap sem mutatott túl sokat. Alexis elől vette el a helyet...
Egy ilyet találtam:shutterisland írta:nincs stat arról, hogy hányszor szabálytalankodtak eddig vele, és arról, hogy hány embert sárgáztak róla ki ?
szerintem magasan vezetheti mind a két listát.
Jobban belegondolva nálam a nullánál is kevesebb. Leginkább egy negatív végtelen szakaszos tizedestörttel tudnám jellemezni az eddigi teljesítményét.Stalkyard írta:Egyébként csak azért írtam, mert szerintem még annál is sz.rabb a srác. Egy nulla...
Meg is lepődtem.Gareth Tello írta:Ironizáltam, ezek szerint nem volt egyértelmű, sorry.![]()
Írtam már többször is, hogy hatalmas meglepetés a srác, nagyon meg vagyok elégedve vele, és hogy nem számítottam arra, hogy ilyen hamar be fog tudni illeszkedni.![]()
Még szerencse, a Spurs cseréivel lenne tele a fél fórum, meg minden 4. Realossal.Gareth Tello írta: Ha most moderátor lennék...![]()
Ezért nem leszek soha az.
Ha most moderátor lennék...sörvirsli írta:100 milliós szívecskés GeretBél
Ugyanarra a játékosra gondolunk egyébként? Mert szerintem te egy párhuzamos univerzum Neymararól beszélhetsz.Gareth Tello írta: Most attól, hogy ilyeneket csinál, még nem lesz jó játékos... Haverom is megcsinálja ezt a grundon, mégsem sztárolják...![]()
Ezért nem szeretem Neymart, csak a flikkflakk megy egész meccsen, a csapatérdeket nem veszi figyelembe, csak arra figyel, hogy minél szebb cseleket mutasson be... Jó, rúgott már néhány gólt, de a fele megpattant, meg adott pár gólpasszt, de a fele véletlenül volt, a másik felét meg bemakkolta...![]()
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam eddig hatalmas flop az ember.![]()
Most attól, hogy ilyeneket csinál, még nem lesz jó játékos... Haverom is megcsinálja ezt a grundon, mégsem sztárolják...visca el barca írta:megint nem bírt magával![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2z9UKSiHvS0" target="_blank
sírsz.visca el barca írta:megint nem bírt magával![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2z9UKSiHvS0" target="_blank