USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.26. 10:22:16

Bob_Marley írta:Csak se cetlitek nincs se olyan játékostok, aki érdekelne minket
Akkor marad Lowry. Valaki mindenképpen kell, mert ez a csapat (ahogyan a többi sem) nem működik irányító nélkül.

Mia-Lal!

Sima győzelem volt, pedig a Lakers jól kezdett. Bosh nagyon jó volt. James meg James. Iszonyat mennyire laza ez az ember. Minden megerőltetés nélkül uralkodik és rombol a pályán. Wade-del kiegészülve megállíthatatlanok voltak tegnap is.
Egyébként szimpi ez a Lakers is. Látszik, hogy mindenki örül a bizalomnak és többé kevésbé élnek is vele. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.26. 00:15:24

Rondoért senkit nem tudtok adni, ez nem is tudom honnan jött (vagyis tudom, mert Anthony szeretné :D Csak se cetlitek nincs se olyan játékostok, aki érdekelne minket). Mi ha cseréljük Rondot, akkor egyértelműen draft jogért tesszük, ebből pedig a NY-nak nincs.

Kép
Kezdődik a henger.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.26. 00:05:02

Hibbertben és a Clippersben is eyet értek Bobbal. Azért ha mindenki rendben van a csapatnál, sztem kélesek megszorongatni bárkit. A mostanában becsúszó vereségek is a a sérüléseknek tudhatóak ben.

Nálunk komolyan el kellene gondolkodnunk egy jó irányító beszerzésén. Feltont én már temetném. Rondo lenne a legjobb de én Lowrynak is örülnék. Szerintem megszerezhető lenne Shump elkótyavetyélése nélkül is. Lowry ügyes ponterős és jól lát. Rá kell menni ha Rondora ténylegesen nem lesz esély...

Egyébként ti mit szóltok a mostani szezon Wade-jéhez? Ha jól emlékszem ősszel már temettük...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.25. 23:41:28

neobarca írta: Mondjuk ennek az OKC-nek nem mi vagyunk az igazi ellenfele.
Thunder legutóbbi 20 meccséből 18at megnyert, nem sokan ellenfelek nekik mostanában. :D Knicks meg Nyugat ellen 0-9, úgyhogy valóban nem az OKC a Knicks ellenfele. :D

Én ezt éreztem a meccsek előtt is a legsimábbnak, Jamesre egyáltalán nincs embere a Lakersnek, extra triplázás kell a Lakerstől, különben befogják őket darálni érzésem szerint. Bár az előző meccsre a jóslatom nem jött be, bár meccs előtt OKC-t írta, de gondoltam Melo nélkül lesz csapatjáték, Smith tett róla ne legyen. Most Heatre voksolok, lehet a Lakersnél kinyílik a triplazsák.

Év védője meg szerintem teljesen egyértelmű: Roy Hibbert
Lehetne James is, de 1-2-3 poszton lévők ritkán kapják, Artest volt az utolsó. Még Davis, aki szerintem szóba jöhet, de Hibbert olyan úr a palánk alatt, hogy nálam toronymagasan év védője. Legjobb védelemmel rendelkező csapat ráadásul az Indiana, amihez persze George-Stephenson is hozzátesz de Hibbert kiemelkedik.

Griffin sokat fejlődött büntetőzésben, DAJ problémás, de viszont védőoldalon sokat hozzátesz. PO-ra szerintem erősebb lesz a védekezésük, s bent a festékben sem lesznek gondok. Rivers-szel szemben lehet elfogult vagyok, de idén ez a Clippers valóban mindenkire veszélyes, s nem csak a nevek miatt. Illetve Griffin sokat fejlődött pozíciós játékban, s középtávolról is elkezdett hatékony lenni, nagyon széles most a repertoárja, védőoldalon van mit fejlődnie. Keménységre meg skill-re nem hiszem hogy gond lenne belül, büntetőzés, ami nagy gond, Jordan 40% alatt dobálgat....Nem labdaigényes, sok támadót szed, s visszapöcizi, de a büntetőzése tragikus.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.12.25. 23:37:27

Bob_Marley írta: Én a Clipperstől várok idén nagy durranást, s pl az OKC-re nagyon veszélyesek lehetnek.
Griffin+Jordan féle magas állománnyal ez a Clippers szerintem nem lesz többre képes, mint tavaly. Max. második kört tippelnék. Rivers személyében van végre egy normális edzőjük, de festéken egyszerűen túl kevesek, büntetőzés, keménység, és skill szempontból is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.25. 23:23:51

Hát ez eléggé nézhetetlen volt Knicks drukkerként. Hol vannak azok a gyönyörű játékok, amik tavaly voltak? Netts2 voltunk. 0 fantázia csak az erőltetés.
Védekezés tragédia. Kérem. Miért nem lehet odaállni? Már az is érhet valamit.
De a támadó oldalt is hagyjuk. Chandlert pl abszolút nem használjuk támadó oldalon. Udrih többet ne irányítson. J.R.-t meg messze elkergetném még a városból is.

