Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Remélem azért Wenger is látja, hogy egy csatár igazolással nagy esélyeink lennének egy bajnoki címre.messideco írta:Kellene, de szerintem lesz olyan bükkfej, és megmondja mint sokszor, hogy a keret erős és csapatszinten megoldjuk a pótlást.![]()
Ha már úgysem játszik...Gareth Tello írta: Frimpong továbbra is posztolja a jobbnál jobb képeket:
https://lh4.googleusercontent.com/-P05R" target="_blank ... .36.41.png
![]()
Salomon vagy Bonaventure?Gareth Tello írta:Minket meg összehoztak Kalou-val... Hát nem nagyon örülnék neki.
Rohadt életbe...salas9 írta:Theo Walcott 6 hónapra kidőltaz ágyúsoknál. A keresztszalagja sérült meg így kihagyja a Braziliai VB-t is![]()
http://www.arsenal.com/news/news-archiv" target="_blank ... six-months
Hú de sajnálom szegényt, mindig rossz olvasni amikor egy ilyen kaliberű játékos marad le egy nagy világeseményről.salas9 írta:Theo Walcott 6 hónapra kidőltaz ágyúsoknál. A keresztszalagja sérült meg így kihagyja a Braziliai VB-t is![]()
http://www.arsenal.com/news/news-archiv" target="_blank ... six-months

Serge Gnabry created more chances than any other player in the first-half of Arsenal v Tottenham (3, including one assist).Game90 írta:4. Gnabry kaphatna több lehetőséget is.
5. Bentaleb meg szedjen nyugtatót.
Akkor rossztól idéztél mert én meg abban amit kiemeltél pont wilsherre gondoltam .Varatrix írta:Lehet hogy egy hulladék sz@r ember vagyok, de ez tényleg felháborító? Nem politikai töltetű vagy ilyesmi.Initom írta:ab1daL mellett szólva,a mutogatásra nincs mentség !
Problémamentes és baromi unalmas életünk lenne ha mindenki olyan erkölcsös lenne, hogy ezt felháborítónak találja... És ilyenkor takaróznak azzal, hogy "de ők példaképek" nem, ők emberek.
Totál belefért...
ui: walcottra utalok itt.
Lehet hogy egy hulladék sz@r ember vagyok, de ez tényleg felháborító? Nem politikai töltetű vagy ilyesmi.Initom írta:ab1daL mellett szólva,a mutogatásra nincs mentség !
StickyFingaz írta:Walcott gondolom azért mutogatott,mert a Spurs szurkolók száját elhagyta néhány keresetlen szó...ab1daL írta:Tudtommal nem a madridistáknak mutogatott. Amúgy fordítsuk inkább meg: a Spurs játékosoktól nem látok ilyet, ez miért van?
Wilshere meg azért mutatott be a Shittyseknek,mert szidalmazták a fiát.
Walcott gondolom azért mutogatott,mert a Spurs szurkolók száját elhagyta néhány keresetlen szó...ab1daL írta:Tudtommal nem a madridistáknak mutogatott. Amúgy fordítsuk inkább meg: a Spurs játékosoktól nem látok ilyet, ez miért van?
Bentaleb ?ab1daL írta:Tudtommal nem a madridistáknak mutogatott. Amúgy fordítsuk inkább meg: a Spurs játékosoktól nem látok ilyet, ez miért van?
ab1daL írta:Emlékszem, amikor 5-0-ra vertük a Realt, és volt egy kép, amikor Abidal kimutat a közönségnek (culéknak), de téma lett belőle, mivel a kép alapján CR előtt állva mutatott ki, és gondolni lehetett, hogy esetleg neki mutatja. Itt pedig egyértelműen a Spurs fanoknak mutat be ez a villámléptűdesíkhülye gyerek. Úgy látszik a Senalnál azt képzelik, mintha a világ legjobb csapata az övék lenne, és megengedhetik ezt a fajta a viselkedést, emlékszem Wilshere is azért lett eltiltva nem rég, mert bemutatott a Spurs fanoknak. Többek közt ez ami gyomorforgató ebben a brigádban, hol vannak azok a játékosok ebből a csapatból, mint Henry, Bergkamp stb.. És nem játéktudásra gondolok.. Mind1, majd a szezon végén mutogasson ez a törpe srác is, hogy hány trófeát nyertek.. Amúgy megérdemelten nyertek, szép futballt játszottak mindig is, most is, de a Real után számomra a második legundorítóbb brigád, főleg, hogy ilyen ember, mint Jack Wilshere csapatkapitány lehet bárhol is..
Most szerencsétlen mit csináljon, amikor dobálják őt pénzérmékkel? A két csapat hatalmas rivális, szerintem ennyi simán belefér.ab1daL írta:Itt pedig egyértelműen a Spurs fanoknak mutat be ez a villámléptűdesíkhülye gyerek. Úgy látszik a Senalnál azt képzelik, mintha a világ legjobb csapata az övék lenne, és megengedhetik ezt a fajta a viselkedést, emlékszem Wilshere is azért lett eltiltva nem rég, mert bemutatott a Spurs fanoknak. Többek közt ez ami gyomorforgató ebben a brigádban, hol vannak azok a játékosok ebből a csapatból, mint Henry, Bergkamp stb.. És nem játéktudásra gondolok.. Mind1, majd a szezon végén mutogasson ez a törpe srác is, hogy hány trófeát nyertek.. Amúgy megérdemelten nyertek, szép futballt játszottak mindig is, most is, de a Real után számomra a második legundorítóbb brigád, főleg, hogy ilyen ember, mint Jack Wilshere csapatkapitány lehet bárhol is..

Game90 írta:dannyrosemegprobalcselezni.gif

Barton? Who?Gareth Tello írta: Pennant, a szupercsere: