Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
shutterisland írta:
dér heni, gáspár laci, oláh ibolya, tóth gabi, puskás peti, fekete dávid, hien, kökény attila, kállay-saunders andrás, takács nikolas, király l. norbi, muri enikő, wolf kati, stb.
[/color]
Hát azért... rövidtávon lehet ott van vki, de akik megtudtak ragadni a szakmában, épp, h vannak.shutterisland írta:
amúgy meg olyan mindegy, hogy ki nyeri, aki már (főleg ha a végső szakaszába is) eljut ezekbe a műsorokba, óriási esélyt kap az élettől, hogy megragadjon a magyar pop bizniszben.
nem kell ahhoz megnyerni, de még az első 3-ba sem kell feltétlen bekerülni.
dér heni, gáspár laci, oláh ibolya, tóth gabi, puskás peti, fekete dávid, hien, kökény attila, kállay-saunders andrás, takács nikolas, király l. norbi, muri enikő, wolf kati, stb.

én nem vagyok benne.messideco írta:davi, Stalk, palesz, csababarca: benne vagytok az fb-n az eurobarca csoportban?
természetesen nem igazi, de a madridomon is ki lett már beszélve, nem te vagy az egyedüli, aki igazinak hitte.palesz77 írta:Na most ferninho elbizonytalanítottál, a tetkó csak photoshoppolt vagy igazi? Én azthittem shutter most csináltatta..![]()
egyébként nem vittem túlzásba a részleteket, de páran írtak üzenetet fb-n.![]()
de egyszer szeretnék amúgy sleevet, ha idősebb (és izmosabb?Sum *****
Az a te kezed ?
Nikolett *****
teljesen komolyan szanaszét tetováltattad magad ?
Gergő *****
ez ilyen harisnyás [auto_cenzúra] ?
láttam már ilyet máshol még régebben ed hardyban
Zoltán *****
lol
mióta van ennyi tetkó a karodon?
Zsolt *****
ezt mikor csináltattad ? :OO) leszek, csak azt magamnak kell megtervezni.
Én jelentem hogy nem vagyok szerintem, eurobarca likeolva van nálam ,de nemhiszem hogy arra gondoltál..messideco írta:davi, Stalk, palesz, csababarca: benne vagytok az fb-n az eurobarca csoportban?
hát biztos könnyebb volt fekete fehérben photoshopolni, mint színesben, azért lett ilyenpalesz77 írta:Nem bunkóságból kérdezem, de ez mit ábrázol? Az istenért se tudok rájönni, pedig már 5 perce ezt szugerálom..shutterisland írta:na milyen lett?Ha meg színes akkor színes képet nem tudsz felrakni, kíváncsi lennék rá én legalábbis úgyis..
Nem bunkóságból kérdezem, de ez mit ábrázol? Az istenért se tudok rájönni, pedig már 5 perce ezt szugerálom..shutterisland írta:na milyen lett?
Összetett a dolog... egyszerűen inkább olvasni volt kedvem, mint kifejteni a sokszor nem túl fórumképes véleményem a speciális ötösről és bandájáról, vmint egyéb indokok, amelyeket nem szeretnék részletezni.messideco írta:Mi volt az oka az eltűnésednek?
Matyiból az idők alatt míg nem voltál már Mátyás lett.Fecooo írta:Üdvözlet a Hölgyeknek és Uraknak! (és Matyinak!)
Kösz a kivételezést.Fecooo írta:Üdvözlet a Hölgyeknek és Uraknak! (és Matyinak!)
Ezer éve már... nah mindegy, mostanában újra aktívkodok majd
Nah végre!Fecooo írta:Üdvözlet a Hölgyeknek és Uraknak! (és Matyinak!)
Ezer éve már... nah mindegy, mostanában újra aktívkodok majd