Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont a 13 lepattanó mellé derék.Bob_Marley írta:A 0 assisi viszont àrulkodò, classic Melo
Nálam:Cumbee írta:Megvannak az All-Star kezdő eredményei. Van 1-2 kisebb meglepetés, de semmi komoly és legalább a Linek kimaradtak.
KIcsit lejjebb már linkeltem. Igen, a könyökében elszakadt egy szalag valszeg jódarabig helló.Bob_Marley írta:Erre most bukkantam.
Andrea Bargnani - I Believe I Can Fly
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 9dX6IhU2tM
Egyébként lesérült, így a Knicks baromi foghíjas.
Kobe says he appreciates being voted an All-Star but "with all due respect" doesn't want to play in the game.
Amíg beírják.neobarca írta:Felteszem a kérdést, amit azóta sem tudok (1x már feltettem akkor nem kaptam választ) Meddig számít egy passz assistnak
![]()
Ezzel sosem voltam tisztában.
![]()
Köszi!MichaaBee írta: A restricted és unrestriced FA között az a különbség, hogy míg az unrestricted akárhová aláírhat, addig a restricted FA-t lehetősége van az aktuális csapatnak magánál tartani, ha ugyanannyi pénzt lerak az FA-nak az asztalra, mint az a csapat, amelyik el akarja vinni.
Player option és ETO arra vonatkozik, hogy a játékos egy évvel növelheti vagy csökkentheti a szerződése hosszát.
A restricted és unrestriced FA között az a különbség, hogy míg az unrestricted akárhová aláírhat, addig a restricted FA-t lehetősége van az aktuális csapatnak magánál tartani, ha ugyanannyi pénzt lerak az FA-nak az asztalra, mint az a csapat, amelyik el akarja vinni.csababarca írta:Kérdés a szabadügynökökről.
Mit jelentenek az alábbiak:
-korlátozott (restricted)
-korlátlan (unrestricted)
Ezeken belül:
PA-player option
ETO-Early termination option.??
Olvastam angolul,de nem igazán fogom fel, hogy mi pontosan mit jelent,mikor lép életbe,stb.
szóval,help
Végre észrevette más isneobarca írta: Jah és szeretném megváltoztatni a véleményemet. Idén nálam az MVP: Keeeeevin Durant![]()
Jamest idén láttam már többször is, de Kevint csak most. Fééélelmetes a játéka. Kb mindenhonnan bedobja és kemény védekezés alatt is. Talán idén kibújik az örök második szerepköréből...
Tényleg nem értem, mi folyik NY-ban. Ma épp a Philly-től kaptunk ki. 0 védekezés, 0 ötlet. Megkockáztatom, hogy nem lesz meg a PO... És egyre biztosabb vagyok abban, hogy Melo sem fog maradni. Szépen lassan kiábrándul a saját városából...Cumbee írta:Woodson meddig marad még?
Na, most már megmondom, hogy ki az első: Howard.Cumbee írta:Too easy... Megeszem a kalapom, ha nem Boogie a verseny győztese.![]()
Too easy... Megeszem a kalapom, ha nem Boogie a verseny győztese.Game90 írta:Találós kérdés: ebben a szezonban kinek van a legtöbb személyi hibája az NBA-ben?Cumbee írta:szezon felénél is össze-vissza rohangálnák a játékosai védekezés címén mint egy rakás 5 éves, az azért felvet 1-2 kérdést az edzői felkészítést illetően.
Szerintem ez nem az edző miatt van, pár játékos alapból ennyire elveszett védekezésben.Cumbee írta:szezon felénél is össze-vissza rohangálnák a játékosai védekezés címén mint egy rakás 5 éves, az azért felvet 1-2 kérdést az edzői felkészítést illetően.
Woodson meddig marad még? Alapvetően edző párti vagyok, vele egyébként semmi bajom és tudom, hogy egy rakás "szerencsétlenség" amit most a fejére öntöttek csapat néven, de az, hogy még szezon felénél is össze-vissza rohangálnák a játékosai védekezés címén mint egy rakás 5 éves, az azért felvet 1-2 kérdést az edzői felkészítést illetően. Nem igaz, hogy egy csapat ahol ráadásul sokat megélt veteránok vannak nem tud ennyi idő alatt hozzászokni egy rendszerhez, ha jól fel vannak készítve. Ha meg tényleg nem megy, akkor le kell küldeni mindenkit a D-Ligába és ott is hagyni őket, mert akkor nem valók a profik közé.Game90 írta:Melo![]()