Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fabregas még mindig nem a helyén játszik...Alexis gyenge, de Ini is és Xavi és Fabregas se vmi jó sajnos.Messi, Neymar On. Alexis és Ini v Xavi helyére jó lennemess2009 írta:kellemesen csalódtam Albában de mondhatom az egész védelmünket is!!! eddig tökéletes. Busquets kissé bénázik, sajnos Alexis és Fabregas alig van játékban, Fabregas különösen gyenge ide, én őt hoznám le először.
Szerintem Piqué is nagyot játszik. Azért ezt is lekopogom!startland írta:Alba eddig jól oldja meg hátulkopp-kopp-kopp
No igen. De most a részünkre is lámázott egyet a bíró.Vakmacska írta:Ez is sárga volt...
Ini meg már az ötödik rúgást kapta
Dramatizáljuk már túl. Azért egyrészt nem voltak olyan tiszta ziccerei az Atleticonak sem. Eddig inkább a harcról szól ez. Közel nem vagyunk szarok. Amúgy nem bírózok,deha vki odatalpal vagy odarúg úgyhigy a labda sehol,az sárga. Turan kb csak így lépett még oda és egy sárgát sem kapott,no nehogy már ez okés legyen.zola8787 írta:Mi meg a harmadik gólunkat kaphattuk volna... Fejezzük már be ezt a "nem kapott sárga lapot, irgum-burgum"-ot. Mire jó ez? Ja, hogy sz.rok vagyunk és kell találni valamilyen kifogást?Bestbarca írta:Arda Turan a 2. sárgalapot úszta meg...Hihetetlen mocskos egy alak...
Drukkolj már ember inkább a csapatnak, ne érdekeljen már az ellenfél. (Hozzáteszem, hogy a kp szélén mikor Costa lefordult Piquéről, Piqué csöppet nyújtotta a mezét, azért nem lett sárga, mert Costa sokkal gyorsabb, mint Piqué)
Mi meg a harmadik gólunkat kaphattuk volna... Fejezzük már be ezt a "nem kapott sárga lapot, irgum-burgum"-ot. Mire jó ez? Ja, hogy sz.rok vagyunk és kell találni valamilyen kifogást?Bestbarca írta:Arda Turan a 2. sárgalapot úszta meg...Hihetetlen mocskos egy alak...