kamcore írta:
Hát ha energetikus zene kell tudom ajánlani a Slipknotot, nálam az bevált, de gondolom ismered.

Az Asking Alexandria tavalyi albuma nekem hihetetlenül bejött, bár nem vagyok nagy metalcore-os (bár ebben kicsit kevesebb a metalcore-os cucc)
Az A7X-nek meg az első 2 albuma szerintem bőven belefér a metalcore kategóriába. A Waking The Fallen pedig egy nagyon [auto_cenzúra] album, de van vele 1 problémám.. A számok nagyon jól vannak megírva, de valahogy a screamek nekem kicsit monotonok, megnézel egy 2003-as A7X koncertet jobban szól, mint az albumon. Pl:
Avenged Sevenfold - Second Heartbeat
Az 1. albumot nem hallgattam meg olyan sokszor, hogy véleményt formáljak. A City of Evil nálam hihetetlenül üt, szerintem talán a legjobb albumuk. A self-titleden meg van pár hihetetlen [auto_cenzúra] szám (Afterlife, A Little Piece of Heaven, Dear God, Almost Easy), de vannak számok amik nagyon nem jönnek be (Scream, Lost, az egyik számnak a végére meg beraktak valami nevetséges gyerekkórust). A Nightmare nekem sokakkal ellentétben nagyon tetszik, sokan panaszkodtak arra, hogy úl sok benne a lírázás, dehát a történtek után érthető, és szerintem nem is vészes. A 10perces Save Me c. számot pedig imádom.
A Hail to The king pedig egy monoton [auto_cenzúra], egyedül az első (Shepherd of Fire) és a bónusz (St. James) szám jönnek be.
A BMTH-t meg csak azóta hallgatom, hogy bejelentették őket VOLT-ra. Az uccsó albumuk eléggé bejött, mostanság a There is a Hell... albumukat hallgatom, és a Don't Go c. számba elsőre beleszerettem. Bár nem voltam róluk túl jó véleménnyel, mert az első számuk amit hallottam egy borzalmas Slipknot feldolgozás volt (Eyeless)
Bírom a betegebb, brutálisabb zenéket (System of a Down, KoRn, Slipknot stb.), de valahogy sose voltam az a nagy metalcore-os. Deathcore-os meg annyira se

De hát ki tudja, mostanság találtam rá ezekre a zenekarokba, lehet hogy egy új szerelem lesz, fiatal vagyok még, bőven beférek az őket hallgató korosztályba