Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mostanában, hanem kb. 3 éve, és nem "nem valami jo", hanem fosG-Jay írta:Én meg báármennyire is a Madrid emblematikus figurája Raul én öt kedvelem onan! Az igaz h mostanában nem igazán jó de azert ha visszanézel volt ö többek között bl legjobb csatára is...
Sztem ennek a fele sem igaz! Jah és Bosque azt mondta hogy amíg perez lesz az elnök addig nem lesz edző, de már nem perez az elnök
Amíg Perez az elnök!!!!!!!!!!!!!!! Ez most egy kicist változott.LG írta:Del Bosque azt montda h soha tobbet nem lex a Real edzoje
redlions írta:Most örüljek vagy ne?
Talán a Real normális ellenfél lesz. Ez most mennyire jó nekünk? Vagy az új elnök folytatja Perez munkáját? Nem kizárt, hisz a vezetés nem változott, csak a fej...
Kedves tőled Barca fan létedre köszi az összes Madridista nevébenMarci írta:Perez miatt vált a madrid divatcsapattá, tündöklésük és a végső gyengébb formájuk alatt is tartotta magát egy totálisan unszimpatikus csapat kialakításához. Mindenki örülhet, hogy elment! Remélem a következő elnök nem hirdeti meg a "neo-galaktizálást"![]()
![]()
![]()
és egy normális klubot épít! Szurkolok neki!
Ez igy van én gratuláltam is nektekvisca el barca írta:soha nem számit ki uralja a mérkőzést.
az számít h ki lövi a gólokat.
most mi lőttük.
igy mienk a 3 pont.
a többi csak fantáziálás.
Na basszus szépen jó hangnemben írok erre pf mi van kapok a fejemre hideget meleget szal azér ismerd el, hogy nem épen ti uraltátpk a meccset sőt.....Bercy írta:Miért is volt szerencse??? Mert az Ex-madridos Celades belekapott a labdába???redbull írta:Jól megy nektek bár a Zaragoza elleni meccs szerencse is volt de azér Grat a Barcának
Mi kikaptunk ...szégyne a bajnokság eldőlt
Meg nem tiom hol olvastam, hogy az Eto'o féle kavarodás zavarta meg a Zaragoza játékosait..............pffffffffffffffffffffffffffffffff k***rvára megzavarodhatott Celades ha azt hitte ő a kapus![]()
![]()
![]()
Miért is volt szerencse??? Mert az Ex-madridos Celades belekapott a labdába???redbull írta:Jól megy nektek bár a Zaragoza elleni meccs szerencse is volt de azér Grat a Barcának
Mi kikaptunk ...szégyne a bajnokság eldőlt