Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És tényleg jobb, mint az eredeti.
Igazság szerint az én ízlésemnek kicsit túl "durva" a többség, mostanában inkább chillstepet, melodic dubstepet meg liquid dnb-t hallgatok, a nagy dubstep-korszakomnak már vége van, szóval kicsit talán túl brutál nekem.kamcore írta:Zsír, köszönöm!Majd egy véleményt írhatsz, nagyon szívesen fogadok minden féle kritikát.
Most éppen egy ilyen agyeldobós hardcore/drumnbass számon dolgozom, nemtudom mennyire nyeri el a népek tetszését, de nekem eddig nagyon átjött, majd ha kész lesz posztolom!
Jah, mert ez a MAHASZ lista mint kiderült tényleg nagyon mérvadó tud ám lennidavi10 írta:Na az a nem mindegy!
A hazai lemezeladási listán az első 14 hely mind a Tankcsapdáé
Én is hétvégén elnézek a legközelebbi MOL kútra beszerezni 1-2 kötelező darabot.
Zsír, köszönöm!Gareth Tello írta:Jó helyen jársz, szeretem a hasonló zenéket, mindjárt ránézek.kamcore írta:terjesztem nektek az igét, ha szeretitek a... huh. dubstep, house, trap, meg ilyen dolgokat, akkor:
https://soundcloud.com/bzsmusic" target="_blank
van egy-két saját mashup, mix, ha van valami ami tetszik, akkor töltsétek le, dobjatok egy szívet, vagy akármi hasonló! Danke!
Jó helyen jársz, szeretem a hasonló zenéket, mindjárt ránézek.kamcore írta:terjesztem nektek az igét, ha szeretitek a... huh. dubstep, house, trap, meg ilyen dolgokat, akkor:
https://soundcloud.com/bzsmusic" target="_blank
van egy-két saját mashup, mix, ha van valami ami tetszik, akkor töltsétek le, dobjatok egy szívet, vagy akármi hasonló! Danke!
Na, azért mindennek van határa.
KösziGareth Tello írta:Game, ezt neked, egy kis Netsky:
Netsky - The Lotus Symphony
http://www.youtube.com/watch?v=RTXo4b0RdyQ" target="_blank
messideco írta:Davi, Stalk:
Mostanában a kedvenc fórumozóim vagytok, nyomassátok a zenéket bátran![]()
Hát a What I've done-t is kajálta a nép, mégis szerintem a legsemmitmondóbb számuk. Tuti közrejátszott ez a Transformerssel oda-vissza reklám, ahogy a Castle of Glass c. számuknál is (az asszem az új Medal of Honor dala) ami amúgy egy fhosStalkyard írta: És ne mondják, hogy abban volt több pénz, mert talán a legvegyesebben fogadott album lett a TS, míg a New Divide-ot kajálta a nép. Tényleg nem értem...
Nem hiszem, hogy visszatérnek az eredeti útra. kikacsintások, múltidézések előfordulhatnak, mint pl. a Lost In The Echo-ban is, de szerintem annak a korszaknak végleg vége. Mondjuk érdekes, mert imádtam a Hybrid Theory-t és a Meteora-t is, de számomra az igazi Linkin Park stílus, amit viszont szeretnék látni a jövőben, az ez: Nem értem miért nem ehhez hasonló számokat nyomattak a Thousand Suns borzasztó szintetizátor beütéses, helyenként nyálas marhaságai helyett. És ne mondják, hogy abban volt több pénz, mert talán a legvegyesebben fogadott album lett a TS, míg a New Divide-ot kajálta a nép. Tényleg nem értem...davi10 írta: A Linkin Park a nyári turnén eltolja elejétől a végéig az egész ]Hybrid Theoryt!
Ez az az album, amit szerintem senkinek nem kell bemutatni, szerintem mindenki ismeri. Remélem a Sziget be tudja szervezni őket, az idei Line-up borzasztó volt (még bocsánatot is kértek!).
Nézegettem koncertfelvételeket, és igen egyre több régi cuccot játszottak, remélem elkezdenek visszajönni a "helyes útra", már a Lost in the echo c. számuk is mutatott valami fényt az alagút végén.