Aranylabda - FIFA év játékosa

Foci a Barçán kívül
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.12.09. 15:37:13

A Puskás-díj három jelöltje:

Ibrahimovic: http://www.youtube.com/watch?v=yzvQCbdAIZQ" target="_blank
Neymar: http://www.youtube.com/watch?v=9DfbazCoAB8" target="_blank
Nemanja Matics: http://www.youtube.com/watch?v=uUSryHtwHIw" target="_blank

Ahogy az edzőknél, úgy itt is egyértelmű, hogy ki fogja megnyerni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ferninho
Madridista

2013.12.09. 15:15:55

visca el barca írta:
Gareth Tello írta:A Messi-Ronaldo-Ribéry hármas egyik tagja fogja megkapni az Aranylabdát.
http://www.francefootball.fr/news/Riber" target="_blank ... ssi/423670
uh. :shock: mi lesz akkor a varanevel? :? titkon azt hittem neki adják. hiszen kétszer leszerelni egy meccsen messit, emberfeletti...
most lehet gúnyolódni rajta, de amit letett a Barca ellen (meg már korábban is folyamatosan) ennyi évesen az elképesztő volt, csak aztán jött a sérülés, amivel még mindig bajlódik...
rég nem láttam ekkora tehetséget, ezért sem értem miért kell őt bántani, értem én, hogy páran túlzásba estek vele kapcsolatban, de attól még nem őt kéne cseszegetni folyamat és páran maguk alá élveznének, ha épp nálatok játszana ez a francia kölyök, kár is tagadni.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.09. 15:06:01

Gareth Tello írta:A Messi-Ronaldo-Ribéry hármas egyik tagja fogja megkapni az Aranylabdát.
http://www.francefootball.fr/news/Riber" target="_blank ... ssi/423670
uh. :shock: mi lesz akkor a varanevel? :? titkon azt hittem neki adják. hiszen kétszer leszerelni egy meccsen messit, emberfeletti...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.12.09. 14:31:11

Gareth Tello írta:
Az edzőknél: Klopp, Heynckes, Ferguson.
http://www.francefootball.fr/news/Klopp" target="_blank ... kes/423676
Itt egyértelmű, hogy Heynckes fogja megkapni ;)
KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.09. 14:23:02

A Messi-Ronaldo-Ribéry hármas egyik tagja fogja megkapni az Aranylabdát.
http://www.francefootball.fr/news/Riber ... ssi/423670" target="_blank

Az edzőknél: Klopp, Heynckes, Ferguson.
http://www.francefootball.fr/news/Klopp ... kes/423676" target="_blank
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.07. 10:14:56

bence-barca írta:Ráadásul a sok Realos a vezetőségben meg akarja zavarni azzal a közönséget, h 2 Iniestára lehet szavazni, ezzel elosztva a szavazatait, amik alapból nagy számot adtak volna ki... :mrgreen:
Ezt elgépeltem. #-o
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.06. 17:11:34

Barcaman1993 írta:
Alonso, Bale, Sergio, Gerrard, Iniesta, Isco, Iniesta, Özil, Pirlo, Reus, Ribery, Robben, Schweinsteiger, Touré, Vidal, Xavi
Ráadásul a sok Realos a vezetőségben meg akarja zavarni azzal a közönséget, h 2 Iniestára lehet szavazni, ezzel elosztva a szavazatait, amik alapból nagy számot adtak volna ki... :mrgreen:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.06. 16:24:32

Na. Kiadták a 15 játékosnak a listáját, akik benne lehetnek az év csapatában, a középpályások közt.

