Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mezner2 írta:http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/260 ... _ajanlatat
Mit gondoltok a kis srácról ? Látta már valaki teljes meccsen játszani ? Egyelőre csak youtube videóban láttam, az pedig nem támpont ! Gondolom nem kutyaütő, ha Európa legnagyobb klubjai állnak érte sorba, bár én Bojan óta azért kicsit félve tekintek mindig a csodagyerekek szerződtetése elé....
Igen, de ott a gond, hogy Bartra nem kezdő. (Egyelőre.)messideco írta:Nem Bartra helyére, hanem mellé kellene védő szerintem. Nem győzöm hangsúlyozni.
Detto.messideco írta:Nem Bartra helyére, hanem mellé kellene védő szerintem. Nem győzöm hangsúlyozni.
Igen, a két M tényleg elég jó, Laporte sem rossz, nagyon tehetséges, meg ez a Sár gyerek is biztos überkirály, de szerintem sem közülük kellene hozni valakit... Most nem szabad spórolni, kell venni egy világklasszis középhátvédet. Vertonghen, Hummels, akár Luiz.S.Agüero írta:Utóbbi kettő nem lenne rossz, de ezzel csak hosszabbá tennénk a padot, nem hinném, hogy erősödne ezzel a védelmünk.
Egyáltalán jobb Martínez vagy Musacchio Bartránál?
Utóbbi kettő nem lenne rossz, de ezzel csak hosszabbá tennénk a padot, nem hinném, hogy erősödne ezzel a védelmünk.Gareth Tello írta:Barcelona follow centre backs like Fabian Schar (Basel), Laporte (Athletic Bilbao), Inigo Martínez (Real Sociedad) and Musacchio (Villarreal). [md]
Mottó: jó bekk, jó ár, jó döntés. (Vagy nem.)
Csak ennyi kéne,semmi több.visca el barca írta:érdekes tavaly hummels volt a sláger, most hirtelen mindenki a belgát akarja![]()
ter stegen, a két védő közül az egyik (luiz ne), meg rafinha vissza és elégedett is leszek.
Adama kiváló játékos, de ez még nem az ő szintje. Bagnackot sem lenne értelme felhozni, ötödik számú középhátvédként annyit játszana nagyjából, mint Jonathan.kadarzsolt85 írta:Én jövőre egy ilyen keretet el tudnék képzelni...Ter Stegen,Oier Olazabál,Jordi Alba,Adriano,Pique,Bartra,Davd Luiz,Bagnack,Mascherano,Montoya,Dani Alves,Busquets,Song,Iniesta,Fabregas,Xavi,Rafinha,S Roberto,Neymar,Sanchez,Messi,Adama Traoré,Deulofeu...Puyol nyugdijba menne,Pedro,Tello,Affelay,Cuenca távozna.Szerintem nagyon fiatalos csapat lenne főleg egy ilyen kezdővel,Ter Stegen,Jordi Alba,Pique,Bartra,Montoya,Busquets,Fabregas,Iniesta,Neymar,Messi,Traoré vagy Deulofeu.És a Padon pedig Xavi,David Luiz,Mascherano,Rafinha,Sanchez,Doulofeu vagy Traoré.Szerintem nagyon jok lennének !!! Mit szoltok???
Akkor te még nem láttad játszani Gündogant. Ilyen technikai képzettségű játékos talán nincs még egy, aki nagyon jól szervezi a játékot és védekezik is. Ha vki, akkor ő nem fog kipukkadni egy másik csapatban.Bestbarca írta:Viszont Gundogan nekem is egy lufinak tűnik ami szépen ki fog pukkadni amint elkerül a Dortmundból...Tipikus hajtós igaz csapat a Dortmund,ahol nem az egyéni kvalitások a meghatározóak...Ha kikerül a megszokott köréből, új játékba kell beleszokni,Sahin vagy Kagawa lesz ő is...Illetve persze nem biztos de elég gyanús...
Bocsi, hogy beléd kötök, de szerintem nincs igazad. Emlékszünk még mind egy kirobbanó formában lévő védőre, akinek a bravúros szerelései miatt nem veszítettünk el fontos meccseket. Puyol volt az a védő, és rengeteg meccset tudnánk felsorolni, amit az ő elszánt és önfeláldozó, agresszív, mégis tudatos, technikás szerelései miatt tudtunk megnyerni. Erre a legtöbb El Classicó kitűnő példa. Mióta nincs a régi formájában, nincs vezére a védelemnek, és láthatjuk, hogy nem elég a támadó szekciótól két gól sem egy valencia szintű csapat ellen, ha védelem csak ténfereg a pályán. Hiába jönnek át a középpályán, egy acélos védelem a legtöbb esetben megállítja a támadást. Ha egy top Puyol lett volna a pályán Piqué helyett vagy mellett, akkor a Valencia elleni meccset legrosszabb esetben 2-1-re lehoztuk volna.Bob_Marley írta: a védekezés csapatszintű dolog, s teljesen mindegy ki van hátul, ha el van csúszva a védekezés, maximum nagyobb százalékkal tud "bravúr" szerelést bemutatni egy jobb bekk, de itt akkor előlehet jönni a motiváltsággal, mert megvan ez Pique-Puyol-Bartra-Mascherano négyesben is. Keret frissítés, meg lélektanilag 2 igazolás jó lenne, de többre nincs szükség, csak mint írtam 1 bónusz emberke olcsón középpályára. Silva remek játékos, de 60-70 milliókat ne dobáljunk ki rá.
