Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen én is ilyesmire gondoltam, de pl. Petr berta a Napi szinthez a Dokikat, Dextert, House-t, Szökést amiknek már mind vége van, úgyhogy eléggé elbizonytalanodtamfcbarca0827 írta:Napi szint alatt azt érti, ha jól sejtem, amikor hétről-hétre nézel valamit. Kijön egy rész, leszeded, megnézed, és hülyét kapsz, mert várni kell egy újabb hetet (vagy többet).
Darálásnak meg azt nevezzük, mikor már valamiből kijött jó pár évad (vagy már be is fejeződött a sorozat) és elkezded őket zsinórban, megállás nélkül nézni, vagyis nem kell napokat várni, míg újabb epizód jön ki.
Napi szint alatt azt érti, ha jól sejtem, amikor hétről-hétre nézel valamit. Kijön egy rész, leszeded, megnézed, és hülyét kapsz, mert várni kell egy újabb hetet (vagy többet).davi10 írta:Valószínű én vagyok a hülye, de nem értem mi a különbség a napi szint és a darálás között, szóval:
Deus írta:Figyelem! Alert! Váóáóáó!
Elérhető a The Following s02e00![]()
Szerk: felejtsétek el.... Ez csak elmondja hogy miről volt szó az első évad...
messideco írta:Jelenleg milyen sorozatokat néztek napi illetve darálás szintjén?
Napi szinten: HYMYM, TBBT, FG, Arrow, Californication, GoT
Darálás: BrBa, Nip/tuck, Carnivale, Six feet under, Carnivale, Suits
A darálásnál kb. ez a sorrend lesz, a BrBa harmadik évada, majd a Nip/tuck 5. évadja következik, majd a Carnivale első évadját is befejezem, így nem válik monotonná
HIMYM, TBBT, FG, BMS, Dokik.messideco írta:Jelenleg milyen sorozatokat néztek napi illetve darálás szintjén?
Napi szinten: HYMYM, TBBT, FG, Arrow, Californication, GoT
Darálás: BrBa, Nip/tuck, Carnivale, Six feet under, Carnivale, Suits
A darálásnál kb. ez a sorrend lesz, a BrBa harmadik évada, majd a Nip/tuck 5. évadja következik, majd a Carnivale első évadját is befejezem, így nem válik monotonná
Amit nagyjából 5367181-szer fogok megnézni április hatodikáig.Initom írta:Szombaton pedig érkezik az első trailer !!
miihii írta:OFFICIAL!
Április 6-án kezdik vetíteni a GoT 4. évadát.
Soká lesz az még
még nem nagyon,szerintem holnapra lesz maszek felirat,hivatalos még az elsőhöz sincs.Deus írta:Srácok, létezik -e valahol magyar felirat a sherlock s3xe2 részhez?
Igen. Jövő hét vasárnap meg évadzáró.Varatrix írta:Sherlockból létezhet hogy már kis is jött a kettő? Elv fenn van a tékában.