Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Van üresedés, de csak akkor adnám oda ha rendesen foglalkozna vele, és vmennyire követi az NBA-t.varnagykrisztian írta: "Slither" a fiam érdeklődve kíséri hogy az apja mit bénázik napról napra ebben az új világban és tetszik neki az NBA fantasy.Ha esetleg van örökölhető hely szólhatnál (13 éves), köszi
Engem akár még érdekelne is, pü-ben megkörnyékezlek.varnagykrisztian írta:Asik nem kell valakinek
Azt a cserét én kezdeményeztem és azért, mert idegesített, hogy mikor minden játékosom játszik, akkor sem tudok kiállni teljes csapattal, mert nincs elég F/C-m. Meg ugye, 3 csapatból is 2 játékosom van, így már kénytelen voltam megválni tőlük, végre valaki elfogadott egy ajánlatot. Szinte mindenkinek küldtem cserét, de mind el lett utasítva.Bob_Marley írta:Zárójelben megjegyzem nekem az aukciós ligában történt csere ezerszer inkább vétó kategória, s én meg is vétóztam. + 4-5 patiért kicsit erős a csere.
Nem keeper ligában nem lenne gond a cserével, de itt a tényleges értékeket máshogy kell megítélni, főleg hogy Eazzy gyakorlatilag feladta az idei szezont, így neki egy statokban egál csere nem jó semmire. Gyakorlatilag 2 kuka-embert (mert egyiket sem fogja megtartani jövőre) kap egy keeper-szintűért, és egy Ibakanál gyengébb játékost kell jövőre megtartania. Emiatt valszeg jövőre se lesz contender csapata, és úgy még kevesebb kedve lesz foglalkozni az egésszel.Bob_Marley írta:Igen a büntető százalék az még nagy különbség, ezért is írtam nem egy szint a 2 ember. Ez világos is volt, ezért volt benne más is. Tegyünk bele cetlit? Azért én meg ettől zárkóznék el, mert részemről nem egy eget rengető csere, s így is úgy érzem megfelelő értéket adok, de akkor majd leülünk újra tárgyalni Eazzyvel. DAk konkrétan Drummond-Favors kettőssel egyszintű ember, top3 pattanó top 10 blokk, igen a FT gyenge, ezt meg is értem.
Isten a tanúm rá, hogy én pl nem vétóztam. Vallásos vagyok szal nem a levegőbe beszélek. Itt az egész nem ellened szólt részemről, bár én is egyoldalúnak éreztem a dolgot. Jójó szépen leírta, de pl a %-okat elfelejtette sztem nem véletlen. De fölösleges is ragozni. Csapjatok hozzá 1-1 draftcetlit és részemről mehet a menet. Bár most is mehetett volna, így a többi 6-7 embert kell megkérdezni, mi volt a bajuk. Mert azt kötve hiszem, hogy a mi "nevetséges" nézeteltérésünk Eazzy-vel eredményezte a vétót...Bob_Marley írta:Látom megvétóztátok, ám legyen, bár nem értem. Tiszta csere volt érzésem szerint. Fentebb leírtam miért.
Nem tudom am mi a bajod de tényleg. Ez a 3. év amit együtt tolunk. Nem iylennek ismertelek meg anno. Mindig voltak és lesznek is konfliktusok. Ez az élet rendje. De egyik sem komoly életbevágó dolog. Istenem, ez még mindig csak egy nyamvadt játék.Eazzy írta:Ok, ha ennyire kiakasztó a dolog, akkor tényleg jobb ha lépek, annyira különösen nem érdekel akarmilyen jatek, hogy ilyenen vitatkozzak egy forumon, pont meg nem veled. Ennyit szántam erre, ha nem jó vetozzatok, meg keressetek valakit aki hajlandó elturni h belepofazzanak a dolgaiba.
Eazzy írta:Tényleg jobb is ha azonnal kiugrom az ablakon, mert iszonyatos gerinctelenség volt szotyiért odaadni Ibakát.
Na lássuk a számokat:neobarca írta:aránytalanul megerősödik, csak azért, mert valaki nem veszi komolyan ezt az egészet. Ezt csak azért érzem igazságtalannak, mert mások viszont igen és fontos nekik.Eazzy írta:Fantasy szempontból a lehető legrosszabb taktika ez tökéletesen igaz. De hogy az érdektelenségtől eljutok a valamennyire még nézegetem is szituig, ahhoz jóJövőévre nem igen gondolok.
Ki gondolta komolyan? Te komolyan gondoltad, hogy komolyan gondolom?varnagykrisztian írta:Te sem gondoltad komolyan hogy A.Davis-t odaadom J.Noah-ért......C.Anthony-ért odaadom
Te sem gondoltad komolyan hogy A.Davis-t odaadom J.Noah-ért......C.Anthony-ért odaadomneobarca írta:Aukciós:Varnagykrisztian! Neked is írtam. Sztem lenne értelme ötletelgetni.
Nem akarok beledumálni, hisz eleve feketelistás vagyok nálad, (bár szerintem jogtalanul) de nem értem, hogy mi a túrónak játszol akkor egyáltalán, ha ennyire nem érdekel se most se jövőre.Eazzy írta:Fantasy szempontból a lehető legrosszabb taktika ez tökéletesen igaz. De hogy az érdektelenségtől eljutok a valamennyire még nézegetem is szituig, ahhoz jóJövőévre nem igen gondolok.
Ez a lehető legrosszabb taktika.Eazzy írta:Ha már semmire nem vagyok esélyes, legalább olyanok legyenek nálam, akiket csipázok.
Én is így vagyok az "örökölt" csapatommal, próbálok trade-elni de nem sok sikerrel és a "piacon" is élég tré játékosok vannak.Gareth Tello-val meg nem tudunk megegyezni az általam csipázott HARDEN-rőlEazzy írta:Unalmas volt már ez a beállítom a kezdőt oszt csá, úgyhogy megkavartam az álló vizet kicsit, szegény Bobnak amúgy is visszautasítottam vagy 50 ajánlatát márDeAndre Jordan meg túl jó arc, hogy ne az én csapatomban legyen
Ha már semmire nem vagyok esélyes, legalább olyanok legyenek nálam, akiket csipázok, és összességében senkinek nem is rontottam a játékélményén érzésem szerint.