Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.06. 17:50:21

Game90 írta:Neo, egyetértek!

Ha a többiek is benne vannak, akkor szívesen leszek második főnöke a ligának.

Egyébként ez az új vétózási rendszer egyelőre bejövős.
Örülök, hogy osztod a véleményemet. Akkor vagy szavazzunk itt (a formalitás kedvéért), vagy Slither kérlek írj ki egyet a ligában.

Mellesleg Lowry továbbra is cserélhető. Csak megjegyezném, hogy kb KEEPER szintet fut idén. 8)
Vihető mellé Kemba, Young és Anderson is. De persze külön külön is eladóak!
:mrgreen: 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.02.06. 15:03:11

Neo, egyetértek!

Ha a többiek is benne vannak, akkor szívesen leszek második főnöke a ligának.

Egyébként ez az új vétózási rendszer egyelőre bejövős.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.02.05. 00:01:06

kanty írta:Azért mert egyszerűen nonszensz, hogy mindig azon megy a tökölés, hogy olyan cserét kell összedobni, ami másnak tetszik. Kb. az egész liga egy rakás fos lett.
Messze áll tőlem hogy beleszóljak a ti dolgotokba de kanty-val értek egyet hogy ha két játékos cserélni akar azt csak akkor kéne vétózni ha tényleg inkorrekt lenne. :roll:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.02.04. 20:25:46

A Yahoo csak nálam hülyül? Nem látom a cseréknek készített topikokat. Az All Transactions alatt, a Recent Messages-nél azt írja ki, hogy No messages on this league message board. :D

Neo, nagyon jó dolgokat írtál, egyet is értek szinte az egésszel. :) Game co-commish-i kinevezését én is támogatom.

És én is visszaolvasgattam egy kicsit, jó volt nosztalgiázni egyet. :D Ejj, mik mentek itt régebben... :D No meg a Holiday-saga sem volt rossz. :mrgreen:
Eazzy
Entrenador del Barça

2014.02.04. 17:05:33

Na ez annyira nem hiányzik :D

Miért vagyok én egyedi eset amúgy vagy mi? (persze az vagyok amúgy, egy igazi egyéniség, még szerencsére szerény is ;) )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.04. 16:41:45

Hát Cumbee neked ha ez jött le, akkor tényleg felesleges az egész. Én fúrom meg a cserét? Így van, én mindenki ellen vagyok....Erre nem is tudok mit írni, ha számodra én ilyen vagyok, akkor nincs miről beszélnünk. Mi olyan teljesen más felfogásban vagyunk, hogy az elképesztő. Pont azt szerettem volna, mikor ment a kifejtés is, hogy úgy legyen meg a kellő szavazat, az hogy te nem írod be, én ezt eddig nem is tudtam. Számomra teljesen evidens, a tartózkodás az 0 szavazat. Meg én azt szeretném, hogy könnyebb legyen vétózni??? Bakker, én voltam az elsők között, aki mondta legyen megemelve a vétózási limit. Ha támadólag akartad írni ha nem, kicsit sértőnek találtam a dolgokat. 2 éve azokat írom, hogy lehetne egyenlővé tenni az egészet, az én meglátásom szerint, ami homlokegyenest van a tiéddel.
Én fúrom meg a cseréket...., akkor tényleg a ligának is jót tenne ha a gonosz Bob nem is játszana. Mert én fúrom meg a cseréket. Meg én vagyok az élharcos. Konkrétan arra nyomok, ami nagyon nem tetszik. Ott van Lowry ügy, nálam is inkább nem mint igen, de pont a te elméletedet követtem megegyeztek, volt egy értékes körcsere is, menjen. Előtte Slitherét nyilván én fúrtam meg....Én minden esetben leírtam ha valami nem tetszett, még direkt kértem visszaigazolást is a csere résztvevőktől, nyomjak nem nyomjak. De így visszagondolva az lett volna jó, ha szépen anonimban játszok, neked ezek szerint úgy van a fejedben én megfúrom a cseréket. Nem is tudok már erre mit írni, ha ilyen embernek ismersz, akkor mea culpa.....Mindvégig arra törekedtem, hogy egyenlőek legyenek a dolgok, mindenkinek segítek, a riválisaimnak adok tanácsot, ha kérdeznek, a pontozási rendszert is anno mikor vitáztunk, ott is a legkiegyenlítettebb dolgot próbáltam keresni, hogy ne a pontok legyenek túlsúlyban, FA-nál szintén a legjobb megoldáson agyaltam, számomra fájó, hogy számodra meg az jön le, én megfúrom a cseréket, meg diktatórikus rendszer stb.

Azt én nem vettem számításba, hogy ha valaki nem ír semmit, az nála ok, ebben igazat adok, de mint írtam nálam egy semleges dolog, az nem szavazat.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.04. 16:30:20

Nos ahogyan ígértem itt vagyok és javasolnék pár dolgot a ligánkkal kapcsolatban. Köszönöm annak aki végigolvassa és építő jelleggel hozzászól, esetleg próbál tanácsot adni a probléma megoldásához.

Ami jelenleg itt zajlik tarthatatlan. Ezzel csak azt érjük el, hogy megutáljuk a játékot és szétesik a ligánk. Mindenki nézzen magába, kár lenne érte nem? Azért évek óta csináljuk, várjuk, készülünk rá, örömködünk és persze szomorkodunk. Ez egy olyan játék ami egy picit kikapcsol a való életből és szórakoztat. Tök jó MANAGERNEK lenni és sztárok sorsairól dönteni.
Ez egy baráti versengésnek indult, jó lenne ha az is maradna.

