Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, hogy mondod, el is felejtettem, hogy hétközi forduló van...Game90 írta:Holnap Hull, remélem Wenger rotál majd, Jenkinson, Vermaelen, Monreal, Rosicky, Walcott kezdhetne.
Moratáról is írnak, mondjuk őt már velünk is összeboronálták.Game90 írta:Ja, és egyre több Draxler - Arsenal pletyka van.
Azt írják, hogy elvileg már játszhat holnap az Everton ellen, bár nem tudom, hogy Moyes megkockáztatja-e a kezdetését...csababarca írta:Van Persie meddig sérült? Fantasy szempontból nem mindegy...
Hú, ezt nem tudom. De elvileg nincs súlyos sérülése.csababarca írta:Van Persievel mi van? meddig nem lesz még?
bence-barca írta:Sandronak meg grt! Nagy makker gól.![]()
Gareth Tello írta:döntetlen a tippem.
Hát, az már jó pont, h nem vtatok az előző meccs 6ása alatt.Gareth Tello írta:
Nem rossz ez a 2-2 azért, bár szerintem győzelmet érdemeltünk volna ezúttal.
Az nem rossz. Jól megy nektek mostanában.Piquenbauer írta:Sissoko "kis" góljával sikerült megnyernünk a meccset![]()
Game90 írta:Agüero (9)
Suárez (9)
Sturridge (9)
Tottenham (9)
Hull (9)
Cardiff (9)
West Ham (9)
Manchester kék felében most az önbizalom határtalan, a játékosok Hatvanig szaladnának örömükben. Navas hatalmas gólt rúgott, és legalább ekkora spíler volt, Negredo is betalált, Európa még mindig a spanyol foci hatása alatt áll.Gareth Tello írta:Nem mondok semmit. Legyen elég ennyi:bence-barca írta:Khm khm GT. Khm khm....![]()
http://spurs.blog.nepsport.hu/archives/" target="_blank ... _Sok-null/
Grat a Citynek, elhatalmasodtak a pályán, nagyon hatékonyan játszottak, Navas hathatós közreműködése nélkül nem lett volna ilyen nagy a különbség a két csapat között. Sajnos elég határozatlanok voltunk, ez a védelemről hatványozottan elmondható, a támadásunk pedig elég hatástalan volt. Sokan AVB kirúgását és hatalomátvételt követelnek, én azért még várnék ezzel a határozattal.
Nem mondok semmit. Legyen elég ennyi:bence-barca írta:Khm khm GT. Khm khm....![]()
Giroud szenzációs góljával. Ja, nem.messideco írta:#topoftheleauge
![]()
Így igaz, ahogy Lukaku is. Nagyot játszottak ma mindketten.Game90 írta:Azért ez a gyökér Suárez hatalmas formában van.
Minek? Bendtner jobb.Gareth Tello írta: Amúgy Henry megint visszatér hozzátok?