http://www.footyheadlines.com/2013/12/e ... -away.html" target="_blank
Hát mit mondjak...illik CR pofikájához.

Ebben egyáltalán nem lennék be biztos. Mondjuk én nem láttam az esetet, de csak nagyon extrém esetben szokták eltörölni a lapokat. Meg ugye a spanyol szuperkupa előtt... Szurkoltam a Valenciának, hogy ne kapják el az Atleticot. Nem tartom reálisnak, hogy egy hét alatt 2 nagy csapatot is megfogjanak. A hétvégén itt lesz az alkalom, hogy elcsípjék a Realt...csababarca írta:Ramos lapjait megfellebbezik,szóval ő ott lesz a vale ellen.
Pepevel mi van? Sérülést szedett össze vagy sárgákat gyűjtötte be?shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
Arra én is, bár sajnos ez a Valencia már nagyon nem a régi... De egy döntetlenre talán jók lesznek.shutterisland írta:jövő héten mennek a valenciához egy szem nachoval hátul, arra kíváncsi leszek.
Igen ezt ki is felejtettem. Csont tizi volt. Ráadásul a játékvezető nem volt takarásban, tisztán látta az esetet. Erélytelen, gyenge bíró, az állandó fetrengéseket is engedélyezi folyamatosan.ferninho írta: hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...
erre a már sárgalapos Arribas szabálytalankodik Modric-csal szemben a 16oson belül és semmi.....![]()
![]()
![]()
![]()
ott kellett volna pirosat adni és 1-1... nevetséges a bíró, de nagyon.
Vissza adja a néhány évvel ezelőttieket. Ha jól emlékszem akkor is az Osasunával játszottatok, és két egyértelmű tizit, meg pirosat nem fújt be az Osa javára. Ilyen ez a popszakma..ferninho írta:hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...Alcantara írta: Az első sárga erősen véleményes, mert először labdát talált, második meg remek színészi alakítás.
erre a már sárgalapos Arribas szabálytalankodik Modric-csal szemben a 16oson belül és semmi.....![]()
![]()
![]()
![]()
ott kellett volna pirosat adni és 1-1... nevetséges a bíró, de nagyon.
hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...Alcantara írta: Az első sárga erősen véleményes, mert először labdát talált, második meg remek színészi alakítás.
Most már én is... 2-0-nál és emberelőnynél azt hittem, hogy simán behúzzák... Most már meglepődnék, ha igen. Bakker csak nem sikerült kivédekezniük a félidő végéig... Csak ennyi kellett volna.Stalkyard írta:Már most megtenném nagy téttel a többgólos Real győzelmet...
Könnyen mondod, legyen igazad, én 5.000 Ft-ot tettem 4 meccsre, ebben benne van ez is. Sík ideg vagyok! Egyébként Ramos kiállítása nem volt jogos. Az első sárga erősen véleményes, mert először labdát talált, második meg remek színészi alakítás.Stalkyard írta:Már most megtenném nagy téttel a többgólos Real győzelmet...