2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Való igaz, erről meg is feledkeztem, köszi.Erxy írta:Mivel Mascherano eltiltott lesz a Sevilla ellen, biztos játszani fog.
Érdemesebb lenne, csak nem biztos, hogy sikerül kivitelezni. Bár én abban sem vagyok biztos, hogy Rossellék inkább ráfizetnének, csak hogy semmiképpen ne vigyék el. Ahhoz képest, amennyit idáig letett az asztalra, ez szerintem reális ár, nyilván benne van az is, hogy nem viszi semmire, és az is, hogy meghatározó embere lesz a csapatnak. A potenciál alapján minden ifinek fizethetnénk annyit, mint Messinek.szbalint88 írta: Ez tiszta sor, de nyilván azért hosszabbítunk vele, mert a szakmai stáb lát benne valamit, vagyis értékesnek ítélik, és az eddigiek alapján reális esélye van annak, hogy idővel stabil tagja legyen a csapatnak.Ilyenkor érdemesebb lenne a szerződés más pontjaiban engedményeket tenni (pl. fizetés, aláírási pénz...stb.), még akkor is, ha ez adott esetben kisebb ráfizetést jelent.
Ez tiszta sor, de nyilván azért hosszabbítunk vele, mert a szakmai stáb lát benne valamit, vagyis értékesnek ítélik, és az eddigiek alapján reális esélye van annak, hogy idővel stabil tagja legyen a csapatnak.Ilyenkor érdemesebb lenne a szerződés más pontjaiban engedményeket tenni (pl. fizetés, aláírási pénz...stb.), még akkor is, ha ez adott esetben kisebb ráfizetést jelent. Érdemes megnézni a madridiak játékosainak szerződéseit, szinte mindegyiküknek nagyon magas kivásárlási árat szabtak, és most nem Cé kivásárlási árára gondolok, az irreális, de a többieké is nagyon magas, szóval valószínűleg nem lehetetlen egy magasabb kivásárlási árat kialkudni. Jobb ilyen szempontból bebiztosítva lenni szerintem.sjd írta:Nyilván azért ebbe Bartráéknak is van beleszólása, és neki meg az áll érdekében, hogy ha rájön a hiszti, akkor ő is leléphessen olcsón a Bayernbe. Az neki sem jó, hogy ha mondjuk nem játszatják, akkor csak horribilis összegek mellett tud eligazolni.szbalint88 írta:Csak azt nem értem, miért 25M a kivásárlási ár? Szívtunk már egy nagyot Thiago-val, nem értem miért nem tanul ebből a vezetőség. Mondjuk Bartra szerintem erősebben kötődik a klubbhoz mint a brazil-spanyol, de akkor is, az elvi lehetőséget se kéne meghagyni ilyesmire. Ez a 25 millió, főleg ha pl. lehoz egy jó tavaszt, nem is olyan sok egy ilyen tehetséges játékosért.
Én is így gondolom. Azért ne felejtsük el, hogy ezek mindig kétoldalú megállapodások, és a tárgyalások sem azért húzódnak, mert Rossellék nem tudnak dönteni valamiben. Ez a 25 millió a jelen helyzetet nézve mindenkinek megfelelő, nekünk azért, mert Bartra még nem ér ennyit, szóval aligha viszik el egyik pillanatról a másikra (khm.. Thiago), és ha netán mégis elviszik, akkor meg nincs semmi. Plusz Bartrának is, mert ha ilyen ütemben fejlődik, akkor már érni fog ennyit, és esetleg nyávoghat a szerződési kondíciók javítása érdekében, és mellette fenyegetőzhet, hogy ha nem, akkor... Ilyenkor persze emelni fogják a kivásárlási árat is.sjd írta:Nyilván azért ebbe Bartráéknak is van beleszólása, és neki meg az áll érdekében, hogy ha rájön a hiszti, akkor ő is leléphessen olcsón a Bayernbe. Az neki sem jó, hogy ha mondjuk nem játszatják, akkor csak horribilis összegek mellett tud eligazolni.
Nyilván azért ebbe Bartráéknak is van beleszólása, és neki meg az áll érdekében, hogy ha rájön a hiszti, akkor ő is leléphessen olcsón a Bayernbe. Az neki sem jó, hogy ha mondjuk nem játszatják, akkor csak horribilis összegek mellett tud eligazolni.szbalint88 írta:Csak azt nem értem, miért 25M a kivásárlási ár? Szívtunk már egy nagyot Thiago-val, nem értem miért nem tanul ebből a vezetőség. Mondjuk Bartra szerintem erősebben kötődik a klubbhoz mint a brazil-spanyol, de akkor is, az elvi lehetőséget se kéne meghagyni ilyesmire. Ez a 25 millió, főleg ha pl. lehoz egy jó tavaszt, nem is olyan sok egy ilyen tehetséges játékosért.
Unofficial: Bartra has no muscle injury, he had cramps and left the pitch out of precaution [ser]messideco írta:Remélem nem súlyos a sérüléseMár válogatottközelbe is kerülhet
Majd egy gifet megnéznék az indításáról Montoyanak a 70. perc táján
Nem is értem,miért nem játszik,egyedül többet ér a másik háromnál,sajnos.Gareth Tello írta:No Bartra, no party. (?)
Szerintem kicsit félreértetted amire noname célzott. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy lefektette Tata a kanapéra és a gyerekkori traumáit kezdte boncolgatni. Nagyon sokat számít egy edző mentalitása, játékosokhoz való hozzáállása, a velük való kommunikáció. Tata úgy látszik ebben nagyon jó. Nem változik a játéka ennyit egy embernek azért mert már nem 21 hanem 22 éves. Az is sokat számíthatott neki szerintem, hogy a vak és gyengénlátó is észrevette, a védelmünkbe kell egy ember. A két kiszemelt közül egyiket se tudtuk elhozni az edzőnek nem egy közepes játékos kellett, hanem azt mondta megoldja Bartraval és úgy tűnik igaza lett. Ez is nagy lökést jelenthetett a srácnak. És látszik, hogy meccsről meccsre fejlődik, egyre többet vállal és mindezt sikeresen, s lám már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott.zola8787 írta:Nem igazán hiszek a pszichológiában, mint tudományágban. Régebben voltam pszichológusnál (nem voltam gyilkos, se semminoname írta: Erre jött Martino. Sztem a világ egyik legjobb pszichiátere. Bartra azonnal megváltozott.
UI: Sanchez is megkapta a maga önbizalomlöketét. Tavaly minden "eltesze-toszá-zott", idén rájött h lehet egyből is lőni.), a tipikus sablonos szövegeket nyomta nekem, csak szépen szakszavakkal.
Bartra 1 évvel idősebb lett, önbizalma lett, hogy kapja a lehetőségeket.
Alexisnál meg annyi különbséget látok, hogy belövi a ziccereit, ez nem pszichológia. Szerintem.
Örülök én is Bartrának, de azért várjunk vele még 1-2 fontos rangadóig, ha azokon is szenzációs lesz, akkor elismerem, hogy már nyaldoshatja Varane lábujjait.
Nem igazán hiszek a pszichológiában, mint tudományágban. Régebben voltam pszichológusnál (nem voltam gyilkos, se semminoname írta: Erre jött Martino. Sztem a világ egyik legjobb pszichiátere. Bartra azonnal megváltozott.
UI: Sanchez is megkapta a maga önbizalomlöketét. Tavaly minden "eltesze-toszá-zott", idén rájött h lehet egyből is lőni.