Kash írta:Nekem 2 dolog fura ebben az egész szavazásban.
Az egyik az, hogy még mindig nem vagyok a jelöltek között (Év fórumozója)
A másik az, hogy azok, akik megadják a jelöltjeiket, azok nyilván azokra fognak szavazni, akiket jelöltek. (Pl miihii megadja jelöltnek Tim-et, VEB-et és soadrolit, miért szavazna pl rám?)
Tehát a szavazást idő előtt lelehetne zárni, csak az egész problémát az oldja meg, hogy miihii törli a hsz-eket a jelöltállításban, és így nem lehet visszakeresni, és nem lehet összesíteni. (Jól emlékszem, hogy az előző év fórumozója szavazásnál hármat lehetett megadni? Gondolok itt már a szavazásra, nem a jelöltállításra)
Nekem meg az fura, h ez neked miért fura?

Miután itt összefuttattad az emberek nyálát a szájukban a gombakéremlevessel, aminek azóta sem árultad el a receptjét, így kétlem, h bárki is szívesen jelölne. Max Tim, akivel hajlandó vagy megosztani az ételedet, de ő meg a jelek szerint annyira a hatása alá került a levesnek, h azóta sem járt itt, továbbra is csak otthon kushad és nézi a hangokat.
A másik részhez meg csak annyit, h kérlek ne gondolkodj, abból még jó nem származott

(Ezt a jótanácsot a nők sem szokták megfogadni...

) Ahogy GT is megfogalmazta, van, aki 5-6 lehetőséget is megadott a szavazáshoz, az meg már száraz matek, h nem fog tudni mindre szavazni is. Uh ne keress összefüggést, csak szépen sodródj az árral és egyelőre adj meg opciókat, ha még mindig lenne olyan, ami nem szerepel a listán, aztán majd amikor aktuális lesz, add le a dobogós helyezéseket. Ne keress kihívást magadnak (és nekünk) azzal, h túlgondolod ezt a nagyon egyszerű dolgot, ami az Év savazása