Amar'e szegény odatette magát, de pont semmit nem ért. Ez a kis Hardaway még sokra viheti, de ő amolyan shooter lesz azt annyi.

Rendesen lemosott minket az OKC. Hozzá tartozik, h kb mindenhonnan bedobták. Durant nagyon korrekt. Westbrook tripla dupla. Viszont nekem Ibaka játéka tetszett a legjobban. A pad is ott volt. Mondjuk ennek az OKC-nek nem mi vagyunk az igazi ellenfele.

Woody szerintem már nem Meloékkal szilveszterezik.

Nah most egy kis Mia-Lal. Remélem szorosabb meccs lesz. És most, hogy nincs Kobe, még akár meglepetés W-t is hozhat a Staples... :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.25. 23:10:28

Azért a Clippers-Houston kettősnek lesz beleszólása a WCF-be, meg a Spurs is veszélyes az OKC-re s lehet előbb találkoznak. Nyugaton a PO-ba bejutókat sem lehet megmondani, nemhogy ki jut be a főcsoportdöntőbe. Én a Clipperstől várok idén nagy durranást, s pl az OKC-re nagyon veszélyesek lehetnek.

Nem volt ez rossz meccs, nem volt szoros, de jó csörte volt, a Knicks jkól kezdett, de alább hagyott a lendület, s a Thunder szép játékkal lemosta őket a pályáról. Heat-Lakers, itt nem érzek meglepetést a Miami nyerni fog egy 20 körüli távolsággal.
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.12.25. 22:49:18

Jónak tűnik ez a Thunder-pad is, Jackson, Lamb, Collison, Adams mind mozgékony, ügyes, hajtós, nem korlátolt emberek, nagyon sok csapatban kezdők lehetnének, bár a hiányolt nasty és veteran leadership továbbra sincs meg igazán, ez az Oklahoma nálam tükörsima WCF résztvevő.
kanty
Llegenda del Barça

2013.12.25. 22:28:58

socio66 írta: Mellesleg nem tudom láttátok-e Udrih wide open dobását, amiből a tábla szélét sikerült eltalálnia, a szilveszteri best of ma is bővül. :D
De szerintem ő készült egy hasonlóra, utána rögtön tűrte is fel a felső ujját, legalább van amire fogni. :D
Most jön majd az igazán kemény, élvezetes, szoros meccs. Azért nem gondoltam volna, hogy egy Lakers-Heat meccs előtt a promóképen James és Young fog egyszer szerepelni. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.25. 22:19:23

Itt van JR Smith Melo helyett, ugyanaz az agyatlan dobálás. :D Az a baj, hogy amíg nem tudnak védekezni, nincsenek könnyű kosarak sem, állandóan felállt védelem ellen játszik a NY, ez lesz belőle. S még Westbrook nem is parádézik (de egy tripla-duplát összehozott), helyette, ahogy várható volt Ibaka szétszedi a Knickset belül.

Legjobb hatodik ember: Jamal Crawford-Ray Allen-Barnes-Burks-Ryan Anderson-Ginobili-Jack-Evans-Nate Robinson-Stuckey-Morrisék, lehet válogatni. :D Szerintem Jamal Crawford fogja kapni, de a többiek is mind remekül szerepelnek a padról. Hatodik emberre mennyi jelentkező van, s mindegyik mellett van bőven érv és szerintem még fellehetne sorolni pár nevet.
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.12.25. 22:02:05

Kevés sajnos a csapat, most nem azért hogy Melo-t emlegessem, mert egy erőltetett játék valószínűleg 10/30 körüli teljesítményt eredményezett volna, ahogy írtad Bob, de egy ilyen kaliberű csapat ellen az ő zsenialitása lehet az, ami meccsben tartja a csapatot.
Mellesleg nem tudom láttátok-e Udrih wide open dobását, amiből a tábla szélét sikerült eltalálnia, a szilveszteri best of ma is bővül. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.25. 21:22:19

