Ismét jelentkezem pár hírrel a Newcastle háza tájáról.
A napokban hivatalos ajánlatot kaptunk a Trabzonsportól Papiss Cissé leigazolására, amely 4 millió font volt, és ezt a vezetőség első kézből visszautasította, mivel távol áll attól az összegtől, amit szeretnének kapni érte (10 millió font). A Trabzonsporon kívül egyébként a Besiktas és a West Ham érdeklődik komolyan iránta, míg mi állítólag bevonnánk a Luuk de Jong transzferbe, de ő nem akar visszatérni Németországba, és csak olyan csapathoz távozna, ahol állandó játéklehetőséget kapna.
Ha már Luuk de Jong, a hírek szerint a jövő héten hivatalossá válhat az ő megszerzése. Mi már a keddi Norwich elleni mérkőzés előtt leakarjuk zárni a transzfert, de lehet, hogy csak a Sunderland elleni hétvégi derbi előtt fog csak hozzánk kerülni. Amennyiben nem kölcsönbe jön, abban az esetben 8,5 millió font körüli összegért érkezhet.
Jó hír viszont az, hogy az elmúlt napokban leültek a Cabaye távozásáról szóló hírek, úgy tűnik marad (bár 5nap még vissza van

). Egyébként Cabella sem jön már valószínűleg januárban.
Marveuxot kölcsönadnánk, kérdés hova kerülhet. Állítólag Franciaországból érdeklődnek első sorban iránta.
Egy kis érdekesség, ha valakit érdekel. A klub történetének januári játékos mozgásairól egy cikk:
http://newcastleunited.blog.hu/2014/01/ ... tortenelem" target="_blank
Más:
Szerintem a Manchester United nagyon jól járt Mata megszerzésével, elkélt egy kis kreativitás a középpályájukra. Amúgy csak én sokkalom érte a 45 millió eurót?
Salah Chelsa-hez igazolása kicsit meglepett, igaz bevallom, nem láttam még a srácot játszani. Bár biztos nem a véletlen műve, hogy a Liverpool is megakarta szerezni a londoni kékeken kívül.
A West Ham pedig jól járt Nocerino megszerzésével, vele azért sokat erősödhet a középpályájuk.