Legfőbb oka a jelenlegi helyzetnek a vétó rendszer.
Itt véleményem szerint a hozzáállásunkon kellene változtatni. NE LEGYÜNK PL IRIGYEK! Ha valaki köt egy jó üzletet, akkor csettintsünk, hogy ejjjjjj, de nem azonnal lázadjunk, hergeljük a népet. Mindenkinek ott a lehetősége arra, hogy megtegye.
Kivétel nélkül Keeperben olyan managerek vannak, akik rendelkeznek már tapasztalattal. Így az átverés fogalma sztem nem létezik. Kijátszás-összejátszás nekem a fejemben meg sem fordul. Akik megegyeznek a cserében had döntsék el mi NEKI a jók. Lehet mi nem is látjuk át a gondolkodásmódot. Több embernél feljött, legutóbb Cumbee-nál, hogy tényleg lassan nem magamnak kell megfelelni, hanem másoknak. Nézzétek! Olyan nem lesz, hogy mind a 2 fél azonos arányban jól jár. Akkor semmi értelme a cserének. De ezzel nincs is gond, mert lehet, hogy a szemetekben rosszúl járó fél is elégedett, mert megkapja amire szüksége van. Ez a valamit valamiért effektus. 1-2 cserétől még nem dől el egy szezon sorsa, akármennyire is előnyös vagy előnytelen.
Ne legyünk már Liga ahol azért nem mehetett CP3 a Lakershez, mert féltek, hogy túlzottan megerősödnek. (holott megjegyezném, hogy a Hornets így visszanézve 100X jobban járt volna a LAL ajánlatával)
Javaslom, hogy a vétó rendszer ezentúl ne egy szabályozó eszköz legyen, hanem egy biztonsági rendszer. Abban az esetben ha összejátszás vagy drasztikus csere merülne fel. Pl LBJ for S. Nash. Én szívem szerint visszaállítanám a nyomkodós verziót, de nem 4 hanem 6 vétóra emelném, ahogyan most is van. Ugyen magam ellen beszélek, de így az inaktívabb játékosok vétó aktivitását is lehet kompenzálni, valamint elkerülhető a csordaszellem. Valaki olvas valamit és a tudat alattia meggyőzi így osztja a véleményt. Ez pszichika, létező jelenség, ilyen az ember.
Ahhoz, hogy ez működjön, változtassunk a hozzáállásunkon. Kivétel nélkül mindenki, én is. Nézzük más szemmel ezt a jobb napokat is látott ligát. Játszunk megint a játék szeretetéért.

Bob! Kedvellek téged tényleg. Ne vedd sértésnek, mert nem annak szánom, de így visszaolvasva heteket-hónapokat, nagyon sok problémát te generálsz. A te megjegyzéseidből indulnak ki. NYC-ben is megmondták, hogy ezekkel a zöldekkel csak a gond van. :mrgreen:
Rád hatványozottan vonatkozik, amit fentebb írtam. Nem fogok könyörögni neked, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar e játszani vagy sem. Én nagyon sajnálnám ha kilépnél. Hiányoznak a nagy Bob elleni rangadók. Sokkal jobb lenne, ha te is lazábbra vennéd a figurát. Te voltál anno a cserék "nagymestere" aztán idén szinte alig alig jött össze valami. Easy. Játszunk ne morgolódjunk. 1000 ligába lehet indulni, legyünk kompromisszumképesek és fogadjuk el ezt ilyennek amilyen. Szerencsére nem dollár százmilliók forognak kockán. Fölösleges görcsölni na. Tényleg...

Megkérnék mindenkit, hogy vegye picit komolyabban a managerkedést. Úgy gondolom, hogy azért aktív a társaság még a táblázat hátsó felében is. Erre az állandó csapatállítás illetve a továbbra is pezsgő FA-rendszer a bizonyíték. Idén hiányolom Kantyt és pl Kamajt is innen a fórumról, de nem mondhatja senki rájuk, hogy nem foglalkoznak a csapattal. Most ilyen szériát futnak. Eazzy esete mint ahogyan korábban is volt szó, egyedi, itt majd döntésnek kell születnie év végén.

Lassan itt az alapszakasz vége. Kezdje mindenki átgondolni, hogyan tovább. PO vagy majd jövő év. Mint ahogyan azt észrevehettétek, én már a jövőre gondolok. És higgyétek el, ez is izgalmas. (illetve lenne ha nem lenne ennyire drasztikus a vétó rendszer)

Javaslom továbbá, hogy legyen még egy moderátora/főnöke a ligának. Slither véleményem szerint remekül végzi a dolgát, és ezúton is köszönöm neki a szervezést és azt is, hogy nem ment még falnak a rengeteg vita miatt. Ő tényleg mindig próbál megoldást találni az esetleges problémákra. Ugyanakkor az ő vállát is kevesebb teher nyomná, illetve ha éppen úgy alakul, hogy napokig hetekig nem ér rá mert pl elmegy síelni, tudja valaki tartani a frontot. Én személy szerint Game-t ajánlanám, de az igazságosság kedvéért tarthatnánk egy szavazást.
Persze ez csak egy opció, nem feltétlen függ a liga sorsa tőle.

Ami a jövőt illeti. Most idén lemegy a dolog ahogyan lemegy. Bízom benne, hogy kicsit mindenki átértékeli a dolgot, természetesen én is és csak javulás lesz viszont szezonkezdet elején mindenkinek nyilatkoznia kelljen, hogyan tovább. Erre Melkor ligája például tényleg jó példa. Aki kakil bele az kikerül és jön helyette más. Akinek nincs kedve vagy belefáradt vagy egyéb okai vannak, adja át a csapatát olyannak aki naprakészen foglalkozik vele. Biztos vagyok benne, hogy találnánk ilyen fórumtársunkat.