Kezd elhúzni a Thunder, de talán még nem reménytelen a NY, bár érezhető, hogy a Thunder erősebb. Illetve védekezés nélkül ezt a játékot elég nehéz játszani....Mondjuk ilyen dobószázalékkal is nehéz. :D

Legtöbbet fejlődött ember címre nálam Stephenson-Bledsoe s igen Jordan Crawford. Másodéveseket én se tudok számításba venni, mert növekednek a perceik, ezáltal az átlagaik is. Bledsoe is valamilyen szinten kakukktojás, mert a Clippsben ugyanezt hozta, csak nem 35 perc alatt hanem 20. Viszont Stephenson meg Crawford szemmel láthatóan sokat fejlődött.
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.12.25. 20:34:02

Bob_Marley írta:Ezért fog nyerni a NY, figyeljétek majd meg.
Én sem érzem feltétlenül hátránynak Melo hiányát, de az Udrih-Westbrook matchupnál nem tudom van-e viccesebb az nba-ben.
Remélem egy szoros meccs legalább összejön.
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.25. 20:32:59

socio66 írta:Kicsit azért gyengécskére sikerültek így utólag a párosítások
Igen ezt Bazskáék is mondták, de ki tudta előre.

Nah első meccs vége. Vegyesek az érzések. Ez a BKN harmat gyenge. Nem érdemlik meg a PO-t. Ötlettelen semmi látvány, semmi összjáték. Kidd nagy 0.
D. Will akit meg tudok említeni illetve Telatovicot. 7-11 18 perc alatt nem rossz. Talán egyedül az ő szemében volt tűz.

Másik oldal tetszett. Gibson egyre jobb. Itt meg is jegyezném, hogy Boozert szerintem kiválóan tudná helyettesíteni. Szó volt Carlos elcseréléséről, sztem nem lenne gond, ha bekövetkezne.
Dunleavy is tetszett, ügyes volt ma. Butlerben benne van a jövő, de ez a Snell gyerek sem ígérkezik rossznak.
D.J. ide hozatala pedig parádés ötlet volt. Én eleve nagyon csípem a srácot. Remekül mozgatta a csapatot. Sztem messze jobb mint Hinrich. Nem csodálkoznék rajta, ha pár meccs múlva már ő lenne a kezdő PG.

Jöjjön az OKC. Sok esélyünk nincs sajnos. Melo meg out. :( Meglátjuk...

kanty
Llegenda del Barça

2013.12.25. 20:26:54

Elég lagymatag meccs volt ez a Nets-Bulls. A mezek tényleg eléggé ocsmányak, főleg a Bullsé. Egy-két értékelhető egyéni teljesítménytől eltekintve nagyon felejtős meccs volt, Nets fanok viszont legalább láttak egy jó Teletovicot, kb. ennyi volt nekik a karácsonyi ajándék.
A Bulls pedig egy igazi jó munkásember csapat, Gibson extrát hozott ma, és az összekukázott Augustin is jó volt.

Kár, hogy Anthony nem lesz, de ennek ellenére a következő meccstől jóval többet várok.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.25. 20:09:48

socio66 írta: Melo egyébként out sajnos mára.
Ezért fog nyerni a NY, figyeljétek majd meg.
Hülyeség lett volna sérült bokával felengedni, csinált volna egy 10/30-at. Így azért Chandlerrel pl menni fog a zárás leosztás, Stoudemire is előrébb kerülhet, jobb csapat az OKC, de meglepetést érzek így, hogy nem lesz pumpáló Anthony.
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.12.25. 19:53:55

Kicsit azért gyengécskére sikerültek így utólag a párosítások, az év elején contendernek, vagy ahhoz közelinek hitt Nets, Knicks, Bulls jóformán lottery csapatok, a Lakers sem érdekes Kobe nélkül, akármennyire is jobb játékot játszik esetleg így.
Ettől függetlenül persze remek ez a meccsdömping, nekem még a mezek is tetszenek így különleges alkalom révén.
Melo egyébként out sajnos mára.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.25. 19:21:19

A mezek tényleg undorítóak, bár szerintem az eleje ötletes a logókkal. A meccs elég lagymatag sok dobás kimarad. Azért látszódik a Bulls még így is egységesebbnek tűnik, de Deron próbálja pörgetni a Netset, remélem azért behúzzák, bár rajta kívül nem sok mindenkit lehetne kiemelni. KG is csak erőlködik, s szembetűnő volt, hogy nem egy Bulls támadásnál jobbra-balra tekintet, annyira össze-vissza mozgott a védelem. Lenne ebben a Netsben kakaó továbbra is azt mondom, de borzasztó össze-vissza társaságnak tűnik.

