barlacy írta:Fenntartom:Neymar, Pedro, Messi, Iniesta,Busi, Xavi,És Puyi(bár öregszik),labdaművészek,közelít Sergi R.
Bartra, talán?Qenca? Tello sosem, és soha: Alexis.
Montoya? Nagy lehetőség!!
Alba?gyors, de kényelmes.És az egy az egyet 80 %-ban bukja.
Masi? rapszódikus
Kapus, és tréner is kell.
Ezekkel az érvekkel én nem tudok vitába szállni.
Az elejét nagyon elszórakoztuk, lehet, hogy Alvesnek jót tett volna egy kis pihi, egy hosszú sérülés után kicsit fokozatosabban kellene visszajönni, sokszor marad le, de azért ennyi ordító hibát nem szokott elkövetni, mint amennyit ma. Jobban elnéztem volna ott Adrianot, de már mind1.
A védelmünk újra kabaré volt. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy Piqué összekapja magát, de megint csalódnom kell.
A középpályán sajnos Rob most nagyon gyenge láncszemnek bizonyult. Látszott, hogy néhány rossz megoldás után teljesen elment az önbizalma, ha hozzá is került a labda, egyből egy biztos 2 méteres passzt választott vagy megijedt és elvesztette a labdát. Talán ha azt a helyzetét beveri és nem a kapufát rúgja telibe bátrabban játszott volna. Ezzel Ininek teljesen át kellett vállalni a szervezést és nem tudott kötetlenebbül játszani, kapura veszélyesnek lenni. A második félidőre Cesc is összekapta magát. Annyira látszik, hogy kicsit hátrébb mennyivel jobban érzi magát. Szívesen megnéztem volna egy SR-Dongou cserét.
Pedro ma nagyot alkotott. Annyi a gond, hogy van egy ilyen mérkőzése, mellette pedig hat kuka. Félreértés ne essék nem savazni akarom, főleg egy ilyen meccs után, mert nélküle lehet, hogy egy X se lett volna meg. Nagy pacsi neki, mostmár csak azt remélem, valamit fent fog tartani a mai teljesítményéből.
Már előre tudom, hogy jönni fog, hogy az első gólnál kint volt a labda, Cesc gólja meg les, a tizi is kamu volt stb.
Azt azért mellékesen jegyezzük meg, hogy minimum két, de talán három emberrel kevesebben kellett volna befejezni a Getafenak a meccset. Plusz nem kaptunk meg egy tizenegyest, elvettek egy szabályos gólt. Szóval a spori megint a helyzet magaslatán állt.

Gusztustalan volt amit a madridiak csináltak a vége felé. Úgy látszik abban a városban senki nem tud normálisan veszteni.