Egyébként a fentieket annak fényében írtam, mert visszaolvastam 1 illetve 2 évvel ezelőtti itteni beszélgetéseinket. Olyan hó volt. Örömködtünk, sajnálkoztunk, cukkoltuk egymást. Nem pedig öltül a játékot. Higgyétek el, minden fejben dől el. Lehet ebből egy baráti élvezetes liga megint. Én nagyon szeretném és bízom benne. Akinek meg nem tetszik, semmi gond. Nem kötelező ezek a szabályok szerint játszani.

Végül tanácsolom, olvasgassatok vissza 1-2 évet. Megéri. Én pl nagyon jókat röhögtem 1-2 ugratáson. :wink:
Remélem szavaim meghallgatásra találnak és nem írtam fölöslegesen a regényemet. Bízom benne, hogy mindenki lehiggad, átértékeli a dolgokat és újra megszereti a ligát és a csapatát. Viták, súrlódások még a legjobban összeillő pároknál is előfordul.

Én részemről ennyit szerettem volna, megpróbálom élvezni a játékot és kerülni a balhékat. Köszönöm!

Addig meg ne felejtsétek:
http://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=& ... 4014851273

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.02.04. 13:36:54

Cumbee, +1, jól leírtad a dolgokat.

Viszont Bob, nehogy már elhagyd a ligát... :(
neobarca írta:Srácok! Nekem lenne pár építő jellegű ötletem, amivel újra élvezetessé lehetne varázsolni a ligát. Persze ehhez a managerek hajlandósága is szükséges. Délután leírom, amint lesz egy pici időm. Én szeretem ezt a ligát, ezt a közösséget, nem szeretném, hogy az állandó balhéról és a kellemetlenségekről szóljon. Du-este leírom csak most el vagyok havazva.
Oké, kíváncsi leszek. :)
lijacska
Jugador del Barça

2014.02.04. 13:06:12

1. Xanthor, gratula az NFL Playoff győzelmedhez.Azt gondoltam simábban győzzöl.
2. A vétózáshoz: nem fogok minden cseréhez hozzászólni,elfogadom ezt az új rendszert, de még magamban sincs letisztázva milyen cserét hasznos-hasztalan vétózni.
3. Cumbee hozzászólásához +1.
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.04. 12:01:44

Srácok! Nekem lenne pár építő jellegű ötletem, amivel újra élvezetessé lehetne varázsolni a ligát. Persze ehhez a managerek hajlandósága is szükséges. Délután leírom, amint lesz egy pici időm. Én szeretem ezt a ligát, ezt a közösséget, nem szeretném, hogy az állandó balhéról és a kellemetlenségekről szóljon. Du-este leírom csak most el vagyok havazva.

kanty
Llegenda del Barça

2014.02.04. 10:54:19

Hú, basszus, nem értem miért kell túllihegni ennyire.

Ránézek egy cserére, ha nem tetszik, akkor beírom, ha tetszik, akkor hagyom. Nehogy már folyamatosan be keljen írogatni, hogy "tőlem mehet stb." Attól, hogy még nem kommentálom péppé a dolgokat, még aktív vagyok (akik ajánlatot küldenek, azok láthatják, plusz csapatot is állítok). Ja, és kb. ebben az évben vétóztam vagy 2-3-at, mert egyszerűen nem az én stílusom, hogy agyonvétózzam a dolgokat. Már kb. mindenki van olyan szinten - NBA ismeretileg -, hogy ha cserél, akkor azt okkal teszi.

Azért mert egyszerűen nonszensz, hogy mindig azon megy a tökölés, hogy olyan cserét kell összedobni, ami másnak tetszik. Kb. az egész liga egy rakás fos lett.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.04. 10:49:10

Cumbee írta:Szóval így összefoglalva(már kiírtam a mérgemet) a lényeg az lenne és erre kéne törekednünk, hogy minél gördülékenyebb legyen a liga és minél nagyobb szabad kezet kapjon mindenki, nem arra, hogy teljesen beszabályozzuk és diktatórikusan legyen vezetve az egész.
=D> =D> =D> Jól beszéltél.

Nézzétek. Ez egy játék. A játékok arra vannak, hogy játszunk. A játék lényege az élvezet. Sztem engedjünk már picit a gatyamadzadon és próbáljuk meg élvezni a dolgot. Emlékszem anno első, de a 2. évben is csak úgy pezsgett a topik. Tök jókat beszélgettünk és cukkoltuk egymást. Most meg megy az állandó vita. Nem vérre megy a dolog, próbáljuk meg élvezni. Én sem repdesek az örömtől, hogy szépen lassan kiesek a PO-ért folytatott harcból mert higgyetek nekem, én is sokat készültem, de 1-2 sérülés keresztbe húzta a számításaimat. Ez van. Majd jövőre. Ettől független élvezem a dolgot. Az a baj, hogy saját magunknak bonyolítjuk és ezáltal saját magunk okozzuk a fejfájásokat. Take is easy! Lets Play! 8)

Cumbee
Entrenador del Barça

2014.02.04. 10:13:35

Nem értem már megint Bob, hogy mi ez a szenvedés. Milyen 5-1? El lett magyarázva a rendszer, rajtad kívül mindenkinek elfogadható volt, változtattunk, te meg a 3. cserénél már jössz is megfúrni.
De elmagyarázom:
5 vétó: 5 embernek nem tetszik
7 nem vétó: 7 embernél átmegy a csere
1 Ok: 1 ember továbbengedi a határidő lejárta előtt.