Év edzője:
Stotts-Vogel-Hornacek
Év újonca:
MCW-Oladipo-Burke
Szerintem a Blazers ilyen mutatókkal simán év edzője esélyes Stotts.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.12.25. 17:22:14

Itt leszünk Bob nyugi! Én legalábbis biztosan! Ezért (is) szeretem a karácsonyt... 8)

Kép

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.25. 15:22:56

Bocsánat a dupláért, úgy néz ki meghalt a topik....:D De majd ma, mikor az ember csak bekapcsolja a TV-t, eszik közben, finom bort kortyolgat, s nézi a meccseket 18-tól hajnalig.
Idén hosszú évek után nem játszunk a Karácsonyi "menüben", de remek csatákra van kilátás, ráadásul ilyenkor tényleg mindenki extra motiváltan szokott játszani, az egész világ az NBA-re figyel.

18:00
Nets-Bulls
Egyik csapat sem így képzelte a szezont. Lopez sérülése után a Nets esélyei minimálisra csökkentek, el is indult a szóbeszéd, hogy robbantanak, a Bulls ideális ellenfél lehet a sebek nyalogatására, de őket azért leírni sohasem szabad. Thibo papa, meg azért az erős csapategység garantálja, hogy mindent elkövessenek a győzelemért. Itt valamilyen szinten meglepetést érzek, s a bikák szerintem nyernek Brooklynban.

20:30
Knicks-OKC
Ezek a korai meccsek idén nagyon problémásak a NY-nak. Felton-Anthony sérült, utóbbi talán játszhat, s igaz az OKC múltkor meglepetésre otthon kikapott a Raptorstól (első hazai vereségük volt a szezonban), de jobban egyben van a Thunder, mint a teljesen szétesett térdgatyások. Chandler visszatért ez azért dobott a NY játékán, de így előre retteghetnek a Nagy Almában az Ibaka-Bargnani matchup miatt. :D OKC győzelmet várok, de a NY meccsei izgalmasak, s biztos, hogy megint lesznek mókás jelenetek, erre garancia pár ember a Knicksből. :lol:

23:00
Lakers-Heat
Alapból a Kobe vs James párharcnak lenne ez kikiáltva, így a "csíkócsapat" vs Robtok lehet a jelszó. A Lakers játéka nem túl bonyolult, ha esnek a triplák nyernek, ha nem, akkor kikapnak. Heatnek volt 1-2 meglepő meccse mostanában, Wade talán játszhat, aki közben eljegyezte Gabrielle Union-t. Meglepő lenne ha a Miami ne tudna nyerni, de a Lakers ezzel a "vadnyugati" stílussal bárkire veszélyes lehet. Azért azt mondom Heat.

2:00
Spurs-Rockets
A nap talán legkiegyenlítettebb meccse, kíváncsi vagyok Pop mikor veszi majd elő a hack a Howard stratégiát a meccsen. :D Harden sérült, Beverly sérült, a Rox borzasztó kaotikus, rangadókon tudnak sziporkázni, de tudnak nagyot égni, s ez igaz a "kicsik" ellen is. Gyakorlatilag nem tudod megmondani, hogy éppen milyen kedvük van, lehet simán nyernek most Texasban majd következőleg meg kikapnak Utahban (nem velük játszanak majd amúgy). Duncan-Howard csata jónak ígérkezik, de szerintem Parker döntő faktor lehet Lin ellen. Spurs győzelmet várok, de egyértelműen talán ez a nap csúcsmeccse.

4:30
Warriors-Clippers
A baglyoknak még ideális kis nyugati párharc, GSW-t feljebb várta mindenki, kicsit alulteljesítenek, a Clippers viszont hozza magát. Bogut múltkor lebicegett, Curry meg borzasztóan tüzelt. Clipperst egységesebbnek, erősebbnek tartom, Oaklandben mindig nagyon nehéz nyerni, a közönség frenetikus s ha beindulnak a harcosok, esnek a triplák, mindenkit elvernek. Úgy gondolom a Clippersnek viszont megvannak az eszközei mind játékosokban, mind edzőben, hogy orvosolni tudják ezt, s nyerni fognak.

