Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Rinku
Director del Fútbol

2014.02.07. 09:01:24

flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve.
Na, hát pont az ilyen kommentek miatt olvasom szinte kizárólag a sorozatos, filmes, Hattrickes témát. Szinte, mert elkövettem a hibát, hogy most is ide kattintottam és szembesülhettem ezzel a gyöngyszemmel... :)
Football, bloody hell. /SAF/
Cooh
Jugador del Barça

2014.02.07. 08:43:57

flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Tény hogy jelenleg mi még mindig függünk a világ legjobb játékosától. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el vele a csapattól. Kell ő nekünk csak már nem ezen a poszton. Én benne látom Xavi utódját annak ellenére, hogy ő nem képzett irányító. De a meglátásai a paszsebessége és az hogy bármikor képes váratlant húzni még mindig engem Xavi fénykorára emlékeztet (csak a futómennyisége nincs meg hozzá)
Ne haragudj, de az, hogy a VB miatt nem pörög elég nagy hülyeség...pl. CR miért nem hasonló képpen játszik?...
Pihent eleget, várta nagyon a visszatérését, de [eddig] nem tükrözi a pályán mutatott teljesítménye, viszont várjunk még vele, korai lenne leírni.
Én kiraknám jobb szélre ahol D. Alves-el együtt nyomhatnák a tili-tolit és nem a darálóban lenne...
ALEXDP
Capitá del Barça

2014.02.07. 03:47:23

Az elmúlt 5-6 évben, amikor nagyon futott a szekér, akkor közepes vagy kicsit jobb játékosok is "könnyebben illeszkedtek be " és látszottak néha klasszisnak, annak ellenére hogy nem voltak vagy nem lehettek végül azok.

Amikor nehezebb időszakok, hullámvölgyek, esetleg tartósabb visszaesések voltak, akkor pedig a legjobbak közül is sokan tűntek középszerűnek, gyengének, motiválatlannak.

Bármekkora Isten Messi, kell mellé is a csapat!

Ez pedig igaz még sok mindenkire, és amikor a csapat nagyobb része rendben van, akkor jönnek ki az extra teljesítmények személyenként is.

Valahogy nálunk most senkinek nem megy.

Neki sem, ez is tény, de szerintem nem a kifutottlelassultcsaköregszikőiselveszettadinamizmusa eset van nála, ahogy Xavi-t sem kell eladni, és Ini baja sem az hogy padoztatni kellene, hogy érezze, hogy nem biztos a helye meg egyebek.

Többségünk által nem ismert okokból, de sajnos ilyen a jelenlegi lelki és pszihés állapota a játékosaink nagy részének.

Megfelelő mentális állapotban most is a Mi Csapatunk a legerősebb, és most is Messi a legjobb játékos.

Utóbbi 2-ben egyébként teljesen biztos vagyok :-) !
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.02.07. 00:17:19

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ba-2313573

Valami ilyesmi tükröződik rajta és a csapaton is amit mond az öreg, de ne legyen igaza :!:
sjd
Llegenda del Barça

2014.02.02. 21:03:08

flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve.
Egyem a kis szívét, mindjárt megsajnálom... #-o
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.02.02. 20:29:29

Normandia írta:Itt már megint a Messire van kihegyezve minden. Ő a sz@r, a lógós a sétáló stb. Nem tudom a hozzászólások írói közül ki látta a meccset, de olyan az érzésem, mintha kevesen. [-X
Az egész csapat volt sz@r, öreg fáradt és mentálisan teljesen padlón lévőnek tűntek. Az első 30 percben sem éreztem a gólt, annak ellenére hogy Alexis belőtte azt a beteg gólt és úgy mond akkor uraltuk a meccset.
Valdes hozzá méltatlanul árnyékra jött ki nem egyszer a kapujából, Piqué és Mascherano lassú fáradt öregembereknek tűntek, akik azt sem tudják hol vannak, Xavi is alibipasszokat adott, igaz nem igen volt kit megjátszani előre, Alves beadásai a "szokásos módon" véletlenül sem Barcást találtak. Szóval nem kell itt Messizni, még Ő volt az, aki valamit próbált tenni, hogy a betömörülő hátvédfalon valahogy átjusson, de ebben sem voltak partnerei a társak, ezért sokszor kényszerült hátrapasszra. Ami helyzetünk volt, abban Ő benne volt. Az is igaz, hogy mikor rendben van, ezekből Ő be szokott lőni kettőt is és akkor most megint mindenki istenítené.
Nyilván nincsen rendben valami se Messinél se a csapatnál és jó lenne az okát kideríteni Tatának, mert ebből nem hogy bajnokság, de még lehet, hogy semmilyen trófea sem lesz. [-X