Hol van itt az 5-1? 5-7-ről beszélünk, szóval nem tudom, hogy mi a gond. Én pl megmondtam már az elején, hogy nem fogom minden alkalommal beírni az OK-ét, ha zavar a csere szólok, ha nem, akkor hagyom, hogy lemenjen 3 nap alatt, ahogy eddig is. Ilyen volt a rendszer eddig is. Az, hogy beírom, hogy nekem jó, engedjük át hamarabb, csak egy opció különleges esetekre.

A liga meg tényleg elkezd érdektelenné válni, de nem azért mert már senki sem akart fantasyt játszani, hanem ez a [auto_cenzúra] vétózgatás miatt, aminek pont te vagy az egyik élharcosa. Nekem speciel a hócipőm tele van, hogy minden cserénél balhé van, nincs is már annyira kedvem cserélgetni, mert gusztustalan, hogy már nem arra kell figyelni, hogy nekem és a másik félnek jó legyen a dolog, hanem, hogy mindenki másnak megfeleljen. (És láthatóan nem vagyok ezzel egyedül.) Agyalok adott esetben 3 órát egy cserén, egyezkedek 4 napot és 5 perc alatt megvétózzák úgy, hogy még 1 rohadt percet nem képesek rászánni az emberek arra, hogy átgondolják a vétót. Szóval ez a sok vétózgatás teszi tönkre a ligát, de a helyett, hogy szép lassan megszüntetnénk, te azért balhézol megint, hogy még egyszerűbb legyen a vétó. Csinálj akkor basszus egy 3 fős bizottságot és akkor majd minden csere előtt engedélyt kérünk tőletek, ha ennyire rossz, hogy átmegy egy csere amit nem szeretnél. És elnézést a támadó kommentért, de már a hócipőm tele van. Tegnap ezért nem is reagáltam a kommentedre, de most ledobtam a láncot. Nehogy már a liga legyen a hibás, mert nem csak olyan cserék mennek át, amik neked tetszenek. Az aktivitást meg el kell viselni. Én is sokat eszméletlen sokat készültem az NFL-re, NBA-ra meg egész évben készülök, de nem érzem jogosnak, hogy haragudjak azokra az emberekre, akik mondjuk 5 mock draftnál többet nem csináltak. Szerintem nem fogsz olyan ligát találni, ahol éveken keresztül mindenki teljesen aktív. Eazzy esete most speciális, ő dobbantott, de azért mert ő lelépett, nem a szabályokat kell megváltoztatni, hanem keresni egy aktív embert a helyére. Pl Melkor hívott minket anno az ESPN ligába, róla nemtom tud-e valaki valamit, de őt lehet zaklatni kéne, mert az a liga pl eléggé pörög. (De például ott is van egy 3-4 emberes hol teher, de azok év végén repülnek is.) Ja, és amúgy meg lehet nézni, hogy ott egész évben 2 vétó volt, az egyik azért mert az egyik tulajdonos amatőr volt és megbánta a cserét, a másik meg mert odaadtam a fél országomat AD-ért. Itt 1 hét alatt volt 3 vétó és most éppen azon megy a kiakadás, hogy a 4. lehet át fog menni.. (Hozzáteszem, most kivételesen tényleg rossz cserék voltak, egész évben nagyon kevés ennyire rossz biznisz volt szerintem.)
Szóval így összefoglalva(már kiírtam a mérgemet) a lényeg az lenne és erre kéne törekednünk, hogy minél gördülékenyebb legyen a liga és minél nagyobb szabad kezet kapjon mindenki, nem arra, hogy teljesen beszabályozzuk és diktatórikusan legyen vezetve az egész.

szerk.: Akiktől keeperben ajánlatom van, azoknak jelzem, hogy vettem őket, válaszolnom nem nagyon kell rájuk, azért nem nyomtam ki őket, hogy szem előtt legyen, át tudjam futni, hogy mit beszéltünk. Elkezdek lassan mozgolódni, agyalgatni és szólok majd ha van valami.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2014.02.04. 11:54:19-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.04. 09:31:30

kamaj írta:Akkor legyen vétózva a cserénk, de ez így komikus lett.
Valóban az lett, és sajnálom. Mindenhol jeleztem, hogy ha átmegy, vállalom, nekem akkor sem lesz rossz szájízem. Részemről tárgyalhatunk tovább, ha neked is megfelel.
Bob_Marley írta:Akkor megint szavazzunk...
Sok mindenben egyet értek veled Bob, sok mindenben nem. Először is verd ki a fejedből azokat a gondolatokat, amiben lemondanál a csapatodról. Ez csak az ördög műve. Tudom milyen érzés, hidd el. Emlékezz, nemrég nekem is megfordult a fejemben. Azóta szerencsére elhesegettem. :)
Nem ez a megoldás. Valóban alább hagyott a lelkesedés, ez tény. De igenis megmaradtak nagy csaták.
Nézd, érthető, hogy akik a vége fele kullognak, nem fognak annyit beleadni mint akik a bajnoki címért hajtanak. DE ne légy igazságtalan. Rendre mindenki állítja a csapatot, nekem pl mindenki válaszol. Igenis aktív a liga a maga módján.
Én is benne vagyok számost bajnokságban és még mindig ennek van a legnagyobb presztízse. Kiváló csapatod van megérte sokat készülni rá.
Ha visszaemlékeztek, én minden egyes héten leírtam a csapataim teljesítményét. Talán én voltam az egyetlen. Mert érdekel és foglalkoztat a dolog. Konkrétan szeretem ezt a keeper ligát. Mert hellyel közzel "barátok" gyűltünk össze és többnyire jól szórakozunk. Még a legjobb házasságokban is vannak problémák/súrlódások. Nem kell bedobni a törülközőt és igen ezt pont én mondom aki hasonlóan gondolkodott 1-2 hete.

Véleményem szerint jövő idénykezdet elejét tartani kellene egy közvélemény kutatást. Ki mennyire szeretne még játszani, ki mennyire gondolja komolyan az idényt. Így ki lehet szűrni azokat, akik már nem annyira lelkesek és az ő engedélyükkel toborozhatunk friss, lelkes erőket.

Én még mindig ezt a ligát tartom a legtöbbre, pedig máshol vagy vezetek, vagy PO esélyes vagyok. Így állok hozzá, nálam ez volt az első és az is marad. Emlékezzen vissza mindenki az elmúlt évekre és így folytassa tovább.
Slither írta:Az inaktívak kiküszöbölésére azt lehetne csinálni, hogy a vétózási időszak végén a nyilatkozok legalább felének kell vétóznia ahhoz hogy törlödjön a csere.
Lehet hülyeséget mondok, de mit szólnátok ahhoz, ha minden maradni a régiben, kivéve hogy a vétózók számát megnövelnénk 4-ről 6-ra. Ugyebár arra sokkal nagyobb az esély, hogy (amit nehezményeztem korábban) ránéz az akár inaktívabb játékos is és egy gombnyomással kifejezi nemtetszését. Valóban félő volt, hogy a kifejtős verziót páran nem fogják díjazni akármilyen okokból. Így sztem megoldódhatna a dolog. És ami a legfontosabb. A szavazatot nem lehet módisítani. Persze ez csak az én véleményem.
Bob_Marley írta: És megmondom őszintén, hogy pl az hogy átmegy olyan csere, hogy 5-1 arányban nemmel szavaznak az emberek nonszensz, innentől kezdve mi értelme van? Mielőtt jönne neo, hogy én ellenkampányolok...
Az az 5-1 még mindig 5-3. Hajlamos vagy elfelejtkezni a cserében szereplő emberekről. És sztem nincs ezzel semmi gond. Ha nem éri el a szavazatok száma a kellő mennyiséget, akkor nem érvényes. Ez a világ össze országában az összes életszituációban így van. Mellesleg tudod mit? Igazából ha törlődne a csere, nem lenne semmi gondom. Ha ettől jobb lesz egyes emberek lelki világa, ne rajtam múljon. Főleg, hogy Sulli korrekt formában van (dupla duplás), míg Waiti pl ma este is 1 pattanó 1 asist volt a "nagy teljesítménye". Ekkora különbséget egy 6. cetli nem egyensúlyoz nekem.
Ha már globálisan nézzülk a dolgokat, akkor miért nem nézzük azt is, hogy a Cavs-nál áll a bál. Waitit cserélni fogják teljes bizonytalanság (lásd mai meccs is) míg Sulli fix meghatározó pontja a Bostonnak. Nekem ezért fontos a pickcsere és ezért gondolom, hogy nem irreális.
Ugyanakkor kijelentem, ha így jobb lesz a ligatársaim szájíze, lemondok a cseréről. Egyedül lakers-t sajnálom ebben az esetben.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.04. 01:09:09

Akkor megint szavazzunk... (jó ötletnek tartom, Slither gondolatait amúgy, mert ha már nem várunk, hogy legalább meglegyen a kellő szavazatszám, akkor legalább legyen valami ). Nekem is lassan kezd tele lenni a hócipőm, hogy mindig minden baj, nálam betetőzés volt a mai szavazatmegváltoztatás. Részemről erősen gondolkozom, hogy ennek semmi értelme nincsen, kevésbé aktív tagok, állandó magyarázkodás, megsértődések, stb. Nem igazán látom, hogy közösen menne a dolog, s megmondom őszintén azt látom, hogy gyakorlatilag 1-2 "régi motoros" szenved egymással meg a többiekkel, hogy fent maradhasson a liga. Ezt nagyon komolyan gondolom, hogy az egész kezd szétcsúszni, pedig nagy reményekkel indultunk bele, sokat tanultunk, de pl azon is látszódik, hogy nagyjából ugyanaz a gárda fog bejutni a PO-ba mint tavaly. Lehet borúlátó vagyok, meg mint írtam a mai szavazat változtatások is elkeserítettek (ha egy egyszerű kérdésben, hogy ok vagy nem ok nem tudunk dönteni, akkor mi várható el??? Komolyságot tükrözte az egész, nyilván nem életekről dönt az ember, de számomra az jött le, szavazzunk, mert muszáj. Az a poén jutott eszembe az egészről, hogy menjünk tüntetni, de mi ellen is tüntetünk???.....Nemtörődömség jele volt nekem a nagy tanulság ebből), de nagyon nem látom az alagút végét.
És megmondom őszintén, hogy pl az hogy átmegy olyan csere, hogy 5-1 arányban nemmel szavaznak az emberek nonszensz, innentől kezdve mi értelme van? Mielőtt jönne neo, hogy én ellenkampányolok, nem igaz. Globálisan kell látni az egészet...Nem a cseréről van szó, vagy másról, hanem elvekről, amik teljesen kezdenek szétcsúszni...Nem szavazások, teljes felfordulás, ide-oda magyarázások, megsértődés, puffogás. Elég szomorú vagyok, részemről a csapatátadáson is gondolkozom, mert több ligában is vagyok, ezt veszem a legkomolyabban, de minek???Van értelme??Egyre kevesebb, miközben máshol még tombol a "kezdeti lelkesedés".

Félre értés ne essék nem arról van szó, hogy ez az élet legfontosabb dolga, de kezd szétcsúszni a liga. Legalábbis én így látom, Tényleg nagyjából van 5-6 ember, aki próbálja az egészet takaréklángon működtetni, de pl én már nagyon kezdek ebbe belefáradni. Komolyan Michaa elleni győzelemnek sem tudok úgy örülni, és ez nem ellene szól, de pl hol vannak azok az idők, mikor az ember mindent, de tényleg mindent megtesz, hogy ha kell felvesz egy embert, aki dob 5 pontot meg szed 3 pattanót, de azzal is beljebb van....Ezt már nagyon nem látom, lemaradnak emberek, nincsen meccs, nem vesznek ki azokból a csapatokból embert, nincs FA mozgás, valaki csapatot elfelejt állítani, szavazni nem tudunk, vagy ha igen eltelik kevesebb mint 24 óra és mégsem szavazunk...Káosz az egész, előzőben azt írtam komikus, inkább úgy fogalmazok részemről siralmas, s értelmét már nem nagyon látom.....Szóval ha a régiek közül, akikben még tombol valamiféle vágy, de nincsenek keeperben átszeretnék venni a csapatomat, akkor hajrá.
Socio mondjuk nem nagyon van fórumon, de Messifan, varnagykrisztian, csababarca vagy más.

Michael Carter-Williams Phi - PG
Brandon Knight Mil - PG,SG
Raymond Felton NY - PG,SG
Carmelo Anthony NY - SF,PF 
Blake Griffin LAC - PF,C 
Tobias Harris Orl - SF,PF
Jonas Valanciunas Tor - C
Serge Ibaka OKC - PF,C
Jose Calderon Dal - PG
Trey Burke Uta - PG
Shawn Marion Dal - SF,PF
Jeff Green Bos - SG,SF,PF
Dwight Howard Hou - PF,C 
Markieff Morris Pho - PF,C
Klay Thompson GS - SG,SF

És legfőképpen azért fáj az egész, mert nagyon sokat dolgoztam (Game-mel közösen dolgoztunk, szerintem top3-ban benne voltunk, akik a legtöbbet készültek a draftra, akár tavaly, akár idén, annyi excel táblázat, kimutatás, statisztikák, kiből mi lehet weboldal, dokumentum stb-t néztünk át hogy ihajj, de így visszagondolva, ez is inkább fájó dolog, mert értelme nem sok volt.....Nem megbántva senkit, de pl draft előtt is az életemet rátettem volna tenni, hogy DMC lecsúszik Cumbeehoz....nem tőle sajnálva, de mutatva az érdektelenséget, hogy most behúzom xy-t vagy mást, s ha őt akkor miért) az elmúlt 2 évben, végre sikerült oda is érni az élmezőny közelébe, de totálisan kezd érdektelenné válni, ha gyakorlatilag amiről az egésznek szólnia kéne, hogy jó társaság, kellő rivalizálás (bocsánat mindenkitől, de mára gyakorlatilag Game az egyedüli, aki ellen "készülök", s izgulva nézem az eredményeket, más ellen kb vállrendítés, hogy éppen dobott 5 pontot vagy sem xy....), tanulás, viszálykodás (de ez a sportszellemhez hozzátartozik), győzelem-vereség, de emelt fővel, mára ezek közül a töredék van meg, ha van egyáltalán valami....Cseréket is azért küldöm el 125-ikre is, hogy a lelkem "megnyugodjon", hogy foglalkoztam a dologgal. 1 hónapja kajtatok egy center után, valakinél már vagy 3 hete áll az ajánlat....Bocsánat nem teljesen igaz, mert néha visszavonom, hogy tudjak diskurálni, majd elküldöm megint. Pedig nagyon szoros lenne a liga, látszódnak is az eredményeken, most kellene rátenni egy lapáttal, de valakit az se érdekel, ha elbukik 1 kategóriát, vagy na bumm lemaradt 1 ember, xy sérült, kit érdekel...Szavazunk??Majd ráérek jövőre, csere van, ok, ja mégsem, vagy fordítva. Nem megmondás ez, saját magamon is ezeket a "tüneteket" észlelem, ezért nem látom az egésznek értelmét, mert vagy csináljuk rendesen, vagy hagyjuk a francba. És nyilván poénnnak fogja fel mindenki, nincs is ezzel baj, meg tényleg játék, de a nagy tanulsága az egésznek az lenne, hogy az embert jobbra sarkalja, hogy gondolkozzon, hogy tanuljon, s ne érdektelen legyen. Feljebnbb írtam xy kit draftolt, más hogyan készült stb, ezzel nincsen gond, mindenki saját megítélése alapján készül, csinálja, de mikor odáig fajulunk, hogy az egész liga kezd érdektelenné válni, akkor kell elgondolkozni, hogy akkor van-e értelme.

Elnézést a kifakadásért, meg visszaolvasva is érezhető, sokszor ugyanazt írom, néha rendszertelenül, mondom ma nagyon elkeseredtem, s hangsúlyozom nem a tényszerűségen, hogy valami történik vagy sem, hanem a mögöttes dolgokon, lehet rosszul látom, jelenleg amiket feljebb írtam azokat gondolom.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.02.03. 23:39:22

Bob_Marley írta: És ehhez hozzáfűzném, hogy részemről ez a számolás így nem fair, vagy akkor valamit csináljunk a nem aktív tagokkal. Mert most ott tartunk, kanty-Eazzy gyakorlatilag nem szavaz....S emiatt a lakers0827-neo meg a neo-kamaj csere is eléggé érdekes lehet, mindkettő átmehet úgy, hogy a többség (nagyon többség, akik szavaztak) nem engedné át. Ergo feltételesen kiveszem Eazzy-kanty szavazatait (mert nem érkeznek, nem írnak, nem reagálnak) ott tartunk, van 12 ember, kell 6 vétó 5 engedés, de mivel ketten nem szavaznak, kell 6 vétó 9 embertől.....
Szóval ott vagyunk, hogy sehol nem vagyunk. :D
Ebben igazad van, Eazzy tényleg nem fog egyetlen cseréhez sem kommentet fűzni, talán tényleg nem kéne figyelembe venni a számolásnál.

Az inaktívak kiküszöbölésére azt lehetne csinálni, hogy a vétózási időszak végén a nyilatkozok legalább felének kell vétóznia ahhoz hogy törlödjön a csere. Ilyenkor is OK-nak számolnánk a cserében lévő 2 embert, szóval a tényleges szavazók között mindig legalább 2-vel több vétózó kell hogy legyen mint Ok-ézó. Ezt is megszavaztathajuk ha másoknak is tetszik, de valszeg már csak jövőre lépne érvényben, amilyen lassan mennek itt a véleménynyilvánítások. :D
kamaj
Capitá del Barça

2014.02.03. 23:19:01

Akkor legyen vétózva a cserénk, de ez így komikus lett. Értem én, hogy többeknek nem tetszik ezzel bajom nincs is. Annyi ami necces ebben, hogy ha valaki leírja a véleményét, akkor azt ne változtatgassuk már meg később, ha valaki mást gondol erről. Elhiszem, hogy nem gondolta át először teljesen, DE ha valamit oda leírunk, az legyen már végleges is, mert így nem lehet számolni. Engem csak ez húzott fel kicsit. Mindenki gondolja át mit ír le, hogy szavaz, és az végleges legyen, történjék bármi. Azt hiszem ez jogos kérés, és nem csak erre a cserére nézve (ha nem velem történne akkor is furcsálnám).

Nos a cserére visszatéve, mindenki kiindul valamiből, most perpillanat abból, hogy Marshall visszaesik. Lehet, de épp annyi esély van rá, hogy úgyis mindegy ez a szezon a Lakersnek, hogy Nash-t már csak perembernek használják, és inkább Marshallt mint a jövőt tekintik kezdőnek. Azt hiszem feláldozok én is egy picket ezért a bizonytalanságért Neonak. Mi kellen még a csere átmeneteléhez? Még egy pick, mert akkor nem vagyok annyira biztos, hogy akarom ezt. Neo, ha akarod tényleg a cserét más formában írj, de csak akkor ha tényleg akarod :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.03. 22:34:31

neobarca írta: GT ezt találta a számára legmegfelelőbbnek. Mind1 akkor tovább próbálkozunk. Csak az a baj, hogy 1-2 hangadó mindig lesz aki majd hujjog és ha már valaki mozgolódik, akkor viszi a többit is.
Erre jó példa a mostani is. 2 napot nem zavart senkit aztán megjelent az első "vészmadár" és egyből vétó...
Ezt azért másoltam be, mert ma neo jön a csatlakozom a nem ok táborába. :D Következetesség. És GT is megváltoztatta a szavazatát. Nincs ezzel gond, csak akkor tényleg döntsük már el, hogy mi a búbánat van, mert komikus a rendszer így.

Ez a Lowry_Marshall csere nálam necces, de mint írtam is, ilyen pickcserével eltudom képzelni, bár egy kései draftkör csere még dobhatott volna rajta. Részemről a véleményemet nem változtatom meg, mert komikus lenne. Szerintem necces csere, de elvileg pont azt szeretnénk, hogy ne a vétózásról szóljon minden, erre ugyanott vagyunk, hogy lesújt Demoklész kardja mindenre. Ez a csere magyarázható, még ha mondom egy 10-11-12 körcsere még belefért volna.

Lakers0827-neo cserében meg továbbra is nyilatkozzon, aki még nem tette. Pont emiatt nem tartottam jónak, hogy időmeghatározás van, s nem szavazatmeghatározás, llétrejöhet egy olyan eset, amiben a nyilatkozók 5/6 arányban nem engednék át a cserét, s át fog menni, ami szintén komikus lenne. Cumbee-kanty-meslija-Eazzy szavazatára várunk.

És ehhez hozzáfűzném, hogy részemről ez a számolás így nem fair, vagy akkor valamit csináljunk a nem aktív tagokkal. Mert most ott tartunk, kanty-Eazzy gyakorlatilag nem szavaz....S emiatt a lakers0827-neo meg a neo-kamaj csere is eléggé érdekes lehet, mindkettő átmehet úgy, hogy a többség (nagyon többség, akik szavaztak) nem engedné át. Ergo feltételesen kiveszem Eazzy-kanty szavazatait (mert nem érkeznek, nem írnak, nem reagálnak) ott tartunk, van 12 ember, kell 6 vétó 5 engedés, de mivel ketten nem szavaznak, kell 6 vétó 9 embertől.....
Szóval ott vagyunk, hogy sehol nem vagyunk. :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.02.03. 21:46:07

neobarca írta:
Slither írta:Holnap reggel megy át a csere, oda van írva mindegyiknél mikor lesz érvényes egy trade.
Nem igazán értem. a 2 nap letelt. Akkor hh nem mehet át a csere már ma este? Ha jól tudom illetve mindenhova azt lett írva, hogy 2 nap a határidő. Most akkor mégsem? Te is át tudtad engedni a saját cseréteket akkor ezt hh nem? Eskü nem értem akkor a rendszert. :shock:
2 teljes nap van arra hogy vétózni lehessen, a 3. nap de. megy csak át. Szóval ha hétfőn lett megkötve egy csere, akkor kedd és szerda áll rendelkezésre a többiek számára hogy vétózzanak, és csütörtökön mehet át a csere ha minden rendben volt. Az mi cserénk azért ment át olyan gyorsan, mert megvolt az 5 Ok szavazat. A ti cseréteknél 5 vétó és 1 OK van, így nyilván nem fogom idő előtt átengedni.
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.03. 21:21:02

Slither írta:Holnap reggel megy át a csere, oda van írva mindegyiknél mikor lesz érvényes egy trade.
Nem igazán értem. a 2 nap letelt. Akkor hh nem mehet át a csere már ma este? Ha jól tudom illetve mindenhova azt lett írva, hogy 2 nap a határidő. Most akkor mégsem? Te is át tudtad engedni a saját cseréteket akkor ezt hh nem? Eskü nem értem akkor a rendszert. :shock:
Slither írta:Másik cserét annulláljuk, ha meglesz a 6 vétó. Ha már bevezettük az új rendszert, akkor menjen minden úgy ahogy kell. Eddig 3 vétó van (úgy látom hogy GT és én is csak leírtuk hogy jogos lenne a vétó, de nem változtattuk meg a szavazatunkat). Ha meggyőződ Kamajt is hogy visszalépjen a cseréből, akkor törlöm a cseréteket.
Megértem, ha Kamaj nem akarja törölni a cserét és én nem is fogom győzködni. Figyelmetlen voltam, látszik, hogy nem vagyok otthon Lakers téren. Ha jól számoltam 3 vétó van +Te és GT mint lehetséges. Az nem tudom minek számít. Innentől kezdve Kamajon múlik. Akárhogy is dönt, én elfogadom.

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.02.03. 21:08:51

neobarca írta:Slither, légy szíves nézz majd rá a dolgokra, mert az egyiknél lejárt bőven a 2 nap és fontos a csapatom beállítása végett, a másiknál meg nem tudom, hogy akkor most mi lesz, mi legyen.

A Lowrys cserét valóban én ajánlottam fel. Viszont tényleg nem számoltam azzal, hogy Marshall már csak napokig lesz kezdő. Ebben a formában valóban eléggé egyoldalú a csere. Nem akarok senkivel se kibabrálni, főleg Kamaj veled nem, így részemről bármelyik megoldás megfelel.
Holnap reggel megy át a csere, oda van írva mindegyiknél mikor lesz érvényes egy trade.

Másik cserét annulláljuk, ha meglesz a 6 vétó. Ha már bevezettük az új rendszert, akkor menjen minden úgy ahogy kell. Eddig 3 vétó van (úgy látom hogy GT és én is csak leírtuk hogy jogos lenne a vétó, de nem változtattuk meg a szavazatunkat). Ha meggyőződ Kamajt is hogy visszalépjen a cseréből, akkor törlöm a cseréteket.
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.03. 20:06:42

Slither, légy szíves nézz majd rá a dolgokra, mert az egyiknél lejárt bőven a 2 nap és fontos a csapatom beállítása végett, a másiknál meg nem tudom, hogy akkor most mi lesz, mi legyen.

A Lowrys cserét valóban én ajánlottam fel. Viszont tényleg nem számoltam azzal, hogy Marshall már csak napokig lesz kezdő. Ebben a formában valóban eléggé egyoldalú a csere. Nem akarok senkivel se kibabrálni, főleg Kamaj veled nem, így részemről bármelyik megoldás megfelel.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.02. 03:37:31

Kicsit aktivizáljuk magunkat a kérdésekben, Lakers-neo cserét én sem értékeltem, majd holnap átgondolom, de a Slither-meslija cserénél is csak 5 hozzászólás volt, amiből kettő a csere résztvevőkhöz fűződik.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.01.31. 19:09:56

Ti akartátok megemelni a vétók számát, és én is 5-öt javasoltam, erre reagált Cumbee hogy nem jó, legyen inkább 6. Arra már nem jött semmi hsz.

Eredetileg úgy gondoltam, hogy a szavazásban ne számítsuk bele a cserében lévő 2 embert, de Cumbee érvelése logikusabbnak tűnik, a cserében résztvevő 2 ember véleménye legalább annyit kell hogy számítson, így sztem is jobb ha beleszámítjuk az ő szavazatukat a többségi szavazat eldöntéséhez (ráadásul a 6 vétó még csak nem is többségi döntés, az még mindig csak a liga fele).

Szóval 6 vétó szavazat kell a cserék annullálásához, az idő előtti átengedéshez pedig 5 OK (mivel alapból 2-vel indul az OK oldal és 7-nél már biztosan nem jöhet össze elég vétó).
neobarca
Director del Fútbol

2014.01.31. 18:36:18

MessiFan írta:Bár egy Melo for Blatche egész korrekt lenne, de tudom mennyire ragaszkodsz hozzá, hiába jobb sokkal a félig filippínó barátunk.
Kiderítem hol laksz és véged. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ezt csak úgy összehajítottam. nem nagyon figyeltem, csak azt láttam, h szabadulnál Wadetől. Még Lin helyett Knightot tudom felajánlani. Csak eléggé fázok Wade lábától na, hogy az igazat megvalljam... :( 8)

Válasz küldése