barca99 írta:Mondjuk vicces, hogy a tegnapi nappal kapcsolatban őt emelik ki, az első gólnál, Busquets keresztlabdájánál Alba beadásába értek bele kézzel, és ha csodák csodájára múltkor nem kapunk egy meccsen két büntetőt, akkor valószínűleg ma Iniesta/Fábregas rúgja, pedig valószínűleg ők is Messi és Xavi mögött vannak ilyenkor a sorban.

A másodiknál meg Cesc meglátása és kivitelezése volt a gól 50%-a, Alexis jó ütemő beindulása, átvétele, önzetlensége 40%, Neymar befejezése meg a 10%.
Ennek ellenére az önbizalmának jól jön, hogy a közvélemény szerint megint ő húzta a csapatot, de azért remélem érezhető a különbség a Celtic elleni meg a tegnapi teljesítménye között.

Viszont játékban, ami a támadást illeti ő volt a legkiemelkedőbb, ami egy ilyen betömörülő, piócaként védekező csapat ellen a meccs kimenetelét döntheti el. Én se a két gólja miatt emelném ki, habár a másodiknál azért ott kellett lenni, hanem mert Ini mellett ő volt a legaktívabb a támadásokban. Volt, hogy rossz megoldást választott vagy nem jött be a csel, de akkor éreztem leginkább, hogy lehet valami veszély, ha ő kapta a labdát.
És ez Messi távollétében aranyat ér. Egy ilyen játékosra volt szükségünk, aki agilis és lehet rá számítani. Ha nekem nyáron azt mondja valaki, hogy 16 forduló után 14 győzelem mellett csupán 1 döntetlenünk és 1 vereségünk van, úgy, hogy Messi folyamatosan sérüléssel küszködik és 2 hónapra kidől (a többi sérültet ne is említsük) képen röhögöm.
Nem akarom piedesztára állítani, de ezek a sikerek nagy részben köszönhetőek a brazilnak. Rajta kívül nem igazán tudnék olyan játékost mondani, aki eddig kiemelkedett a csapatból. Talán még Valdes, Alexis és Cesc amikor a kp-n játszik.(szóval ritkán)