Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi elkapta Sáncheztől a "bacit" ...Deus írta:Ez mi volt megint?
Nem igazán értem a látványos mellőzését az utóbbi időben. Amikor megkapta az esélyt élt vele szerintem, jó játékkal hálálta meg. Remélem nem fogjuk elpazarolni a tehetségét, ahogy Deulofeuét és Rafinhaét sem.pitta19 írta:Bartra még keretben sincs, pedig én a kezdőbe vártam.Game90 írta:Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro.
Bench Barcelona: Valdes, Puyol, Adriano, Song, Iniesta, Sergi Roberto, Tello.
Bartra még keretben sincs, pedig én a kezdőbe vártam.Game90 írta:Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro.
Bench Barcelona: Valdes, Puyol, Adriano, Song, Iniesta, Sergi Roberto, Tello.
Röviden: a meccs elején a kapuja elé fogtuk a Valenciát, egy Messi keresztpasszból Sanchez szerzett egy szerencsés gólt (átemelte a kapus felett), aztán jött még 10 perc, amikor a Valencia kapuja előtt zajlott a játék, főleg Messi kísérletei révén, voltak veszélyes megmozdulásai. Aztán az utolsó negyed órára úgy megtorpantunk és leültünk az óriási egygólos vezetés birtokában, hogy kaptunk is egyet. A második félidő meg szó szerint gyalázat, állunk a pályán gyakorlatilag, semmi veszélyhelyzetet nem teremtünk és kaptunk is egy potyát, aztán egy ajándéktizivel egyenlítettünk. Majd Feghouli elment a szélen, Alcacer meg bevágta. És állunk tovább. Ennyi.csaby23 írta:Csak most ertem haza,szoooval ertetlenül allok itt mint egy gyöker..Lenne valaki olyan szives es elmagyarazna nekem egy rövidebb-hosszabb elemzesben miert nez ki az eredmeny ugy,ahogy..?
Szerintem aza két hét kariszünet nem tesz jótSubinho írta:Azt felejti el mindenki, hogy valamiért január-februárban mindíg visszaesik a teljesítménye a csapatnak, ez volt már Rijkard idejében és Pep idejében is, most sincs másképp, csak most nincs meg az a bizonyos +12 pont előny amiből márciusra + 3-6 körül szokott maradni... No most ezek a pontvesztések nem azt hozzák, hogy elmegy az előny és a nyakunkra jönnek, hanem, hogy visszaesünk a 3. helyre... Ezzel kéne vmit kezdeni, azaz, hogy január-februárban ne ez legyen!!! Ez eddig még Pepnek sem sikerült!!!
védelmi hibák és gyenge kapusteljesítmény... a tavalyi Bayern-zakós teljesítmény az egész csapattól... Erre nem számítottunkcsaby23 írta:Csak most ertem haza,szoooval ertetlenül allok itt mint egy gyöker..Lenne valaki olyan szives es elmagyarazna nekem egy rövidebb-hosszabb elemzesben miert nez ki az eredmeny ugy,ahogy..?
A baj, csak az, hogy tavaly nem csak január-februárra esett vissza a csapat, hanem a szezon hátra levő részére... Ameddig nem lesz épkézláb edzőnk, addig nem lesz itt semmi. Remélem, hogy a City ellen kiesünk és legalább majd a bajnokságra tudunk koncentrálni. A kupában szerencsére a könnyebbik ágon vagyunk, bár ilyen játékkal a döntő kérdéses lehet, ha a Sociedad hajlandó lesz hajtani.Subinho írta:Azt felejti el mindenki, hogy valamiért január-februárban mindíg visszaesik a teljesítménye a csapatnak, ez volt már Rijkard idejében és Pep idejében is, most sincs másképp, csak most nincs meg az a bizonyos +12 pont előny amiből márciusra + 3-6 körül szokott maradni... No most ezek a pontvesztések nem azt hozzák, hogy elmegy az előny és a nyakunkra jönnek, hanem, hogy visszaesünk a 3. helyre... Ezzel kéne vmit kezdeni, azaz, hogy január-februárban ne ez legyen!!! Ez eddig még Pepnek sem sikerült!!!