Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.novidadediaria.com.br/wp-con ... eira-9.jpgDeus írta:Néztem ezt a képet, s... eh, srácok nem tűnik nektek gyanúsnak, hogy a Neymar gyerkőce bőrszíne feltűnően világos? Nah meg szőke is![]()
Biztos hogy övé a gyerek?
![]()
http://media3.fcbarcelona.com/media/ass" target="_blank ... 104367.JPG
elolvastam. és sokat világosodott a kép.a helyzet most a következő: azok a "technikák" amelyekkel a Barcelona operált törvényesek e vagy sem? erre ad világos választ majd a bíróság. ha lesz törvénytelenség az milyen minősítést kap? ettől függ ugyanis, hogy mik lesznek a következmények!Normandia írta:Na de kedves fórumtársak, senki sem olvasta el a főoldalon lévő transzferről szóló írást? Annyi zöldség van itt leírva, hogy az már fáj.![]()
Lehet vitatkozni, hogy egyes tételek mihez tartozhatnak, pl az aláírási bónusz. Ez szerintem még a vételárhoz sorolható, de a többi nem.
Amennyiben belegondolunk, hogy a Madrid 140-et is fizetett volna érte (ha ez igaz), akkor nyugodtan lehet mondani, hogy a teljes transzfer kb a felében volt és már most 100 felett lehetne értékesíteni, ergo rossz üzletet nem kötöttek.
Lehet, hogy ku...va kevésnek néz ki ez a 17,1 millió egy nagy IGÉRETÉRT, amit a játékjogáért fizettek, de ha belegondolsz, hogy egy fiatal játékos, akinek már csak egy éve van a szerződéséből, (ergo egy év múlva ingyen igazolható), a Santos kényszerhelyzetben volt, mindenképp értékesítenie kellett, ráadásul elkívánkozott a klubjától akkor már kicsit más a helyzet. Ezzel nem azt mondom, hogy ennyi volt, de sokan csak meghallják ezt, el sem gondolkoznak ezen csak fújják amit hallanak.daffy írta:Csbal írta: 1. 40et nem szokás aláírásnál odaadni
2. 17,1 korunk legnagyobb ígéretéért gyenge poén.
Szerintem (REMÉLEM), hogy Rosellnek azért volt annyi esze, hogy le volt papírozva minden a Neymar játékjogát birtoklókkal. Szóval ha ők aláírták,hogy kaptak ennyit, meg ennyit, akkor kész, azon mit lehet vitatkozni?!daffy írta:neymar apja a hírek szerint 40 milliót kapott. amennyiben a barca ténylegesen 57,1et fizetett ki,úgy neymar játékjogának 70%-ának kellett volna a család kezében lennie. de nem így volt. a santos és talán még minimum egy másik cég is birtokolt jogokat. ezáltal ha a barca 57,1et fizetett ki és neymaréknál 40 landolt,akkor még a santosnak és a másik cégnek is kellett volna fizetni rendesen.Csbal írta:Az a véleményem, hogy nem zörög a haraszt...
A másik meg h kinek mi köze van hogy mennyit fizettünk Neymar-ért? Nekem sem tetszik h ennyit fizettünk, de mit kell megmagyarázni ezen? Valaki nem engedi hogy többet fizessünk? Hogy lehet itt bűnös a Barcelona? Mondja el valaki, mert ezt nem értem egyáltalán. Vagy ez inkább etikai kérdés?
úgy lehetne tiszta,ha 17,1 került volna szétosztásra a játékjogokat birtoklók között és 40 aláírás pénzként neymarékhoz,de:
1. 40et nem szokás aláírásnál odaadni
2. 17,1 korunk legnagyobb ígéretéért gyenge poén.
Nem hinném,hogy vitathatatlanul bebizonyosodik,hogy mi történt. senki nem fog kiállni és azt mondani,hogy elk*tuk. max annyit látunk,hogy a barca nem igazolhat 2 évig vagy fizetni kell még x milliót,de részletes beszámolót aligha. 1-2 belső ember majd felböfög összefüggéstelenül információkat,laporta majd kampányol,hogy ha megválasztják nyilvánosságra hozza az egészet,ilyesmire számítok.
nem tudom hol az igazság,ahogy kb senki sem. csak leírtam,amit olvastam.Totoka88 írta:Miért? Mindenkivel megegyeztek nem? Mindenkinek akinek a tulajdonában állt a játékjoga egy része kifizettek annyit, amennyit kért, nem? Nyílván, mivel ha nem így lett volna az nem most derült volna ki. Akkor miről beszélünk? Mindenki megkapta a pénzt amit kért érte és kész, ebben semmi féle szabálytalanság nem volt... Meg van valahol írva, hogy a tulajdoni hányad arányában kell kapnia a minden tulajdonosnak? Szerintem mindegyikkel meg kell állapodni külön-külön és kész.max annyit látunk,hogy a barca nem igazolhat 2 évig vagy fizetni kell még x milliót
Az már más kérdés hogy olyan helyekre is mehetett a klub pénzéből, ahova nem is kellett volna és Rosell-nél meg a haverjainál landolt, ezt hívjuk sikkasztásnak, de ezért nem a klubot fogják büntetni ha kiderül, mert itt pont hogy ők a károsítottak, hanem majd szépen Sandro-t.
Miért? Mindenkivel megegyeztek nem? Mindenkinek akinek a tulajdonában állt a játékjoga egy része kifizettek annyit, amennyit kért, nem? Nyílván, mivel ha nem így lett volna az nem most derült volna ki. Akkor miről beszélünk? Mindenki megkapta a pénzt amit kért érte és kész, ebben semmi féle szabálytalanság nem volt... Meg van valahol írva, hogy a tulajdoni hányad arányában kell kapnia a minden tulajdonosnak? Szerintem mindegyikkel meg kell állapodni külön-külön és kész.max annyit látunk,hogy a barca nem igazolhat 2 évig vagy fizetni kell még x milliót
neymar apja a hírek szerint 40 milliót kapott. amennyiben a barca ténylegesen 57,1et fizetett ki,úgy neymar játékjogának 70%-ának kellett volna a család kezében lennie. de nem így volt. a santos és talán még minimum egy másik cég is birtokolt jogokat. ezáltal ha a barca 57,1et fizetett ki és neymaréknál 40 landolt,akkor még a santosnak és a másik cégnek is kellett volna fizetni rendesen.Csbal írta:Az a véleményem, hogy nem zörög a haraszt...
A másik meg h kinek mi köze van hogy mennyit fizettünk Neymar-ért? Nekem sem tetszik h ennyit fizettünk, de mit kell megmagyarázni ezen? Valaki nem engedi hogy többet fizessünk? Hogy lehet itt bűnös a Barcelona? Mondja el valaki, mert ezt nem értem egyáltalán. Vagy ez inkább etikai kérdés?
1. Milyen gáz lett volna? 1 vki mutasson már egy bizonyítékok arra, hogy bármi turpisság van a dologban! Mert a megmondó emberek beszólásain, meg a sajtó találgatásian kívül egyelőre semmi kézen fogható nem történt.palesz77 írta:Most ez lehet hülye kérdés, de Neymar szerződésével ha volt valami gáz, akkor semmissé is tehetik akár és el is veszthetjük? Elég gáz a Rosell ügy is, de jelenleg engem ez jobban aggaszt, szóval valaki megnyugtathatna..