Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
balintbarca írta:Nem veszekedni akarok de szerintem ma messze a Leggyengébb volt Telloval. Tartom azt hogy Alves azért játszon mert Montoya nála is sokkal bénább.
Ezt azért megindokolhatnád, remek összjátékokkal, és forintos kulcspasszokkal vétette észre magát, sokszor egyedül bontotta meg a védelmet, és még a szokásos 10 rossz beadásánál is jóval kevesebb volt, abszolút korrektet nyújtott ma !balintbarca írta:Nem veszekedni akarok de szerintem ma messze a Leggyengébb volt Telloval. Tartom azt hogy Alves azért játszon mert Montoya nála is sokkal bénább.
Az ő beadásainál javarészt jobban számít, hogy ki van a szélen, mert általában keresztben átrúgja a pályát.shutterisland írta:azért megnézném ezeket a számokat, ha messi vagy neymar helyett nekünk is giroud, lukaku vagy negredo lenne középen.
meg hát itt is, mint mindenhol, azért csalókák a statisztikák.
nem mindegy, hány ember van középen, kik azok, és milyen szituációból adod be.
és sok olyan beadás is van, aminél jó helyre ment a beadás, és nem rajta múlik hogy nem ér embert. ezek csak ilyen beidegződések, amiket páran írtunkChino írta:Ennek ellenére csalóka a statisztika. sok olyan beadása van, amit itt pontosnak vesznek, pedig nem a "célponthoz" ment, de valahogy saját játékost talált.
Jó is, hogy írtad, pár hete már meg akartam nézni Alves ezt érintő statisztikáit, és össze akartam hasonlítani a többi jobbhátvéddel, de valahogy kiment a fejemből.sörvirsli írta:a beadási meg a szokásos 100ból 1 a jó kategória...
A következő két meccsünk a Granada illetve az Ajax ellni közel sem nehéz meccsek, pláne, hogy az utóbbinak igazából már tétje sincs. A bilbaoi túra már húzósabb, de addig remélhetőleg felépül.Deus írta:Nah, Dani is kidőlt...
Részleges izomszakadás... Kihagyja a mostani meccset és az Ajax ellenit is.
Értem, de akkor is ég és föld a kettő. Támadásban had ne mondjam a különbséget a 2 között... A meccseink nagy részén pedig Alves támadójátékára van szükségünk. Egy betömörülő csapat ellen rá van szükség. Ez minimum a meccsek 80%. Másrészt Alvest a nagy meccseken egyre többet rendeli hátrébb az aktuális edző. Montoya ügyes gyerek, de ő meg nem tett le az asztalra semmit. Alig játszik, akkor is gyakran a baloson. Komoly meccseken szinte epizód szerepeket kapott csak eddig. Erősnek érzem továbbra is, hogy előrébb helyezzük a rangsorban Alvesnél.defender3 írta: Alves a komoly meccseken a védelem leggyengébb pontja gondoljunk csak a Real vagy Milan ellen is az ő oldalán vezettek sok támadást és a kapott góloknál is az ő oldalát játszották meg. Ez azért van mert ő inkább középpályás mint védő és ezt nem bírja el a csapat. Montoya jobban megoldja a védekező részét a dolgoknak.
Alves a komoly meccseken a védelem leggyengébb pontja gondoljunk csak a Real vagy Milan ellen is az ő oldalán vezettek sok támadást és a kapott góloknál is az ő oldalát játszották meg. Ez azért van mert ő inkább középpályás mint védő és ezt nem bírja el a csapat. Montoya jobban megoldja a védekező részét a dolgoknak.Barcaman1993 írta:
Nem is értem, hogy ilyen hozzászólások milyen emberek agyából pattannak ki? Már Montoya most jobb, mint Alves? Ajánlom, hogy nézzél több Barcelona meccset, mert elég nagy fogalomzavarban vagy. Montoya fényévekkel messzebb Alvestől, mint Te azt gondolod. Ráadásul az Osasuna ellen hatványozottan ki is domborodott. De 1 meccsből nem akarok kiindulni, de az katasztrófa volt. Aztán azt megint megkérdezném tőled, hogy minek kéne most eladni? A posztján még hasonló tudásút sem találunk, nem hogy jobbat. Mondjuk az nekem sem tetszik, hogy a cikk szerint ingyen akarjuk majd elengedni, de 2015-ben ugyanúgy pénzért beváltható, mint mondjuk most nyáron.
Nem is értem, hogy ilyen hozzászólások milyen emberek agyából pattannak ki? Már Montoya most jobb, mint Alves? Ajánlom, hogy nézzél több Barcelona meccset, mert elég nagy fogalomzavarban vagy. Montoya fényévekkel messzebb Alvestől, mint Te azt gondolod. Ráadásul az Osasuna ellen hatványozottan ki is domborodott. De 1 meccsből nem akarok kiindulni, de az katasztrófa volt. Aztán azt megint megkérdezném tőled, hogy minek kéne most eladni? A posztján még hasonló tudásút sem találunk, nem hogy jobbat. Mondjuk az nekem sem tetszik, hogy a cikk szerint ingyen akarjuk majd elengedni, de 2015-ben ugyanúgy pénzért beváltható, mint mondjuk most nyáron.defender3 írta:Nagyon rossz döntés, most kell eladni, amíg kapunk érte pénzt. Montoya meg szerintem most jobb mint Alves.messideco írta:A Barca terve az, hogy Alves kitölti a szerződését (2015/2016) és ez idő alatt Montoya fokozatosan beépül a csapatba, illetve az évek során fokozatosan kap egyre nagyobb szerepet Montoya, ezzel együtt egyre kevesebb lehetőséget Alves [marca]
Helyes döntés. Már ha igaz.
Nagyon rossz döntés, most kell eladni, amíg kapunk érte pénzt. Montoya meg szerintem most jobb mint Alves.messideco írta:A Barca terve az, hogy Alves kitölti a szerződését (2015/2016) és ez idő alatt Montoya fokozatosan beépül a csapatba, illetve az évek során fokozatosan kap egyre nagyobb szerepet Montoya, ezzel együtt egyre kevesebb lehetőséget Alves [marca]
Csak akkor építsük be tényleg Montoyát, ne az legyen, hogy havonta két meccsen játszik, azon is balhátvédként. (Megjegyzem, bármennyire is kedvelem Martínt, nem vagyok még teljesen meggyőződve arról, hogy ő lesz Alves tökéletes utódja, szóval már csak azért is jó lenne minél több lehetőséget adni neki, hogy nagyobb eséllyel tudjuk viszonylag nagy pontossággal megjósolni, mire lehet képes hosszabb távon első számú jobbhátvédként.)messideco írta:A Barca terve az, hogy Alves kitölti a szerződését (2015/2016) és ez idő alatt Montoya fokozatosan beépül a csapatba, illetve az évek során fokozatosan kap egyre nagyobb szerepet Montoya, ezzel együtt egyre kevesebb lehetőséget Alves [marca]
Ezzel csak az a baj,hogy ismét egy klasszis játékost engedünk el ingyen...Jövőre el kell adni a Moneyconak 30-ért.messideco írta:A Barca terve az, hogy Alves kitölti a szerződését (2015/2016) és ez idő alatt Montoya fokozatosan beépül a csapatba, illetve az évek során fokozatosan kap egyre nagyobb szerepet Montoya, ezzel együtt egyre kevesebb lehetőséget Alves [marca]