nem kell ezen csodálkozni szakad az eső hétköznap késő esteIr3NiCuS írta:Pfuuu de üres a stadion , rossz nézni....
ezért kéne tetőt csinálni a Camp Nou-ra
nem kell ezen csodálkozni szakad az eső hétköznap késő esteIr3NiCuS írta:Pfuuu de üres a stadion , rossz nézni....
Érdekes, hogy Iniesta egyből kezdő.StickyFingaz írta:Pinto - Montoya Puyol Bartra Adriano - SergiRoberto Song Iniesta - Alexis Cesc Tello
Bench Barcelona: Valdes, Pique, Mascherano, Alba, Afellay, Pedro, Messi
Nagyon remélem, hogy 3 meccsből legalább az utolsót le tudjuk már hozni a Levante ellen kapott gól nélkül! Itt lenne már az ideje, ha ma is betalálnak nagyon szomorú leszek... arról nem is beszélek, hogy nem mi kapjuk az első góltBarcafanTomee írta: Ami a mi meccsünket illeti, sima lesz, lövünk 2-3 gólt, de kapunk is szerintem egyet. 3-1- körüli eredményre tippelek, ha Messi játszik lő 1-2 gólt, és a Montoya, Puyol, Bartra, Adriano védőnégyes megint összehoz egy gólt.
Nehezebbnek nehezebb az szerintem tény, legfeljebb nem annyival amennyivel azt előszeretettel hangsúlyozzák.S.Agüero írta: Miért mondja mindenki, hogy annyival erősebb csapatokkal játszik a Real a kupában, mint mi?
Egyedül ez az elődöntő nehezebb nekik, mint nekünk. Az összes többi kb. egyenlő nehéz.
Miért mondja mindenki, hogy annyival erősebb csapatokkal játszik a Real a kupában, mint mi?shutterisland írta:közben érik a real-atletico elődöntő a másik ágon.
1-0-ra verte otthon az atletico a bilbao-t, szerintem bármennyire is jók otthon a baszkok, innen nem fogja lebukni simeone legénysége a bulit.
nekünk pedig "csak" annyi a dolgunk, hogy a formalitásnak tűnő visszavágó után a sociedadon túljussunk, és máris ott a döntő.
azért fogta a kezünket fortuna, nem volt nehéz az águnk, és még a szívósabb csapatok (például villarreal és sevilla) is kiestek időben.
Én is erre gondoltam. Jobb lett volna a bajnokin győzni, és itt ikszelni.shutterisland írta:én még ezt is aláírnám :Vakmacska írta:Lenne egy kérdésem:
ki cserélé el a tegnapi 4-1-et a bajnoki döntetlennel?
bajnokság : 1-0 ide.
kupa odavágó : 2-1 oda.
az otthoni visszavágón úgyis továbbmentünk volna, viszont amilyen éles ez a bajnokság, ez a 2 pont, amit benne hagytunk a meccsben, hiányozni fog.
én még ezt is aláírnám :Vakmacska írta:Lenne egy kérdésem:
ÉN sokkal fontosabbnak tartom a BAJNOKSÁGOT'Vakmacska írta:Lenne egy kérdésem:
Fabregás még ha fél szezonra jóChino írta: Szerintem is cseréljük le a fél keretet.![]()
Amúgy te kiket hoztál volna az utóbbi három évben? No offense, tényleg kíváncsi vagyok-