igeorgy írta:Nehéz megfogalmazni, de mondjuk az érdekes lenne, ha catalunia "nagyobb" szabadságot...autonómiát kapna és pl saját bajnokságot írna ki, lehet az ott szereplõ barca már nem jelentene akkora lehetõséget a sztár légiósoknak...
Meg emócionális kérdést vet fel a válogatottaknál, h hol szerepeljen...pl Puyol, Oli, Xavi szíve szerint a katalán 11-et választaná, de lehet h nem jut ki a vb-re, eb-re...
De összeségében a spanyol nép, nemzet, ország...stb sokat veszítene szerintem katalóni, baszkföld nélkül, viszont meg kell vizsgálni, h az szabadsággal vajon többet nyernek az autonómiák?
Bocsi de nem értem mindent amit írtad
Itt, Katalóniában nem akarunk egy katalán bajnokságot, hanem egy hivatalos Katalán csapatot. Szerintem a legjobb lenne egy (igazi) europai bajnokság, ahol lenne a Barça, a R.Madrid, PSG, Liverpool stb...
Nem tudom hogyan lesz Magyarországon, de Spanyolországban, ha Aragonés hivja valakit (mint Oleguer-t) és a játékos azt monda hogy nem akar menni, van egy NAAAAAAGY bírságot neki. ÉS talán nem tud jatszani tovabb.