2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt a hulyeséget. nyomatják itt hogy 100-as erre most meg nem játszatják. akkor vonuljon vissza, mert bármikor visszasérülhet...sörvirsli írta:A spanyol Sport információi szerint a Barcelona orvosai nem ajánlják Tata Martino vezetőedzőnek, hogy szerepeltesse az Atlético Madrid elleni szuperrangadón Messit, mert még fennáll a visszasérülésnek a kockázata.
A lap szerint a vezetőedzőn és a játékoson múlik, hogy meg merik-e kockáztatni a játékot.
Ez elég valószínű. Oleguer-t meg Csigrinszkij-t akarja Tata, mivel a védelmünk botrányos, az ő árukat pedig pont fedezné Messi eladásából nyert lóvé.bence-barca írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... ohir,66317
Gondolkoztam, h humorba tegyem, de úgy döntöttem itt többen nézik talán.![]()
Ez az oldal a magyar Punto Pelota lehet kb.
Én 2004-ben regiztem, és focizunk együtt páran, akik szintén ebben az évben, ekkor indult meg a tömeges regisztráció. Előtte már régóta olvasta,, tudtommal 2002 óta működik, az pedig elmondhatatlan, hogyan nézett ki akkor az oldal.Maxi írta:7 éve lőtte azt a gólt Messi??Ez az jelenti, hogy több mint 10 éve olvasom az eurobarcát, lehetséges ez régi motorosok?kb mióta aktív az oldal?
Rohadt kíváncsi vagyok, milyen formában tér vissza, biztos ki van éhezve. Arra is, h ez hogyan fogja a csapat és a társak játékát befolyásolni. Remélem kezdő lesz ma.Maxi írta:És remélem az idei kedvetlen(?) játéka csak a meg nem javuló sérülésnek köszönhető és ismét visszaverekszi magát oda ahova való.Mindenki fölé!Csak látni akarom a tüzet benne.
Hát igen, nem ma volt már, ha jól tudom 03, vagy 04 ben indult az oldalMaxi írta:7 éve lőtte azt a gólt Messi??Ez az jelenti, hogy több mint 10 éve olvasom az eurobarcát, lehetséges ez régi motorosok?kb mióta aktív az oldal?
Messihez visszatérve, már akkor látszott, hogy nem semmi a pali, de minden várakozást felül múlt.
És remélem az idei kedvetlen(?) játéka csak a meg nem javuló sérülésnek köszönhető és ismét visszaverekszi magát oda ahova való.Mindenki fölé!Csak látni akarom a tüzet benne.