Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már látom a szemem előtt, ahogy a 3. osztályú csapat ellen a teljes fegyverarzenált bevetik.shutterisland írta:meglepő eredmény a kupából, xativa - real 0:0.
mondjuk jelentősége a visszavágó miatt nincsen, maximum annyi, hogy lesz pár csesztető internetes mém és 3-4 olyan játékosuk így játszani fog a visszavágón, aki amúgy egy 0-3 után nem lépett volna pályára madridban, és ez egy minimális plusz rizikófaktor bizonyos szempontból.
Attól azért nem kell félni.shutterisland írta:off : gt, remélem nem mész bale komád után a madridhoz.![]()
ne felejtkeztem meg Varane-ról, nem ezért írtam 2 védőt. Csakhogy ő már régóta elég komoly sérüléssel bajlódik, azt is lehetett hallani, hogy műteni kell, és amúgy is nagyon sérülékeny. (az utóbbi két évben kb. annyit volt egészséges mint amennyit a sanitasban volt) így valószínűleg 1-2 hónap kell neki, aztán ki tudja hogy tér vissza, ez egy fiatal játékosnál még nehezebb.csababarca írta:Jókat írsz,így látom én is, de az a kettő az három, és mindhárom top 10es védő, összetenném Ramosért vagy Varane-rt a két kezem, ha valamelyikük minket erősítene.Chino írta:Ráadásul ne felejtsük, hogy elkezdődik a 3 frontos terhelés és két középhátvédjük van, ha nálunk védőproblémáról beszélünk, akkor ott is markáns.
szóval aszondod felkerülhet a Barca B??Gareth Tello írta:Mondjuk nem nevezném kifejezetten acélos csapatnak ezt a Valladolidot sem... Nem lepne meg, ha jövőre már a Barça B-vel csapnának össze ősszel meg tavasszal.
Idén 3 komoly csapattal találkoztak a bajnokságban, sikerült is 1 pontot begyűjteniük a 9-ből.... Nem a Valladolidtól, meg a Sevillatól kell várni a csodát !shutterisland írta:ezek mindenkit be fognak darálni, ahogy látom, szóval 100 pont feletti teljesítmény fog kelleni a bajnoki címhez.![]()
Jó, abban mondjuk nem tudom mi olyan nagy dolog, hogy kapnak szponzorautókat. Ez az összes nagyobb klubnál így van. Vagy az miben más, mikor Messi kapja meg a kétnapi bérét érő Q7-est? Itt nem ezen volt a hangsúly.sörvirsli írta:Egy kis kiegészítés a szegény csóró madridiakról:
Az idei autócsomagból Cristiano Ronaldónak jutott a legértékesebb darab, kevéssé meglepő módon: egy 129 ezer euró értékű RS6 Avantot kapott. A kocsi persze nem kerülne annyiba, mint Ronaldo egyheti fizetése, de még annyit sem kellett kiadnia rá. A képzeletbeli dobogón - az autók árát tekintve - még Xabi Alonso és Sergio Ramos kapott helyet, míg Carlo Ancelotti vezetőedző új Audija a "mindössze" 85 ezer eurót érő A8-as lett.
Remélem CR kap hozzá egy ajándék garázst is,hogy a többi 20 autója mellet ez is elférjen.
A játéktudásra gondoltam. Nyilván ugyanúgy be fogják húzni azt a 30 meccset idén is, ahogy szokták az elmúlt jó néhány évben (ahogy mi is). A csapatuk jó, a bajnokságban meg ugyanolyan gyengék az ellenfelek. Idehozhatnák Rooneyt, Robbent és Reust, a meccseiket ugyanúgy behúznák.shutterisland írta: azért ez óriási túlzás.
hozzám bőven közelebb áll a mi hármasunk által képviselt stílus, de gyakorlatban semmivel nem gyengébb az a trió sem.
Jókat írsz,így látom én is, de az a kettő az három, és mindhárom top 10es védő, összetenném Ramosért vagy Varane-rt a két kezem, ha valamelyikük minket erősítene.Chino írta:Ráadásul ne felejtsük, hogy elkezdődik a 3 frontos terhelés és két középhátvédjük van, ha nálunk védőproblémáról beszélünk, akkor ott is markáns.
(Ki tudja, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy Ronaldo Madridból fog visszavonulni.)bence-barca írta:Nem hiszem, ott rá épült a csapat, ő húzta őket. Itt legfeljebb csak másodhegedűs lehet, mert Madridban CRre építik a csapatot. Ebből kifolyólag úgy sose fog játszani, ettől függetlenül persze játszhat majd kumma jól, és attól tartok fog is.
Nem hiszem, ott rá épült a csapat, ő húzta őket. Itt legfeljebb csak másodhegedűs lehet, mert Madridban CRre építik a csapatot. Ebből kifolyólag úgy sose fog játszani, ettől függetlenül persze játszhat majd kumma jól, és attól tartok fog is.Gareth Tello írta: Főleg, hogy Bale még közel sem hozza a spursös formáját (hogy fogja-e valaha, az jó kérdés, szerintem nem biztos, de elég valószínű, hogy meg fogja azért közelíteni).
Végül a Valladolid elleni hétvégi bajnokit is kihagyja, ettől függetlenül meglepne, ha ponto(ka)t veszítene a Madrid, a Valladolid igencsak rossz formában van, ráadásul a Bernabéuban lesz a meccs.shutterisland írta:elvileg egy meccset hagy ki ronaldo, a galatasaray elleni sörmeccset.
Főleg, hogy Bale még közel sem hozza a spursös formáját (hogy fogja-e valaha, az jó kérdés, szerintem nem biztos, de elég valószínű, hogy meg fogja azért közelíteni).shutterisland írta:azért ez óriási túlzás.
hozzám bőven közelebb áll a mi hármasunk által képviselt stílus, de gyakorlatban semmivel nem gyengébb az a trió sem.
azért ez óriási túlzás.A csatár triók közül sztem nincs olyan ember, aki a Ronaldo-Benzema-Bale 3-ast válassza, a Neymar-Messi-Alexis 3-sal szemben...
Kellemetlen, neki? Körbenézet és mindenhol magát látta... szerintem alig bírt magával a gyönyörűségtől.Gergolino írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... rt-2298043
Sztem erre a legjobb kifejezés a szánalmas és Ronaldonak is már inkább kellemetlen.![]()
És ugyanezt mondanám, ha ne adjisten mi kezdenénk 1X vmi hasonlóan gagyi kampányba.
Eddig olvastam.mess2009 írta:én viszont azt látom, hogy a Madrid a szezon második felére összeszedte magát, újra egy európai klasszis együttes BENYOMÁSÁT KELTI. a játékos állomány (egyedüliként!) vetekszik a Bayernével...