2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem hiszem, hogy annak, hogy ki hány éve focizik ehhez köze van (legalábbis nem kéne, hogy legyen). Bevallom nem örültem, hogy Deco idekerült, de akkora pozitív csalódás volt ő számomra, mely még nem ért eddig.Badi írta:És mi volt nedveddel? ugyanez, jó őt többen ismerték mer juvés, de nem tartották aranylabdaesélyesnekEnrique írta:Az a baj, h Deco csak az utóbbi 2-3 évben robbant be a köztudatba, addig azt se tudta senki se, h ki! Talán ezért nem olyan könnyű neki megnyerni...hölör írta:Szerintem Deco-nak kellett volna megkapnia, mert ő nyújtotta a legjobb teljesítményt, bár ez gólokban nem mindig mutatkoz(ik)ott meg.
Deco megérdemelte a második helyet. A válogatottban és a Portoban is meghatározó játékos volt és a Barçaban is nagyon jó teljesítményt nyújt! Ronaldinhonak ebben az évben megmutathatja, h mire képes és akkor jövőre ő fogja kapni!!Rapika írta:Enrique írta:Asszem akkor kicsit le is állíthaná magát...Taibi írta:Bár Barca drukker vagyok, de elismerem, hogy Sevcsenko teljesen megérdemelten kapta meg az Aranylabdát! Amit az utóbbi években produkál, az félelmetes.Csak 1etérteni tudok!
Sztem korrekt,h ő nyerte meg,már írtam korábban is,h én neki adnám az 1. helyet!
Azért azt kicsit furcsának találom,h Deco megelőzte Ronit...![]()
![]()
Enrique írta:Asszem akkor kicsit le is állíthaná magát...Taibi írta:Bár Barca drukker vagyok, de elismerem, hogy Sevcsenko teljesen megérdemelten kapta meg az Aranylabdát! Amit az utóbbi években produkál, az félelmetes.
Asszem akkor kicsit le is állíthaná magát...Taibi írta:Bár Barca drukker vagyok, de elismerem, hogy Sevcsenko teljesen megérdemelten kapta meg az Aranylabdát! Amit az utóbbi években produkál, az félelmetes.
És mi volt nedveddel? ugyanez, jó őt többen ismerték mer juvés, de nem tartották aranylabdaesélyesnekEnrique írta:Az a baj, h Deco csak az utóbbi 2-3 évben robbant be a köztudatba, addig azt se tudta senki se, h ki! Talán ezért nem olyan könnyű neki megnyerni...hölör írta:Szerintem Deco-nak kellett volna megkapnia, mert ő nyújtotta a legjobb teljesítményt, bár ez gólokban nem mindig mutatkoz(ik)ott meg.
Az a baj, h Deco csak az utóbbi 2-3 évben robbant be a köztudatba, addig azt se tudta senki se, h ki! Talán ezért nem olyan könnyű neki megnyerni...hölör írta:Szerintem Deco-nak kellett volna megkapnia, mert ő nyújtotta a legjobb teljesítményt, bár ez gólokban nem mindig mutatkoz(ik)ott meg.
erről szól a dal! abszolút nem vereség. jövőre frankó lesz a sorrend.A klubok "versenyét" a Barcelona nyerte, a katalánok nem kevesebb, mint 4 játékost adtak az Aranylabda idei 28 nevezettje közé - Ronaldinho, Deco, Eto'o, Giuly -, igaz, utóbbi három csak idén nyáron érkezett a klubhoz. Az Aranylabda-szavazáson egyébként először fordult elő, hogy a Barca két játékost ad a vezető trióba.(nb1.hugy)
De én nagyon sajnálom a Decot,hogy nem ő kapta,pedig a teljesítménye alapján simán megérdemelte volna.Enrique írta:Hát jah...Zsolti írta:Igen,az ötvenesen ott lesz,de nem lesz komoly sansza.Charlie írta:
Ha Deco ilyen hasznosan játszik tovább,és ekkora gólokat akaxt mint szokása,akkor jövőre is számolhatunk vele az 50es listán.
C.![]()
De lex helyette 1 Etoo, 1 Xavi, 1 Puyol, és persze 1 Dinnnyóó!Szal lesz hely Barcásoknak bőven!
Így van,de én a Decot akkor is sajnálom,hogy nem kapta meg.Enrique írta:Hát jah...Zsolti írta:Igen,az ötvenesen ott lesz,de nem lesz komoly sansza.Charlie írta:
Ha Deco ilyen hasznosan játszik tovább,és ekkora gólokat akaxt mint szokása,akkor jövőre is számolhatunk vele az 50es listán.
C.![]()
De lex helyette 1 Etoo, 1 Xavi, 1 Puyol, és persze 1 Dinnnyóó!Szal lesz hely Barcásoknak bőven!
Hát jah...Zsolti írta:Igen,az ötvenesen ott lesz,de nem lesz komoly sansza.Charlie írta:Bodi írta: Jaja.Jövőre inkább Ronnie-ban,vagy Eto'o-ban bíztahtunk.
C.
Igen,az ötvenesen ott lesz,de nem lesz komoly sansza.Charlie írta:Bodi írta:Jaja.Jövőre inkább Ronnie-ban,vagy Eto'o-ban bíztahtunk.Zsolti írta:Deconak sajna nem lesz mégegyszer ekkora eséje,mint idén volt.
C.
Bodi írta:Jaja.Jövőre inkább Ronnie-ban,vagy Eto'o-ban bíztahtunk.Zsolti írta:Deconak sajna nem lesz mégegyszer ekkora eséje,mint idén volt.boggabor írta:Tavaly Sevchenko volt a legjobb nem kerdeses jovore meg Deco fog nyerni
Jaja.Jövőre inkább Ronnie-ban,vagy Eto'o-ban bíztahtunk.Zsolti írta:Deconak sajna nem lesz mégegyszer ekkora eséje,mint idén volt.boggabor írta:Tavaly Sevchenko volt a legjobb nem kerdeses jovore meg Deco fog nyerni
... hanem a hozzáállással, és a szorgalommal...rhynn írta:Ezt nekem egyik csoporttársam mesélte, aki jóba van Stadlerrel
Bár azt mondom, ha ide jött volna, itt is rohad meg...
Nem a tudással/tehetséggel van a gond itthon...