Enrique írta:Azért akad akit, igen.
Most voltam az adidas honlapján, de még nincs Savioláék mellett Messi, biztos nem volt még idő beújítaniuk.. Kiváncsi leszek majd a csodacipőjére, mert nem találtam arról sem semmit a honlapon. Amúgy meg én személy szerint sokkal jobban örültem volna, ha Nike-ban tolná, hiszen Ronaldinho is ott van. Az pedig aprón nem lett volna rossz kettejüket 1 reklámban látni..

Na, ennek örülök. Ezt egyébként azért írtam, mert pl. az öcsém tök hülyének néz, mert figyelem, ki milyen cipőben játszik, meg mert ismerem névről a különböző labdákat. Így hát úgy gondoltam, különc vagyok, de megnyugtattál, hogy nemcsak én vagyok ilyen

Az új cipőt (TUNIT) láttam egy képen Cissé lábán, valami olyannal hirdetik, hogy tervezd meg a saját cipődet. Ezt egyébként a Nike már régen kitalálta... Cissén egy fényes kék cipő volt, hát szerintem az F 10+ jobban néz ki. Egyébként eddig Messi Nike-ban nyomta, az utóbbi időben elég sűrűn váltogatta a típusokat.
Én annak is örülnék, ha Saviolával látnám egy reklámban. Ronaldinho akkora király, hogy mellé senki sem kell (ld. a 4 felsőléces videó).