Alonso, Bale, Sergio, Gerrard, Iniesta, Isco, Iniesta, Özil, Pirlo, Reus, Ribery, Robben, Schweinsteiger, Touré, Vidal, Xavi

Elég gáz ez a lista, a védőkéhez hasonlóan. Érthetetlen, hogy Alonso, vagy Gerrard mit keres ott? Gündogan, Kroos, Müller, Modric, Mata meg oda se fértek... Ezek alapján csodálom, hogy Frankie boy, vagy Giggs lemaradt a listáról.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
TZS
Capitá del Barça

2013.12.05. 13:27:54

Barcaman14 írta:A védők között szemezgetve felmerült bennem a kérdés, hogy mégis mi alapján van a jelöltek között Piqué? :D
ezen én is merengtem pár percet:)
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.12.05. 11:36:26

Neuer--Lahm-Dante-Hummels-Alaba--Schweinsteiger-Ribéry-Reus-Messi-Lewandowski-CR

A védők között szemezgetve felmerült bennem a kérdés, hogy mégis mi alapján van a jelöltek között Piqué? :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.04. 19:43:04

csababarca írta:Azért durva,hogy a nagy középpályánkról senki sincs még jelölve se...mikor volt ilyen utoljára?
2008 óta Xavi az összes Év Csapatában (vagyis már a végső tizenegyben) benne volt. :shock:

Amúgy Busquetset, Vidalt, Vertonghent és Diego Lópet hiányolom a listáról. (Bár a középpályásoknál elképesztően színvonalas a mezőny, szóval az még a legkisebb "gáz", hogy Busiék nem fértek be. :D )
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.04. 19:33:52

Nálam:

Neuer - Lahm-Hummels-Thiago Silva-Alaba - Ribery-Schweini-Gündogan-Reus - Messi-CR

szerk.: ja, most látom, h lehetett vna felállást változatni, akkor viszont nyomhattam vna mást, mert TS helyett nyugodtan mehetett vna más vki, pl Bale :D
PCsabi
aka Game90

2013.12.04. 19:23:27

S.Agüero írta:Év csapata?
http://en.toty.uefa.com/" target="_blank
Na, Bob, itt úgy rövidítik a Team Of The Year-t, hogy TOTY :mrgreen: (ROY - ROTY :mrgreen: )

Courtois - Lahm, Dante, Hummels, Alaba - Reus, Gündogan, Ribéry - Messi, Zlatan, CR.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
hank1ee
Director del Fútbol

2013.12.04. 19:11:58

3-4-3-as felállást választottam, persze a játékosok miatt a középpálya gyémánt alakzatban értendő nálam. :D

------------------------------Neuer------------------------------
----------Lahm-------------Dante-----------Alaba-------------
---------------------------Gündogan----------------------------
---Robben------------------Bale-------------------Ribéry------
---------Messi-----------Lewandowski--------C.Ronaldo-----

Ami így elsőre feltűnt, hogy van egy pár bajor. 6. :roll:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.12.04. 19:04:25

Nálam: Neuer-Hummels,Thiago Silva,Lahm-Touré,Gündogan,Reus,Ribéry-Messi,Lewa,Ibra.

Azért durva,hogy a nagy középpályánkról senki sincs még jelölve se...mikor volt ilyen utoljára?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.04. 18:50:56

S.Agüero írta:Év csapata?
Nekem ilyen lett:
------------------------------Courtois------------------------------
--------Lahm---------------Hummels-----------------Alaba------
---------------------Touré--------------Pogba---------------------
--Bale--------------------------------------------------Ribéry------
------------------Messi-------------------Ronaldo-----------------
--------------------------------Ibra----------------------------------
MatyiG
Adminisztrátor

2013.12.04. 18:47:25

Év csapata?
http://en.toty.uefa.com/" target="_blank

------------------------------Courtois------------------------------
Lahm-------------Dante------------------Hummels---------Alaba
-----------------------------Gündogan------------------------------
----------Reus-------------------------------------Ribéry-----------
-----Messi--------------------Ibra--------------------Ronaldo-----

http://kepfeltoltes.hu/131204/uefa-toty ... es.hu_.jpg" target="_blank
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.30. 19:01:31

Mezner2 írta:az előző aranylabda szavazás végétől (januártól) szeptemberig magához képest közepes szezont futott
A 2012-2013-as szezon tavaszi részében: 29 meccs, 32 gól, bár lehet, hogy magához képest ez közepesnek számít. (Nyilván nem csak a gólokon múlik a dolog, de gólpasszok keresgéléséhez nem volt energiám és kedvem sem.)
Ősszel 18 meccsen 25 gól, ezt nem kell kommentálnom, azt hiszem, a portugál válogatottban idén 9 meccsen 10 gól, köztük az a négy találat a két pótselejtezőn.