Mind ezek ellenére mint örök Barcás továbbra is bízom bennük és edzőikben. Hajrá Barca, hajrá Leo! ](*,)
teljesen igaz. Annyi, hogy Pedrot kifelejtetted a felsorolásból.... Persze semmit nem csinált, úgyh nem volt nehéz elfelejteni.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.02.02. 19:52:42

flecksd írta:nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését
Azt a holmi BL trófeát szeretett csapatunknak is csak 4x sikerült elnyerni hosszú ideje íródó történelme alatt. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Normandia
Director del Fútbol

2014.02.02. 19:21:16

Itt már megint a Messire van kihegyezve minden. Ő a sz@r, a lógós a sétáló stb. Nem tudom a hozzászólások írói közül ki látta a meccset, de olyan az érzésem, mintha kevesen. [-X
Az egész csapat volt sz@r, öreg fáradt és mentálisan teljesen padlón lévőnek tűntek. Az első 30 percben sem éreztem a gólt, annak ellenére hogy Alexis belőtte azt a beteg gólt és úgy mond akkor uraltuk a meccset.
Valdes hozzá méltatlanul árnyékra jött ki nem egyszer a kapujából, Piqué és Mascherano lassú fáradt öregembereknek tűntek, akik azt sem tudják hol vannak, Xavi is alibipasszokat adott, igaz nem igen volt kit megjátszani előre, Alves beadásai a "szokásos módon" véletlenül sem Barcást találtak. Szóval nem kell itt Messizni, még Ő volt az, aki valamit próbált tenni, hogy a betömörülő hátvédfalon valahogy átjusson, de ebben sem voltak partnerei a társak, ezért sokszor kényszerült hátrapasszra. Ami helyzetünk volt, abban Ő benne volt. Az is igaz, hogy mikor rendben van, ezekből Ő be szokott lőni kettőt is és akkor most megint mindenki istenítené.
Nyilván nincsen rendben valami se Messinél se a csapatnál és jó lenne az okát kideríteni Tatának, mert ebből nem hogy bajnokság, de még lehet, hogy semmilyen trófea sem lesz. [-X

Mind ezek ellenére mint örök Barcás továbbra is bízom bennük és edzőikben. Hajrá Barca, hajrá Leo! ](*,)
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.02.02. 17:00:30

Adjuk el valamelyik olajcsapatnak 250-ért,az árából meg hozzunk Masi és Depay szintű zseniket.+ még a Neymar biznisz eltussolására is marad belőle.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.02.02. 16:45:49

flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Tény hogy jelenleg mi még mindig függünk a világ legjobb játékosától. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el vele a csapattól. Kell ő nekünk csak már nem ezen a poszton. Én benne látom Xavi utódját annak ellenére, hogy ő nem képzett irányító. De a meglátásai a paszsebessége és az hogy bármikor képes váratlant húzni még mindig engem Xavi fénykorára emlékeztet (csak a futómennyisége nincs meg hozzá)
Hülyeség, majd most gyengén játszik akkor szerinted a VB-n csúcsformában fog, volt az adócsalós ügye, lehet megártott neki...
amúgy meg nem miatta, gyenge a csapat...
flecksd
Barça C

2014.02.02. 16:03:30

Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Deus
Boixos Nois

2014.02.02. 15:29:30

Messi új reklámja :)

az a CGI elégé béna lett... :D

https://www.youtube.com/watch?v=Hc7oa-e3Blg" target="_blank
KépKép
aynas
Capitá del Barça

2014.02.02. 14:51:48

http://tv2.hu/musoraink/mokka/143122_sz ... si....html" target="_blank

ha valaki még nem látta. egy kis vidámság a tegnapi horror után.
Kash
Entrenador del Barça

2014.02.02. 12:34:39

Szerintetek, és persze szerintem is Messi nincs csúcsformában, de már lassa 3 éve ezt mondjuk, hogy Messi nincs csúcsformában. Szezon kezdetekor nincs csúcsformában, mert szezon kezdés meg minden, aztán 1-2 hónap múlva lesérül és kihagy több mérkőzést, visszatér, és megint nincs jó formában, mert hát sérülésböl tért vissza, a szezon vége felé meg már fárad...Messi, meg am is az egész csapat 3 éve nincs csúcsformában(A legutóbbi BL győzelem óta mondjuk).
Fárasztó, hogy 3 éve nem mondhatom azt a csapatra, hogy na! Most vannak teljesen fejben és fizikailag is a pályán. Hamarosan visszatér Neymar Messi mellé, akkor meg Messi fog megint lesérülni, felválta váltogatják egymást a sérülésekkel, és már elég fárasztó. Messi flegma, és hiába mondja egy mérkőzés előtt, hogy most mindent belead, és nem szabad tévedniük, egyáltalán nem azt mutatja a pályán, amit mondd azon kivül, és ez idegesít a legjobban.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.02. 11:55:39

Igen,ehhez futni kéne.
amikor egyszer egyszer futott labda nélkül,lett is lehetőség belőle.

Nem tudom,de kicsit be van lassulva. Régen se futott egyébként sokkal többet, de akkor a megindulásai, csele gyorsabbak voltak. Most meg lassú, és rossz döntéseket is hoz.
A második fejben dől el, mint a kihagyott ziccere meccs végén.Ezeknek máskor kicsit alápöcizik,hogy átessen a kapus lába felett a labda, most nem tette.

Ha nem jön rendbe, akkor bajok leszek. De szerintem Neymar jó hatással lesz rá, ha látja hogy a kis brazil csipkedi magát, akkor ő is fogja, mert tudja,hogy tőle számíthat váratlanra, akár egy gyilkos passzra.
Szóval várok még, de tény,hogy itt hozzáállásbeli gondok vannak nála.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Maxi
Entrenador del Barça

2014.02.02. 11:47:44

connor írta:
Maxi írta: Ez nem biztos, hogy a társak hibája.Ha valaki nem akar futni annak nehéz passzolni.
Én leszek a közellenség, de elegem van belőle!mínusz egy ember a pályán.
Hozzátenném, hogy 2m-ről elég nehéz használható labdákat adni Messinek, aki egyfolytában Xavi és Iniesta "nyakán" játszik. Így ha utóbbi kettő megszakad sem tudja Messikét kiugratni. Főleg, ha utóbbi futni sem hajlandó... :roll:
Pedig, akárki megkapja a labdát az első dolog, hogy Messire néz, de muszáj megfordulnia mert neki nincs kedve futni,áhhh.
azt mondjátok kiismerték...nem kiismerték hanem elhitte, hogy ő a legjobb.sajnos.
innentől elindult Ronaldinhoba...
lehet utálni, de ezek tények.
Forca Barca
connor
Jugador d'estrella

2014.02.02. 11:42:21

Maxi írta: Ez nem biztos, hogy a társak hibája.Ha valaki nem akar futni annak nehéz passzolni.
Hozzátenném, hogy 2m-ről elég nehéz használható labdákat adni Messinek, aki egyfolytában Xavi és Iniesta "nyakán" játszik. Így ha utóbbi kettő megszakad sem tudja Messikét kiugratni. Főleg, ha utóbbi futni sem hajlandó... :roll:
Maxi
Entrenador del Barça

2014.02.02. 11:24:15

csababarca írta:Innentől számolom a meccseket, hogy mikor fog valaki értékelhető labdát adni neki. Mint amiket ő osztogat.
Botrány,hogy használható labda még a közelébe sem megy, már meccsek óta.
Ez nem biztos, hogy a társak hibája.Ha valaki nem akar futni annak nehéz passzolni.
Forca Barca
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.02.02. 10:49:43

A legvégén annál a pazar összjátéknál, amiből kialakult Messi ziccere gyakorlatilag már akkor gól kiáltottam, amikor még nem is lendült a lába. Csúcsformában ezeket rendre bevágta még a legkiélezettebb helyzetekben is. Fejben még koránt sem 100 százalékos, ezt is bizonyítja a helyzetkihasználása. Én nem drasztikus lépéseket várok elsősorban Messi pozíciójával kapcsolatban, hanem, hogy végre mentálisan jusson ismét a csúcsra. Mióta visszatért rúgott pár gól, kiosztott pár nagy labdát, de egyik meccsen sem láttam még azt az éhséget és játékkedvet, mint korábban.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
westerngom
Entrenador del Barça

2014.02.02. 10:36:58

mess2009 írta:
ha fele igaz csak a konklúzió akkor is adódik: ez a Messi már nem az a Messi..... sajna.
- na akkor eladjuk.... :lol: :lol: :lol:
Tegnap nem harapott még ennyire sem senki a csapatból, többen írták, hogy át kellene szabni a feladatát és a szerepét a csapatban és valóban ez lehetne a megoldás. (Talán már megy is vele a próbálkozás)
Igen, már nincs meg benne "talán" az a elsöprő lelkesedés, vehemencia, talán kopott egy hangyát ("bolhát") a gyorsasága de el nem felejtett focizni.
Pep taktikája egyszerű volt, minden labdát Leóra játszottak meg, új volt a (régi) tiki-taka stílus is, bejött...,DE! ma már az alábbiakban leírtak miatt n(s)em műxik.
A régi játékstílus átszabása nem könnyű, beléjük ivódott és Leó is abban tündökölt.
A meglévő keret rendben, az edző rendben, talán 3 új játékos kellene - akikre nem szabadna a pénzt sajnálni - és frissíteni a játékstíluson új elemekkel.
A csatár tekintetében nem véletlen volt Pep gondolata/ próbálkozása Ibraval, mint ahogy látszik Tata próbálkozása is Piquevel. Kell egy profi mentalitású, hidegvérű, EREDMÉNYES befejező csatár, akinek mellesleg nem testidegen a stílusunk sem. Az utolsó ilyen playa nálunk Samu volt......
Középső védő és kapus érkezése nem lehet kérdés, jönniük kell!
Messit vissza a jobb oldalra, Neymart a balra, Középre egy Eto'o klónt és helyre áll a rend.
orska
Jugador del Barça

2014.02.02. 10:23:38

[quote][/quote][quote="Subinho"]egy 4x aranylabdás, a világ legjobbja játékost támadjátok, akire azt mondta mindenki még nemrég, ha nem sérült a fél szezonban, akkor CR közelébe sem ér az aranylasztinak. a tény, hogy valóban csökkent a hatékonysága

Amint irtam, nem az a fo problema, hogy kevesbe hatekony, meg hogy kiismertek. Hanem az, hogy nem is kuzd igazan, es mar-mar irritaloan flegma. Jo, ha 3KM-t fut az egesz meccsen es nem tori ossze magat, hogy javuljon a jateka. Talan ezen nem fogunk vitatkozni, hiszen nyilvanvaloan O dolgozza a legkevesebbet. Nincs benne tuz es akaras, amit rutinbol megold, az megy, de semmi mas. Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy eg es fold a kulonbseg az O es CR7 hozaallasa kozott. Ronaldo kuzd, harcol, hisztizik, probalja visszaszerezni az elveszett labdakat, rohan mint egy igas lo. Es bar kepessegeiben nincs Messzivel egy szinten, a munkamoraljaval ellensulyozza a hianyossagait. Es ez most a kulonbseg, Ronaldo javara.
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.02. 09:48:33

mess2009 írta:én csak egy tv-n "látó" szurkoló vagyok, tehát nyilván sok mindent NEM TUDOK Messiről de amit tegnap és már a nem mindennapi sérülései kapcsán láttam:
- sokkal kevesebbet DOLGOZIK a pályán mint a társai. számtalan meccsen láthatjátok: meg sem izzad 90 percnyi játék után!?
- jól láthatón CSÖKKENT a HATÉKONYSÁGA, mert kevesebbet fut és lassúbb, nem teszi oda magát( elveszít, vagy nem kezel le olyan labdákat amit régebben megtett)
- nem gólerős
- láthatóan nem motivált kellően (nincsenek ösztönös reakciói - mondjuk a vereségre, az eredménytelenségére,...stb)

ha fele igaz csak a konklúzió akkor is adódik: ez a Messi már nem az a Messi..... sajna.
Pontosan így látom én is! SAJNOS! :cry:
Szuszimester
Subinho
Director del Fútbol

2014.02.02. 09:30:27

egy 4x aranylabdás, a világ legjobbja játékost támadjátok, akire azt mondta mindenki még nemrég, ha nem sérült a fél szezonban, akkor CR közelébe sem ér az aranylasztinak. a tény, hogy valóban csökkent a hatékonysága, ez visszavezethető arra, hogy
1., sérült volt, óvatosabb emiatt és persze vissza kell nyernie a formáját
2., kiismerték a stílusát. komplett oktató videók vannak fent a youtube-on, hogy Messi hogy vezeti a lasztit és hogy cselez. ezt sztetek hányszor nézik végig a védők és készülnek belőle???
3., kiismerték a játék stílusunkat, nem tudjuk már úgy kipasszolni a védelmeket, mint pl. a MU elleni BL döntőben, ahol konkrétan cicáztunk Vidicékkel... most már nem lépnek ki az emberre, mert tudják, azonnal jönnek a háromszögezések, 2-3 rövid passz és máris helyzetbe lehet hozni valakit a kilépő védő mögött. nagyon keményen védik a területet és tartják a pozíciót a 16-os előtt 2 vonalban és ez a passzolgatós játék már nem használható, csak olyan csapat ellen, aki felveszi a kesztyűt és játszani jön ki ellenünk.
4., emiatt Tata egyértelműen változtatott a játékon és direktebb lett, ez láthatóan Messinek, meg a többieknek sem fekszik annyira. tegnap is akkor ment nekik, amikor Alves-Ini-Messi meg tudták csinálni a gyors rövid passzos labdajáratást... csak sajna picit mellé gurított Messi... aki ennek a váltásnak a nyertese, az aki nem "tizen-x" éve ezt nyomja ezt a stílust, azaz pl. Alexis, ill. Neymar.
láthattuk, hogy milyen az amikor egy klasszis csatár olyan játékba kerül be ami "nem az övé" >> Ibrahimovic! illetve azt is megnézném, hogy pl. CR mennyire működött volna a Pep féle tiki-takázó Barcában. valószínű semmire...
szóval Messi nem felejtett el focizni, csak épp most valami más van, nem az amit kb. 16 éven kesresztül játszott a Barca különböző csapataiban... lehet, hogy felveszi a kesztyűt és megint a világ legjobbja lesz, de lehet, hogy nem fog ez feküdni neki és sajnos nem fogjuk már látni az igazi Messit... sztem előbbi! legalábbis remélem nagyon!
mess2009
Director del Fútbol

2014.02.02. 08:50:53

én csak egy tv-n "látó" szurkoló vagyok, tehát nyilván sok mindent NEM TUDOK Messiről de amit tegnap és már a nem mindennapi sérülései kapcsán láttam:
- sokkal kevesebbet DOLGOZIK a pályán mint a társai. számtalan meccsen láthatjátok: meg sem izzad 90 percnyi játék után!?
- jól láthatón CSÖKKENT a HATÉKONYSÁGA, mert kevesebbet fut és lassúbb, nem teszi oda magát( elveszít, vagy nem kezel le olyan labdákat amit régebben megtett)
- nem gólerős
- láthatóan nem motivált kellően (nincsenek ösztönös reakciói - mondjuk a vereségre, az eredménytelenségére,...stb)

orska
Jugador del Barça

2014.02.02. 05:34:15

Urak es Holgyek, sajnos be kell latni hogy ez nagyon keves Messi-tol. Neki kellene ilyen helyzetekben kirangatni a csapatot a godorbol, es HAJTANIA mint az guzu. Persze harmadgozzel is O a meccs egyik legjobbja, de tole ez nem megfelelo. Nem fut ha elveszti a labdat, belevezeti a vedokbe (sajnos manapsag mar tobbszor, mint hogy atcselezne oket), belelovi az elotte alloba a labdat, stb. Nem az az elsodleges baj hogy nem jatszik olyan jol mint mondjuk egy vagy ket eve, hanem az, hogy nem is probalja kompenzalni azzal, hogy kemenyebben melozik a palyan. Tenyleg ugy tunik, hogy elvesztette a kedvet, es csak rutinbol nyomja a jatekot. A kerdes az, hogy ez atmeneti allapot, vagy innen mar ez lesz a jellemzo a jatekara. Mondom, nem a hibak az elso szamu problemak (bar azok is sokkal nagyobb szamban fordulnak elo, mint regen), hanem a lelkesedes hianya. Gondoljunk bele, 17 eves kora ota nyomja a legmagasabb szinten, tehat mar 10 eve, es sajnos lehet hogy eljott az ideje hogy kezd kiegni. Viszont akkor a csapat jatekat is kevesbe kellene ra sulyozni, mert ez igy nem fog mukodni komoly csapatok ellen. Tata-nak most vagy meg kell probalni felrazni Messi-t, vagy ha az nem sikerul, akkor atalakitani szerepet/jelentoseget a csapaton belul. Tehat ne feljen lecserelni, ha kell, vagy kotottebbe tenni a poziciojat, ha az segiti a csapat jatekat, de valami valtozas kell. Vagy Messi hozzaaallasaban, vagy Tata oldalarol.
Válasz küldése