Egyetértek,a végéig...Silva nem irányító ez világos...Viszont Gundogan nekem is egy lufinak tűnik ami szépen ki fog pukkadni amint elkerül a Dortmundból...Tipikus hajtós igaz csapat a Dortmund,ahol nem az egyéni kvalitások a meghatározóak...Ha kikerül a megszokott köréből, új játékba kell beleszokni,Sahin vagy Kagawa lesz ő is...Illetve persze nem biztos de elég gyanús...Az hogy kivel kellene pótolni Xavit meg jókérdés...Barcaman14 írta:Én ezt a Silva témát nem igazán értem. Sokan őt hoznák Xavi helyére, pedig abszolút nem egy stílus/kategória a két játékos. Silva jó lenne nekünk szélre(de oda jelenleg minek?) vagy esetleg Iniesta szerepkörében, de azt elvárni, hogy esetleg ő adná meg a stabilitást a csapatnak és ő lenne a mozgatórugó, úgy ahogy az elmúlt években Xavi fölösleges, mert az én meglátásom szerint legalábbis nem igazán az a poszt az ő erőssége. Az igazat megvallva túl sok Man.City meccset nem nézek, de azért láttam már jó párszor Silvát játszani és abszolút nem az jött le, hogy ő egy karmester típus. Gündogan sokkal inkább reális, ha már felmerül Xavi pótlása.
Xavi posztjára Silva nem megoldás. Ő inkább Iniesta/Neymar pozíciójában érzi jól magát, mint középen. Amellett nem az a karmester/irányító típus viszont hatalmas labdákat tud adni. Ellenben a City biztos hogy nem adja el és ő se hiszem, hogy annyira elvágyódna. Még ha így is lenne, olyan árat kérnek amiből stadiont építhetünk.hank1ee írta:Xavi posztjához kis túlzással annyi köze van, mint Tellonak. Viszont támadó középpályásként előszeretettel húz ki mindkét szélre, vagy tör be a tizenhatoson belülre, képes gólokat szerezni, nagyon jól passzol, piszok jó labdatartásban és igen technikás. Nincs akkora zseni, mint Iniesta, de jelenleg több benne a lehetőség. Ami még fontos, hogy róla már tudjuk, hogy fekszik neki ez a stílus. Meg még jópár másik is. Gündogan ilyen szempontból kicsit zsákbamacska, bár neki is megvannak a képességei.Barcaman14 írta:Én ezt a Silva témát nem igazán értem. Sokan őt hoznák Xavi helyére, pedig abszolút nem egy stílus/kategória a két játékos. Silva jó lenne nekünk szélre(de oda jelenleg minek?) vagy esetleg Iniesta szerepkörében, de azt elvárni, hogy esetleg ő adná meg a stabilitást a csapatnak és ő lenne a mozgatórugó, úgy ahogy az elmúlt években Xavi fölösleges, mert az én meglátásom szerint legalábbis nem igazán az a poszt az ő erőssége. Az igazat megvallva túl sok Man.City meccset nem nézek, de azért láttam már jó párszor Silvát játszani és abszolút nem az jött le, hogy ő egy karmester típus. Gündogan sokkal inkább reális, ha már felmerül Xavi pótlása.
Xavi posztjához kis túlzással annyi köze van, mint Tellonak. Viszont támadó középpályásként előszeretettel húz ki mindkét szélre, vagy tör be a tizenhatoson belülre, képes gólokat szerezni, nagyon jól passzol, piszok jó labdatartásban és igen technikás. Nincs akkora zseni, mint Iniesta, de jelenleg több benne a lehetőség. Ami még fontos, hogy róla már tudjuk, hogy fekszik neki ez a stílus. Meg még jópár másik is. Gündogan ilyen szempontból kicsit zsákbamacska, bár neki is megvannak a képességei.Barcaman14 írta:Én ezt a Silva témát nem igazán értem. Sokan őt hoznák Xavi helyére, pedig abszolút nem egy stílus/kategória a két játékos. Silva jó lenne nekünk szélre(de oda jelenleg minek?) vagy esetleg Iniesta szerepkörében, de azt elvárni, hogy esetleg ő adná meg a stabilitást a csapatnak és ő lenne a mozgatórugó, úgy ahogy az elmúlt években Xavi fölösleges, mert az én meglátásom szerint legalábbis nem igazán az a poszt az ő erőssége. Az igazat megvallva túl sok Man.City meccset nem nézek, de azért láttam már jó párszor Silvát játszani és abszolút nem az jött le, hogy ő egy karmester típus. Gündogan sokkal inkább reális, ha már felmerül Xavi pótlása.