2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ő azért ment el mert, kicsit önző volt, sztem hülyeség volt eladni, sztem egy jó kis játékost adott el akkor a BarcaKenny írta:És Qaresmát nem lehetne visszahozni?Nézzétek mit muvel a Benfica ellen az S2-n
Charlie:Nem meglepő,minden részben meghalok
Ja, de én azért Cicinhot is elfogadnám.Enrique írta:...ööö, megkövezünk.Kenny írta:Nem tudom,de a Realban a nyáron ugyis nagytakarítás lesz és én elhoznám(ne kövezzetek meg érte)Salgadot.Nagyon jó kis játékos szerintem!![]()
Salgado hulla gyenge játékos; a mai reálból 1 játékos sem kéne a Barçába. Maximum a kapusuk.
Hozzak követ vagy hoztok?Enrique írta:...ööö, megkövezünk.Kenny írta:Nem tudom,de a Realban a nyáron ugyis nagytakarítás lesz és én elhoznám(ne kövezzetek meg érte)Salgadot.Nagyon jó kis játékos szerintem!![]()
Salgado hulla gyenge játékos; a mai reálból 1 játékos sem kéne a Barçába. Maximum a kapusuk.
...ööö, megkövezünk.Kenny írta:Nem tudom,de a Realban a nyáron ugyis nagytakarítás lesz és én elhoznám(ne kövezzetek meg érte)Salgadot.Nagyon jó kis játékos szerintem!
Damiá a jobb oldalon játszik,szóval vele nem fognak megoldódni a bal szél problémái.Bár szerintem mostanában nincs nagy gond,Silvinho jól játszik mindig,és Gio se volt rossz a Chelsea ellen!Richi írta:hát ha nem anton ferdinand akkor heitinga mert kellene egy jó fiatal jobbek.balbekknek jó lesz majd damia csak még legyen ott egy évet a racingba addig tökéletes sylvinho és gio.De chivu mindenféleképpen kell!!! védő létére még a szabadrúgásai is nagyon jók
Nagyon vicces vagyNóbi írta:LG írta:Csere csatár is kell, bár oda elméletileg ott van Maxi. Forlánt én sem tartom jonak, de még pluszba utálom is. Henryval ossze se lehet hasonlítani. Ha Henry nem jon más csatár nem kell, foleg nem Forlán, Torres v. Ronaldo-ez 1ik sem Barca szintu.
méhogy Torres nem barca szintű... Te melyik Torresről beszélsz![]()
![]()
csaknem a megasztárosról
![]()
![]()
Még, hogy Torres nem Barca szintű??? Már ne haragudj meg de ha Maxit vagy Ezquerro-t is jobbnak tartod mint Torrest akkor te nem igazán szoktál meccseket nézni az utóbbi 2-3 évben. Torres tavaly 16 míg azelőtt 19 gólt lőtt a bajnokságban, és idén is jár már kb. 8 gólnál(bár ez nem nagyon az ő, és az Atl. Madrid éve). Nem hiába akarta leigazolni őt a barca az Henry-s téma előtt.Nóbi írta:LG írta:Csere csatár is kell, bár oda elméletileg ott van Maxi. Forlánt én sem tartom jonak, de még pluszba utálom is. Henryval ossze se lehet hasonlítani. Ha Henry nem jon más csatár nem kell, foleg nem Forlán, Torres v. Ronaldo-ez 1ik sem Barca szintu.
LG írta:Csere csatár is kell, bár oda elméletileg ott van Maxi. Forlánt én sem tartom jonak, de még pluszba utálom is. Henryval ossze se lehet hasonlítani. Ha Henry nem jon más csatár nem kell, foleg nem Forlán, Torres v. Ronaldo-ez 1ik sem Barca szintu.