10 Teams of NBA Christmas
https://www.youtube.com/watch?v=n7GEa_z ... cG9wj88-LH
NBA egésznap, ÜNNEPNAP:
Kép

És egy szép történet Parsons-szal:
http://ballislife.com/chandler-parsons-" target="_blank ... aves-head/
Nagyon intelligens srác, s a pályán is ezeket mutatja, hogy milyen önfeláldozó, s a csapatért mindent. S ékes példája milyen sokat jelent a draft, ő egy második kör nyolcadik választás volt...37 jobb játékost ítéltek meg nála, nem lett igazuk.

Shaqtin a fool
https://www.youtube.com/watch?v=OyXkG0JDnJ4
Jamesék se tökéletesek. :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.24. 00:04:38

Stevens sokkal inkább csapatjátékot gyakoroltat, s nem az van mint a Phillyben, hogy 2-3 kézben összpontosul a labda. Green védőoldalon nagyon jó, támadóoldalon meg vannak el-el tűnései, de mindig jön akkor más. Bradley-Sully-Crawford, vagy ha a cseresorral van fent a pályán, akkor Hump Olynyk, szóval nincs is rajta akkor felelősség. Nem egy kifejezett vezértípus, számai nem eget rengetőek, de így is a csapat legjobb pontszerzője és büntetőzője. Én inkább a pattanók, blokkok, assistokat keveslem tőle. Pattanókra talán mentség, hogy kollektívan megy mindenki érte, s ő inkább a kizáró feladatokat látja el, ezért kevesebb hullik a kezébe. Viszont a blokkok elmaradnak. Szerintem nincs vele gond, s ha Rondo visszajön, akkor azért több tisztább lehetősége lesz. Green játéka is jellemzi a mostani Celticset, amiről már annyit írtam, hogy remek csapatjáékot játszunk, igazi hú de nagy sztárjaink nincsenek, de nagyon élvezhető, látványos, gyors, erős védelmet épített fel Stevens, remek az alap.Sokan féltették, de nekem még külsőre is Vogelre hasonlít a pali, s imádom a C's padján, a kis mikiegér fülei is cukik. :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.12.23. 14:45:51

Jeff Green miért ennyire "gyenge"? Ebben a Celtics-ben olyan számokat kéne hoznia, mint Evan Turner-nek (és most ne gyertek azzal, hogy JG nem vezér típus, mert ET sem az).

Love ismét megmutatta, hogy támadó oldalon a legjobb PF a ligában:
http://youtu.be/jkxEQkKcI1c" target="_blank

Top 10 NBA Crossovers of 2013:
http://youtu.be/BQqpw8B21_M" target="_blank

A liga javaslatot dolgozott ki a draft jelenlegi rendszerének módosításával kapcsolatban.
Az elképzelés szerint minden együttes számára garantálva lenne egy top 6-os választási jog minden ötödik szezonban és egy top 12-es védett minden negyedik évben . A cél az lenne, hogy az erőviszonyok kiegyenlítődjenek és a tankolás , mint csapatépítési stratégia háttérbe szoruljon. A tervezet már a legfelsőbb NBA vezetői körökben is ismert, de megosztja a döntéshozókat, annál is inkább, mert 2020-nál előbb nemigen lehetne bevezetni, mivel a 2019-es draftjogok már eladásra kerültek.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.12.21. 18:30:18

Game90 írta:Brook Lopez broke his foot again and may miss the season..
Pont most terveztem elcserélni fantasyban, igazán várhattak volna a hírrel 1 hétig. :( :oops:
Szerencsétlen Bro-Lo jól megszívja ezekkel a lábsérülésekkel, még 1-2 ilyen szezon és szögre akaszthatja a csukáját.
PCsabi
aka Game90

2013.12.21. 17:54:18

Brook Lopez broke his foot again and may miss the season.

Atlanticet ki fogja megnyerni? :mrgreen:

:mrgreen: :
KATT
Bob_Marley írta: James vs McLemore:
https://www.youtube.com/watch?v=d4sTQ2Qrp1I" target="_blank
DAJ vs. Knight.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Chino
Llegenda del Barça

2013.12.21. 17:26:25

Holnap közvetítik a Pats-Baltimore meccset. Nagy derbi lesz, a Ravens-nek kell a győzelem, ha csoportgyőztesként akar továbbmenni, sajnos Gronkovski is kiesett a szezonra, de a védelem majd megeszi Flacco-ékat.
Sajnos a Denvernek túl jó a sorsolása. (ennek mondjuk Faragó Ricsi se nagyon örül :)) Még, ha nyernénk az utolsó két meccset, akkor is ők lennének valószínűleg az AFC győztesei. Hátha majd az Raiders összeszedi magát, mert a Texans-tól idén nem lehet csodát várni.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése