Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ini kitolása szélre nagyon elvetélt ötlet. Szinte mindig észrevehetetlen volt, de a legnagyobb gond hogy teljesen veszélytelen a kapura, még Pedronal is kevésbé.Gareth Tello írta:Ezt a problémát meg lehetne oldani úgy, hogy Cesc kezd a középpályán, elöl meg Alexis-Neymar-...Barcaman1993 írta:Fabregas meg hiába gyengébb false 9-esként, mint a középpályásként, de nagyon remélem, hogy ő kezd, Pedro teljesen fogalmatlan a játékhoz.
Adama!Mekkora húzás lenne Tatától.
Egyébként Pedrót én sem szeretném a pályán látni, viszont Cescet sem hamis kilencesként... Esetleg Init ki lehetne megint próbálni a baloson, hátha...
Ezt a problémát meg lehetne oldani úgy, hogy Cesc kezd a középpályán, elöl meg Alexis-Neymar-...Barcaman1993 írta:Fabregas meg hiába gyengébb false 9-esként, mint a középpályásként, de nagyon remélem, hogy ő kezd, Pedro teljesen fogalmatlan a játékhoz.
Én is várom, de csak azért, mert végre megint meccs lesz.Gareth Tello írta:Squad (vs Athletic): Pinto, Oier, Patric, Montoya, Bartra, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Song, Xavi, Iniesta, Sergi Roberto, Cesc, Adama, Pedro, Alexis, Neymar.
Sok kérdés így már nincs, Montoya a jobboson, Adriano a baloson, középen kezdjen Bartra, és jó lesz.Elöl meg szeretném Neymart látni középen.
Elég brutál meccs lesz (a szó többféle értelmében is), már alig várom.
Úgy rendezik, csak most ekkor kerülünk pályára. Gondolom a társaság egy része szerdán és csütörtökön játszik, csak a mi meccsünk került erre az időpontra.sörvirsli írta:Kösz az infót!
Igazán rendezhetnék hét közben mint mondjuk tavaly,így megint nagyon fel fognak torlódni a (fontosabb) bajnoki meccsek.
Copa del Rey. Mi a Cartagena ellen játszunk idegenben péntek este.sörvirsli írta:Jövő hétvégén miért nem lesznek spanyol bajnoki mérkőzések?
Úgy látom én leszek az első ünneprontó. Alves minden bizonnyal ki fogja hagyni a meccset, pedig nagyon nagy szükség lenne rá.bzozo írta:holnap december !! új nap , új meccs és újabb győzelmet várok!!
ami elmúlt az elmúlt....nem érdemes itt hánytorgatni. remélem a csapat okult belőle és holnap este egy szép meccsen győzik le az újabb ellenfelet.
szurkoljunk ezért is!!
Nem igazán értem, hogy a Betisnek mi köze van ahhoz, hogy a Granada egy undorító favágó csapatként viselkedett, de akkor nem nézem újra azt a meccset, és nem kell a továbbiakban tárgyalnod velem.herlius írta: Javaslom nézd vissza a Betis elleni meccsünket és aztán újratárgyalhatjuk a témát.
Nem bírót "csesztettem", hanem leírtam, hogy a (látszólag) kevés szabálytalanság minek volt köszönhető. Amúgy meg a spanyol játékvezetés szégyene, hogy az a normális, hogy 5-6 tiszta büntetőből egyet sem kapunk meg (mert ebben igazad van). De amíg ilyen tragikus a bíráskodás, addig akár minden meccs után nekiállok "csesztetni" a bírót.herlius írta:Két befújt tizi után azért nem kéne már a bírót csesztetni, máskor 5-6 ilyen szituból egyet sem kapunk meg.
Azért Busi pofázásért kapott sárgát, Cesc belépője –elfogulatlanság nélkül is– max sárga lapos, visszahúzta a lábát és labdát talált. Ellenben például Nyom szándékosan lekönyökölte Neymart és rengeteg csúnya szabálytalansága is volt. A bíró kétszer is figyelmeztette már lap után, csak gondolom 2 tizi és egy piros után már nem merte kiállítani. (bár a második félidőre sem jött volna ki, ha szigorúbb a spori)herlius írta:Javaslom nézd vissza a Betis elleni meccsünket és aztán újratárgyalhatjuk a témát. A korrektség kedvéért pedig Busi is simán mehetett volna zuhanyozni az első félidőben, de Cesc-nek is volt egy kemény pároslábos becsúszása. Továbbra is tartom h semmi kirívó nem történt a meccsen, egy átlagos spanyol kiscsapat harciaskodását leszámítva. Még így is simán hozta a spori a bajnoki meccsek sárgalap átlagát. Két befújt tizi után azért nem kéne már a bírót csesztetni, máskor 5-6 ilyen szituból egyet sem kapunk meg.sjd írta: Nagyon sok belépőt elengedett előnyszabállyal a bíró: páros lábbal ráugrottak Sanchezre a mi térfelünkön, ugyanezt megcsinálták Bartrával, amikor egyszer fel akart futni a 16oshoz, Recio Neymart egy támadáson belül kétszer faltolta nagyon durván, abból is csak a másodikat fújta, de mondom, Iturrának is le kellett volna jönnie még az első félidőben, amikor letalpalt valakit. Én mindig arra számítottam, hogy ha megáll a játék, jön a sárga, de legalább 3-4 lap maradt el így. Nyomot meg nem figyeltem különösebben, csak azt tűnt fel, amikor már a kommentátor huszadszorra mondta, hogy megint milyen alattomosan lépett oda, amikor már a közelben sem volt a labda.
Javaslom nézd vissza a Betis elleni meccsünket és aztán újratárgyalhatjuk a témát. A korrektség kedvéért pedig Busi is simán mehetett volna zuhanyozni az első félidőben, de Cesc-nek is volt egy kemény pároslábos becsúszása. Továbbra is tartom h semmi kirívó nem történt a meccsen, egy átlagos spanyol kiscsapat harciaskodását leszámítva. Még így is simán hozta a spori a bajnoki meccsek sárgalap átlagát. Két befújt tizi után azért nem kéne már a bírót csesztetni, máskor 5-6 ilyen szituból egyet sem kapunk meg.sjd írta:Nagyon sok belépőt elengedett előnyszabállyal a bíró: páros lábbal ráugrottak Sanchezre a mi térfelünkön, ugyanezt megcsinálták Bartrával, amikor egyszer fel akart futni a 16oshoz, Recio Neymart egy támadáson belül kétszer faltolta nagyon durván, abból is csak a másodikat fújta, de mondom, Iturrának is le kellett volna jönnie még az első félidőben, amikor letalpalt valakit. Én mindig arra számítottam, hogy ha megáll a játék, jön a sárga, de legalább 3-4 lap maradt el így. Nyomot meg nem figyeltem különösebben, csak azt tűnt fel, amikor már a kommentátor huszadszorra mondta, hogy megint milyen alattomosan lépett oda, amikor már a közelben sem volt a labda.herlius írta: Nekem egyáltalán nem tűntek favágónak. 1-2 rossz ütemű belépőt leszámítva szvsz elég gyámoltalanul játszott a Granada.
Két jelenetre is emlékszem, amikor simán mentek el mellette, és veszélyesen centerezhetett a támadó. Nekem továbbra is gyámoltalannak tűnik egy kicsit, lehet hogy fel kellene képelni meccs előtt, mint a súlyemelőket, és akkor agresszívabb lenne, mert amúgy technikailag és játékintelligencia terén remek.sjd írta:nem jöttek át rajta
Ez nekem is feltűnt, de sztem ez kimeríti a "nem volt rossz" kategóriáját, nem jöttek át rajta, úgyhogy azt el tudtam nézni, hogy néhányszor rossz döntést hozott a 16-os környékén. (Egyébként meg egy másik centerezéséből gól is lehetett volna, ha Pedro nem rúgja ki a stadionból a lecsorgó labdát.) Egyébként az általad leírt szitu kísértetiesen emlékeztet arra, amit Alves csinált a legutóbbi meccsén.visca el barca írta:tegnap mondta a kommentátor, hogy a kapu előtt nagyon töketlen ez sajna igaz. 2. fi-ben volt egy gyönyörű labdalopása, aztán 16-osnál meg jol elcsezte az egészet pedig abszolut ziccer lehetett volna.sjd írta:Montoya sem volt rossz
Nagyon sok belépőt elengedett előnyszabállyal a bíró: páros lábbal ráugrottak Sanchezre a mi térfelünkön, ugyanezt megcsinálták Bartrával, amikor egyszer fel akart futni a 16oshoz, Recio Neymart egy támadáson belül kétszer faltolta nagyon durván, abból is csak a másodikat fújta, de mondom, Iturrának is le kellett volna jönnie még az első félidőben, amikor letalpalt valakit. Én mindig arra számítottam, hogy ha megáll a játék, jön a sárga, de legalább 3-4 lap maradt el így. Nyomot meg nem figyeltem különösebben, csak azt tűnt fel, amikor már a kommentátor huszadszorra mondta, hogy megint milyen alattomosan lépett oda, amikor már a közelben sem volt a labda.herlius írta: Nekem egyáltalán nem tűntek favágónak. 1-2 rossz ütemű belépőt leszámítva szvsz elég gyámoltalanul játszott a Granada.
tegnap mondta a kommentátor, hogy a kapu előtt nagyon töketlen ez sajna igaz. 2. fi-ben volt egy gyönyörű labdalopása, aztán 16-osnál meg jol elcsezte az egészet pedig abszolut ziccer lehetett volna.sjd írta:Montoya sem volt rossz
Nekem egyáltalán nem tűntek favágónak. 1-2 rossz ütemű belépőt leszámítva szvsz elég gyámoltalanul játszott a Granada. A favágózásról nekem sokkal inkább a legutóbbi Betis elleni meccsünk jut eszembe. Ott a meccs 60-70 percén keresztül konkrétan veszélyben éreztem minden játékosunk testi épségét. Ráadásul a tegnapi meccsel ellentétben Sevilla-ban a spori is sokkal elnézőbb volt, látványosan engedte a kemény belépőket.sjd írta:Egyébként régen játszottunk egy ilyen undorítóan favágó csapat ellen, a két 11es mellett még ők lehetnek hálásak a bírónak, hogy Iturrát nem a 35. percben küldte le, és még jó néhány társa fennmaradhatott a pályán.
Messa írta:
Pedro is kiváló volt végre.