Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
socio66 írta:Tehát nem szalagszakadásról van szó szerencsére, de ez is komoly sérülés, úgyhogy minden bizonnyal kihagyja az idei szezont is, jöhet a the return 2..![]()
Pedig miatta is vártam ennyire ezt a szezont, az hittem a Bulls a tavalyi évből erőt merítve, és Roseal kiegészülve az egyik legkomolyabb contender lesz idén, erre..nem kicsit lehet padlón a csapat.
Ezt azért kicsit csalókának érzem idén, én pl egy egészséges Bulls be mernék tenni nyugaton is 1-8-ig bárhova, ahogy a Heatet és a Pacerst is. Utánuk egy nagyobb szakadék jött nálam, a többiek tényleg gyengébbek, de azért itt jegyezzük meg, hogy míg nyugaton az élcsapatok max kicsit toldozgattak, javítgattak a keretükön, keleten nagyon sok csapat szinte teljesen átalakult, nekik össze kell állniuk. Ráadásul keleten jó pár csapat tele volt/van sérülttel, a nyugati élmenőket viszont eddig szerencsére elkerülték a komolyabb sérülések.Game90 írta:Ilyen nincs.Cumbee írta: The Bulls fear Derrick Rose (right knee) may have torn his ACL on Friday night, according to Jordan Bernfield of WGN Radio in Chicago.
![]()
The no. 8 seed in the West has had a better record than the no. 8 seed in the East every single season since 1998-99 campaign.
Amúgy azt hittem, hogy Kelet erősödni fog, de a Heat és a Pacers kivételével nagyon gyengék.
Ilyen nincs.Cumbee írta: The Bulls fear Derrick Rose (right knee) may have torn his ACL on Friday night, according to Jordan Bernfield of WGN Radio in Chicago.
The Bulls fear Derrick Rose (right knee) may have torn his ACL on Friday night, according to Jordan Bernfield of WGN Radio in Chicago.neobarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=r_kNB57lYeE" target="_blanksocio66 írta:Nem hiszem el, Rose megint lebicegett meccs közben, állítólag egyáltalán nem tudta terhelni a sérült lábát, és bár ez nem a műtött térde, nem számítanak sok jóra.
Hát nagyon sajnálnám, nem is tudom fel lehetne-e dolgozni egy újabb hosszú kihagyást ilyen tortúra után.
Itt az ominózus eset. Hát, elég szerencsétlen ez is. Viszont bízom benne, hogy nem komoly. Kár lenne, ha ilyen nyamvadt sérülések szeletelnék szét a karrierjét...
Egyenlőre még nem tudni biztosan, mennyire súlyos.
http://www.youtube.com/watch?v=r_kNB57lYeE" target="_blanksocio66 írta:Nem hiszem el, Rose megint lebicegett meccs közben, állítólag egyáltalán nem tudta terhelni a sérült lábát, és bár ez nem a műtött térde, nem számítanak sok jóra.
Hát nagyon sajnálnám, nem is tudom fel lehetne-e dolgozni egy újabb hosszú kihagyást ilyen tortúra után.
Én először az NBA.COM-on láttam és ott is úgy nézett ki, hogy az ujjai hegyével hozzáér a könyökéhez. De mindegy, ez lótúró, tényleg nem fújtam volna, csak a miheztartás végett írtam le. Én a helyedben örülnék, végre egy bajnokesélyes csapat ellen helyt tudtatok állni, úgy hogy két elég fontos hiányzótok is van ( Chandler a fájóbb)neobarca írta:Kalap1988 írta:Szemüveg skacok, szemüveg.Azért írtam az nba.com-ot. Asszem ott volt ahol más kameraállásban kinagyították és pontosan egy hajszálnyit, de nem ért hozzá. Mind1, ez van. Befújták. Engem csak az bosszant, hogy így vesztettünk egy olyan meccsen, ahol kihajtottás a srácok a belüket is. Félek, nehogy odalegyen az amúgy is gyenge morál...
Kalap1988 írta:Szemüveg skacok, szemüveg.
Konkrétan elérte a könyökét... Igaz, hogy ezt az NBA-ben nem szokták fújni és valóban starcallnak tekinthető, de az egyik az, hogy pusztán a szabályok ismeretében fújható, a másik pedig, hogy idén ez talán külön bírói utasítás is... Ettől függetlenül én sem fújtam volna, de azt ne írjátok már, hogy nem ért hozzá.. Szemüveg skacok, szemüveg.neobarca írta:Igen, valóban nagy a gond nálunk. Az egy dolog, hogy tele vagyunk sérültekkel, köztük kulcsfontosságúakkal (Chandler, Felton) de még a bírók is ellenünk fújnak? Az a tegnapi meccs könyörgöm mi volt? A második félidőt elkaptam, végig partiban voltunk. Konkrétan zsebben a meccse erre: http://www.youtube.com/watch?v=5GgjRMcjTMs" target="_blankBob_Marley írta:Mellesleg a Knicks hosszabbításban a Brooklyn simában kapott ki, Nagy Almában komoly gondok vannak, most már nem lehet csak úgy elmenni emellett.
Ez azért szánalmas. Egy ilyet befújni. Meg se nézték a felvételeket. Konkrétan Shump 1 ujjal sem ért hozzá. nba.com-on sokkal jobb a minőség, jobban is látszik. Tényleg nem értem miért kell ez.![]()
Melo-t meg sajnálom. Emberfelettit játszott tegnap is. Valaminek történnie kell, mert ha ez így megy tovább, aranysárga-lilába leszek kénytelen öltözni nyártól. Azt meg mint mondtam, nagyon nem szeretnék...
Igen, valóban nagy a gond nálunk. Az egy dolog, hogy tele vagyunk sérültekkel, köztük kulcsfontosságúakkal (Chandler, Felton) de még a bírók is ellenünk fújnak? Az a tegnapi meccs könyörgöm mi volt? A második félidőt elkaptam, végig partiban voltunk. Konkrétan zsebben a meccse erre: http://www.youtube.com/watch?v=5GgjRMcjTMs" target="_blankBob_Marley írta:Mellesleg a Knicks hosszabbításban a Brooklyn simában kapott ki, Nagy Almában komoly gondok vannak, most már nem lehet csak úgy elmenni emellett.
Nem igazán értettem, hogy kb. fél perccel a vége előtt, 2 pontos Wizards vezetésnél miért (a pocsékul dobó) Kevin Martin dobott az egyenlítésért Love helyett.Bob_Marley írta:Ha már Minny, akkor a Wizards elkapta őket, mióta Nene kicsit odaszólt a csapattársaknak, elkezdték pl őt is használni.Elejét láttam, gyorsan elment a Wolves 10+ ponttal, de végül a Washington nyert.
Azért Bargnani-t is érdemes figyelni.Bob_Marley írta: NY-ban meg jó a védekezésért felelős segédedző, Bargnani után most STAT nem tudta hol van.
http://www.youtube.com/watch?v=qYQMUYus85E" target="_blank
Oké főnök! Többet nem fordul elő.Game90 írta:1x már megmentettelek egy törléstől, de most már nem voltam elnéző.