2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak addig kell várnod, amíg visszatér Ini.csababarca írta:Innentől számolom a meccseket, hogy mikor fog valaki értékelhető labdát adni neki. Mint amiket ő osztogat.
Botrány,hogy használható labda még a közelébe sem megy, már meccsek óta.
Hát van ez így sajnos. Én meg pont azon gondolkodtam, hogy ha ő nem osztogatná ezeket a labdákat akkor nagyon helyzetbe sem kerülne a csapat.csababarca írta:Innentől számolom a meccseket, hogy mikor fog valaki értékelhető labdát adni neki. Mint amiket ő osztogat.
Botrány,hogy használható labda még a közelébe sem megy, már meccsek óta.
Biztos övé a rekord, hol nem?shutterisland írta:a copa del rey-ben nincs valami örökös góllövőlista ?
leonak a mai kettővel azt hiszem 25 gólja van, azon a listán sem állhat rosszul.
Jobb oldalt ott a másik 2.joma5 írta:Régen láttam Messiről egy három részes videót magyar felirattal ami a leigazolásáról szól. Beszélt a régi edzője is benne. Nem tudná valaki linkelni? Előre is köszi
Nehéz idők jönnek az már biztos!bence-barca írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... ohir,66317
Gondolkoztam, h humorba tegyem, de úgy döntöttem itt többen nézik talán.![]()
Ez az oldal a magyar Punto Pelota lehet kb.
szerintem is így van. valószínűleg már teljesen egészséges, nincs sérülése, viszont a meccsritmust, meccserőnlétet soha nem fogja az edzésekről összeszedni. és ha egyből a szezon egyik legkeményebb meccsét kell végigjátszania, ahol nagyon durva igénybevételnek lesz kitéve a szervezete (ahogy ismerjük az atleticot), akkor simán történhet valami baj, mégha most teljesen egészséges is. azért azt a getafe elleni utolsó 30 percet, egy már megnyert meccsen össze se lehet hasonlítani azzal, ami ma este lesz.miihii írta:Miután egy sajtóhírről van szó, fenntartásokkal kell kezelni. Másrészt azt tudnám inkább elképzelni, h azt a javasolták, ne játszassa végig, mivel két hónap szünet után, fél óra játékkal a háta mögött egy ilyen rangadón fokozottabb az igénybevétel, ami visszaüthet.
sörvirsli írta: Vészesen közeledik City elleni meccs és ha megint lesérül akkor addigra tuti nem rakják helyre.