Messinek a sérülések miatt nem volt esélye, hogy hasonló számokat hozzon, Ribéryt meg hagyjuk is. Megnyert mindent, ennyi erővel Dante is megkaphatná a lasztit.

Mondom, nem csak a gólok számítanak, de CR egyénileg a többiek fölé nőtt idén, az Aranylabda meg még mindig egyéni díj elméletileg. (Máskülönben Messinek sem lenne négy bogyója, mert az egyik minden bizonnyal Sneijder vitrinjében porosodna.)

Na mindegy, erről ennyit, mindjárt elhányom magam, mert nem szokványos, hogy Ronaldót kell védenem. :lol: Téma részemről végérvényesen és megfellebbezhetetlenül LEZÁRVA.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.11.30. 15:55:42

Gareth Tello írta:
Mezner2 írta:ha idén nem sérül le Messi akkor megint nem lenne kérdés, így sem szabadna, hogy az legyen (Ribéry) de egy nevető harmadik fogja nyerni.... Nekem amúgy szinte mindegy, szerintem ha idén sem kapja meg, akkor megkapja a Zamora díjat engesztelésül a Perez emlőin nevelkedett firkászoktól, semmi probléma :)
De mint tudjuk, a futballban nincsen "ha".

Idén Ronaldo volt a legjobb, ezt el kell ismerni. Ribéry megnyert mindent, amit csak lehetett, de ezzel az erővel a Bayernből ugyanúgy ki lehetne választani nagyjából akárki mást... Közülük egyénileg senki sem alkotott nagyot, csapatként voltak irtózatosan erősek. Ribéry jó volt, nyilván, de CR-t nem közelíti meg sajnos.

(Az már más kérdés, hogy a FIFA saját magát tette nevetségessé ezzel a határidő-meghosszabbítással.)

Félreértés ne essék, nem akarom minden áron megvédeni a portugált, mert nekem sem tartozik a kedvenc játékosaim közé (és akkor még enyhén fogalmaztam :lol: ), de ezúttal kijár neki a bogyó.

(De igazából már tele van a hócipőm, meg az összes egyéb lábbelim is ezzel a dologgal, úgyhogy le is zárom a témát a részemről. :D )
Mire fel jár ki neki ??? az előző aranylabda szavazás végétől (januártól) szeptemberig magához képest közepes szezont futott, mindezt 0 az NULLA trófeával, 2 jó hónapra ne kapjon már aranylabdát könyörgöm, mert ha ezt a két jó hónapot nem most, hanem március-áprilisban hozza akkor fel sem merülhetne a neve, de neki pont ebben az időszakban jön be, közvetlen a szavazás előtt (egy egyébként halál érdektelen szakaszban amely a komoly kupák eldöntését illeti) erre ne járjon már bogyó könyörgöm...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.30. 14:36:20

Mezner2 írta:ha idén nem sérül le Messi akkor megint nem lenne kérdés, így sem szabadna, hogy az legyen (Ribéry) de egy nevető harmadik fogja nyerni.... Nekem amúgy szinte mindegy, szerintem ha idén sem kapja meg, akkor megkapja a Zamora díjat engesztelésül a Perez emlőin nevelkedett firkászoktól, semmi probléma :)
De mint tudjuk, a futballban nincsen "ha".

Idén Ronaldo volt a legjobb, ezt el kell ismerni. Ribéry megnyert mindent, amit csak lehetett, de ezzel az erővel a Bayernből ugyanúgy ki lehetne választani nagyjából akárki mást... Közülük egyénileg senki sem alkotott nagyot, csapatként voltak irtózatosan erősek. Ribéry jó volt, nyilván, de CR-t nem közelíti meg sajnos.

(Az már más kérdés, hogy a FIFA saját magát tette nevetségessé ezzel a határidő-meghosszabbítással.)

Félreértés ne essék, nem akarom minden áron megvédeni a portugált, mert nekem sem tartozik a kedvenc játékosaim közé (és akkor még enyhén fogalmaztam :lol: ), de ezúttal kijár neki a bogyó.

(De igazából már tele van a hócipőm, meg az összes egyéb lábbelim is ezzel a dologgal, úgyhogy le is zárom a témát a részemről. :D )
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.11.30. 11:42:04

Barcaman1993 írta: Egyszerű a válasz: Marca adja minden évben... Inkább az a furcsa, hogy amióta Madridban van, nem minden évben ő kapta... Az aranylabda még bárkinek is kérdés?
Ha 2 jó hónap elég hozzá, akkor a Fifa nagyon csúnyán befürdeti magát, sokkal jobban mint a 4 Messi aranylabdával, ha idén nem sérül le Messi akkor megint nem lenne kérdés, így sem szabadna, hogy az legyen (Ribéry) de egy nevető harmadik fogja nyerni.... Nekem amúgy szinte mindegy, szerintem ha idén sem kapja meg, akkor megkapja a Zamora díjat engesztelésül a Perez emlőin nevelkedett firkászoktól, semmi probléma :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.30. 11:25:54

Mezner2 írta:Kíváncsi vagyok CR-nek kihisztizik-e az aranylabdát a fehér lelkületűek... Az már eleve szánalmas, és érthetetlen, hogy a tavalyi évre miképp kaphatta meg a Di Stefano díjat, tekintve, hogy Messi minden statisztikai adatban p*csára verte a bajnokságban, több gólt lőtt, több gólpasszt adott, mindezt kevesebb meccsen, és bajnoki címhez segítette a csapatot.... Sebaj, ugyebár Messi a média kedvence.... Oh,wait!!!!!!!!
Egyszerű a válasz: Marca adja minden évben... Inkább az a furcsa, hogy amióta Madridban van, nem minden évben ő kapta... Az aranylabda még bárkinek is kérdés?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.26. 14:31:33

visca el barca írta:soha nem érdekelt ez az idétlen szavazás, de most már triplán szurkolok ribérynek :D bár sok esélye nincs neki. én nem is értem mi ez a nagy ribéry láz :D egyszer vki bedobta a sajtóban a nevét, azóta mindenki őt fújja :D
Ronaldo neve Messi sérüléséig fel sem merült... Ez az idei aranylabda egyébként úgy vicc, ahogy van. Vagy odaadják Riberynek, vagy semmit nem ér az egész. Idén még ráadásul nyilvánosan is sikerült elcsalniuk... Inkább nem is húzom fel magam.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.26. 14:18:49

soha nem érdekelt ez az idétlen szavazás, de most már triplán szurkolok ribérynek :D bár sok esélye nincs neki. én nem is értem mi ez a nagy ribéry láz :D egyszer vki bedobta a sajtóban a nevét, azóta mindenki őt fújja :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.26. 13:54:45

Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... an-2296911

Ezt nálunk nehezen tudnám elképzelni! Önmagáért beszél a kezdeményezés.
Szánalmas és undorító egyben. Minden évben elsütik, hogy ez egy szimpátiaszavazás. Akkor ez micsoda? Minden szezonban fél évvel a díjátadó előtt elkezdik a választási kampányt Ronaldo mellett, de ez teljesen túlmutat mindenen... Vhogy befolyásolni kell a szavazást, mert nélküle sehol nem lenne. Ezek után már nagyon remélem, hogy a francia kapja majd a bogyót (vagy Messi). Sajnos erre nem igazán van esély, a FIFA rendezte az ügyet.
Válasz küldése