Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De Ronnie-t akkor is imádnád!eszter21 írta: Én nem csak azért szeretem a Barçat, mert Ronnie itt játszik. Ha elmenne vmelyik másik klubba, akkor is a Barça maradna a kedvenc csapatom!
Szerinted zárassuk be?!? Hanem, akkor találj ki valami értelmeset, hogy ne erről szóljon.Bodi írta:Napok óta abból áll ez a topic,hogy pár ember Ronaldinho-t szidja,másik pár ember meg védi.....
Eszti en akkor is a Barcelonat fogom szeretni amikor Ronaldinho mar reg visszavonult, en a csapatot szeretem es ugy lattom, hogy Ronni iden nem sokat tesz a sikererteszter21 írta:Akkor szívesen megnézném a játékodat...Charlie írta:redlions írta:Egyébként ilyeneket rendszeresen csináltam, mikor fociztam. Nem nagy szám....
Pontosan.....én is focizok,belőtt labdát már én is pörgettem át kapus felett KÜLSŐVEl!Szval nem nagy show,és nem vagyok Ronaldinho....közel sem........
C.
Lehet, h kis csapatok ellen nem játszik olyan jól, de az, hogy cserepadon a helye(boggabor) egy rossz vicc.
Akkor szívesen megnézném a játékodat...Charlie írta:redlions írta:Egyébként ilyeneket rendszeresen csináltam, mikor fociztam. Nem nagy szám....
Pontosan.....én is focizok,belőtt labdát már én is pörgettem át kapus felett KÜLSŐVEl!Szval nem nagy show,és nem vagyok Ronaldinho....közel sem........
C.
Pont erről beszélek.Kicsit el kellene gondolkodnia,hogy a csapat a fontos,vagy ő.Ugyanis,ha sorra kihagyja a ziccereket,az nem jó a csapatnak.De ha ver egy meccsen mondjuk kettőt,vagy ad 5 gólpasszt utána azt mondom,hogy azt csinál amit csak akar.Charlie írta:Ha eddig lőtt volna már vagy 6gólt,és akkor figurázna akkor ki szólná le?Senki,de eddig 1 kemény góllal büszkélkedhett,az is tizenegyes.Zsolti írta:Attól,hogy kreatív még választhatna néha egyszerűbb megoldásokat.Idén már egy jópár ziccert elrontott.Elsősorban az eredményre kell menni,és nem a szépségre.
C.
Ha eddig lőtt volna már vagy 6gólt,és akkor figurázna akkor ki szólná le?Senki,de eddig 1 kemény góllal büszkélkedhett,az is tizenegyes.Zsolti írta:Attól,hogy kreatív még választhatna néha egyszerűbb megoldásokat.Idén már egy jópár ziccert elrontott.Elsősorban az eredményre kell menni,és nem a szépségre.
Vegre mas is eszrevette nem csinal semit csak nevet CSEREPADBoixos írta:nem akarok furkó lenni, de a fájós könyökétől még eltalálhatná a kaput. de majd a hétvégén a valankia ellen odateszi magát. a betis ellen sem csinált semmit, aztán hülyét csinált a madridból.eszter21 írta:Úgy gondolta, h így bemegy. Talán majd legközelebb bemegy. Én azért is imádom, mert kreatív játékos.Zsolti írta:Nézd meg pölö a szombati megoldását,amikor emelt.Egyszerűbben is meg tudta volna oldani,de neeem őneki emelni kellett,és tessék 5 méterrel fölé...
Amúgy ha elolvastátok a híreket ő is mondta, h azért nem játszik olyan jól, mert könyöksérülése van...
nem akarok furkó lenni, de a fájós könyökétől még eltalálhatná a kaput. de majd a hétvégén a valankia ellen odateszi magát. a betis ellen sem csinált semmit, aztán hülyét csinált a madridból.eszter21 írta:Úgy gondolta, h így bemegy. Talán majd legközelebb bemegy. Én azért is imádom, mert kreatív játékos.Zsolti írta:Nézd meg pölö a szombati megoldását,amikor emelt.Egyszerűbben is meg tudta volna oldani,de neeem őneki emelni kellett,és tessék 5 méterrel fölé...eszter21 írta: Ezt most honnan veszed? Szerintem kedves, aranyos, szerény, mint amilyen volt!
Amúgy ha elolvastátok a híreket ő is mondta, h azért nem játszik olyan jól, mert könyöksérülése van...
redlions írta:Egyébként ilyeneket rendszeresen csináltam, mikor fociztam. Nem nagy szám....
Úgy gondolta, h így bemegy. Talán majd legközelebb bemegy. Én azért is imádom, mert kreatív játékos.Zsolti írta:Nézd meg pölö a szombati megoldását,amikor emelt.Egyszerűbben is meg tudta volna oldani,de neeem őneki emelni kellett,és tessék 5 méterrel fölé...eszter21 írta:Ezt most honnan veszed? Szerintem kedves, aranyos, szerény, mint amilyen volt!Charlie írta:Ennyi az egész,nagypofájú lett,csúnyán kifejezve!
C.
Nézd meg pölö a szombati megoldását,amikor emelt.Egyszerűbben is meg tudta volna oldani,de neeem őneki emelni kellett,és tessék 5 méterrel fölé...eszter21 írta:Ezt most honnan veszed? Szerintem kedves, aranyos, szerény, mint amilyen volt!Charlie írta:Ennyi az egész,nagypofájú lett,csúnyán kifejezve!
C.
Te mindent pozítivan látx,de ha mellőznéd a Ronaldinho imádatod,ami persze lehetetlen,akkor észre vennéd hogy nem úgy játszik mint tavaly.Majd akkor mond hogy mekkora "zseni"(Amúgy ISTEN),ha úgy játszik mint féléve mondjuk...eszter21 írta:Ezt most honnan veszed? Szerintem kedves, aranyos, szerény, mint amilyen volt!Charlie írta:Ennyi az egész,nagypofájú lett,csúnyán kifejezve!
C.
Na ja tavaj nem volt ennyire nagyképű.De hátha megjön majd az esze.Charlie írta:eszter21 írta:Akkor miért? Nagyon kíváncsi vagyok...Enrique írta: Biztos he nem ezért,de mind1...![]()
Neked elnézzük.
Kicsit elszállt magától,ennyi,nagy arc.....
C.
Nem, ugyanolyan a természete, mint volt. Más okot kérek...Charlie írta:eszter21 írta:Akkor miért? Nagyon kíváncsi vagyok...Enrique írta: Biztos he nem ezért,de mind1...![]()
Neked elnézzük.
Kicsit elszállt magától,ennyi,nagy arc.....
C.
eszter21 írta:Akkor miért? Nagyon kíváncsi vagyok...Enrique írta:Biztos he nem ezért,de mind1...eszter21 írta: Nem azért játszik mostanában rosszabul, mert nem tudnajól játszani, hanem mert fáj a bokája és fáradt is. Így nem erőlteti annyira a játékot. Szerintem ez érthető...![]()
Neked elnézzük.
Akkor miért? Nagyon kíváncsi vagyok...Enrique írta:Biztos he nem ezért,de mind1...eszter21 írta:Nem azért játszik mostanában rosszabul, mert nem tudnajól játszani, hanem mert fáj a bokája és fáradt is. Így nem erőlteti annyira a játékot. Szerintem ez érthető...Charlie írta: Ronaldinho 1 [auto_cenzúra] most...ezt mindenki látja,kivéve Eszter!
Sajnálatos hogy ilyet kell mondanom de télleg ratyi,hátha a Valencia ellen varázsol vmit ÚJRA!
C.![]()
Neked elnézzük.