Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En a Lyont jobbank tartom mint a Juvét vagy Milánt, és az eredmények is ezt mutaják. Ha veluk osszekerulnénk hatalmas meccs lenne. Ha általad említett szarrakással osszekerulnénk akkor megint foci vs. antifoci csatát lát6nánk.Mr. Master írta:a juve nagyon erős... meg a milan is... nekik van reális esélyü arra, h megállítsanak minket. a többieknek meg csak a nagy mák az, ami szóba jöhet esélyként.liomessi9 írta:A barcelonának idén szerintem nincs ellenfele.Igaz elég nyögvenyelősre sikerült a győzelem, de az a fő, hogy nyertünk!Forca BARCA!!!![]()
te jó ég. ekkora egy pancsert! Mint egy kis hableány. jujj, labda!!Enrique írta:Itt a legnagyobb focista Murinnyó személyében.
a juve nagyon erős... meg a milan is... nekik van reális esélyü arra, h megállítsanak minket. a többieknek meg csak a nagy mák az, ami szóba jöhet esélyként.liomessi9 írta:A barcelonának idén szerintem nincs ellenfele.Igaz elég nyögvenyelősre sikerült a győzelem, de az a fő, hogy nyertünk!Forca BARCA!!!![]()
pont ezt akartam leírni csak nem jutott eszembe hogy ki mondta.mindent mindenkinél jobban tud az a majom, de még életében nem volt focipályán.mekkora egy csicska ember.pfőőőőőőőőőOrdog írta:Várhidi megmondta a frankót a zuhanyhíradóban... Murinho nem volt játékos és nem élt át igazi kudarcokat, és ezért viselkedik ilyen idióta módon a vereségek után...(nem tudja kezelni)
Azt hiszi hogy ő a világ közepe a fociban, pedig ha tudná amit mi tudunk:DDD
www.asroma.husasi1 írta:Én eröl a chelseafcHU-ról még nem is tudtam.
Milyen külföldi csapatoknak van még magyar oldala (madridistán kívül) ?
Igen, de két akkora tagot mint Motta és Terry elég nehéz borítani.visca el barca írta:egyszer már írtam, de tartom a véleményemet. VVnek boritani kellett volna mindenkit onnanBaRcADINHO10 írta:a kapott gólunkról még annyit, hogy sztem MOTTA kapásból ki akarta bikázni, de a nyakán volt tery is meg hát jött VALDES hátulról és a nagy koncentrálásba nem figyeltek egymásra.![]()
![]()