Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem a Dallas Buyers Club-ot, és McConaughey bőven Oscar-kaliber. Meg az Oscar amúgy sem egy életmű-díj, bármennyire is szeretnék ezt így beállítani DiCaprio kapcsán. Direkt oda van írva mögé a film címe, azért osztják, nem a pályafutásáért.csababarca írta: Hm,ebből a listából meg kell kapnia.
Értem én,hogy rabszolgaság,meg ilyesmi, de Matthew McConaughey ne kapjon már Oscart 2 értékelhető szereppel életében. (bírom a tagot, de nem Oscar kaliber)
Szóval hajrá Leo!
bence-barca írta:Oscar jelölések: http://oscar.go.com/nominees" target="_blank
Di Caprionak már ideje lenne, remélem összejön neki.
Tegnap megnéztem a Wall Street farkasát, ami után én tokkal-vonóval oda is adok neki minden Oscartbence-barca írta:Oscar jelölések: http://oscar.go.com/nominees" target="_blank
Di Caprionak már ideje lenne, remélem összejön neki.
A Noé és a Műkincsvadászok már fönt vannak a megnézendő listán. Utóbbitól nagyon sokat várok az előzetes alapján.Deus írta:Mas:
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/" target="_blank ... bban_iden/
Nekem ez főleg jelenetek szintjén tűnt fel, meg lehetett volna hagyni az összeset, csak kb. fele olyan röviden. Pl. van az a jelenet, amit mindenki imád,recrea írta: A film számomra kicsit vontatott volt, fél órát észrevétlenül le lehetett volna csapni, vagy egy wc szünetet beiktatni![]()
Ha van kedvenc idézetem filmből, akkor ez az.Gareth Tello írta: Se7en
Zseniális.Hihetetlenül nyomasztó és elgondolkodtató. Spacey hatalmas, egyszerűen tökéletes választás arra a szerepre, Brad Pittet nem bírom annyira, de itt nem volt bajom vele, Morgan Freeman meg az egyik legnagyobb.
Ilyenkor szoktam sjdnek jönni azzal a szöveggel, h "ezt még nem láttad??"Gareth Tello írta: Se7en
Mindenképp megéri!Gareth Tello írta:A Wall Street farkasát én is meg akarom nézni valamikor, de ha így dicséritek, akkor már ma délután elmegyek.![]()
Van még ilyen?Se7en
Aki még nem látta, az pótolja!
Nyilván, Scorsese is igyekezett szélsőségesen bemutatni ezeknek az embereknek az életét, mivel ez egy társadalomkritikaként is felfogható, ezzel nekem nem is volt bajom. Meg ott van amit zola is mondd.recrea írta: Ritka, amikor ilyet mondok, mert nálam elég sok minden belefér a buli fogalmába, de helyenként közönséges volt a film, vagy csak én öregszem?!
Igen te öregszelRitka, amikor ilyet mondok, mert nálam elég sok minden belefér a buli fogalmába, de helyenként közönséges volt a film, vagy csak én öregszem?!
Szerintem is hatalmasat játszik, nekem nagyon régóta a kedvenc színészem, 10-15 évvel ezelőtt csak röhögtek rajtam, most meg main stream lett kedvenc színésznek lenni.Stalkyard írta:A Wall Street farkasa
Hát az valami beteg mennyire jó ez a film. DiCaprio élete legjobb alakítását nyújtja, egészen elképesztő, gyakorlatilag róla szól a film, persze a tőzsdés humbuk is benne van a brókerek világáról, megtudunk ezt azt, a de a film lényege DiCaprio, aki kőgazdag, és r.hadt menő dolgokat csinál!
Scorsese megint alkotott, bár tőle eltérően ez most kb. színtiszta vígjáték.
9/10
Ugyan amerikai, de nem hatásvadász hollwood szagú film szerintem, ahogy te írtad, úgyhogy bemerem linkelni:Rinku írta:Tudnátok ajánlani háborús filmeket? Elsősorban olyan, ami nem amerikai, hollywood szagú, imdb-n is legalább 6-7 körüli a pontszáma és azért olyan 2000 környékén készült, tehát nem ilyen antik '70-'80-as évek filmje. Köszi!