2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jól láttad, Riquelme nyakába ugrott. Egyébként igen jó tolták ketten együtt, ütős párost alkottak...KorikaSzeged írta:ÁÁÁ, embertelen, amit csinál. Egyre kevésbé tudom elhinni, hogy ilyen idős korában így játsszon valaki. És annyira jó volt nézni, ahogy a gólja után Riquelme (mintha ő lett volna) nyakába ugrott. Tényleg, mint egy kisgyerek.
Én is ilyen problémákkal küszködöm,ugynais az én argentin mezemre azt akartam íratni,hogy Maradona..fúú milyen meglepő?antiimperialista írta:Az Adidas egységes betűtípust használ az összes általa gyártott válogatott meznél. Szerintem egy márkaboltban utánanézhetsz. Azt nem tudom, hogy most a vb tiszteletére megváltoztatják-e. Sanszos, hogy igen, mert abban is van üzlet rendesen...KorikaSzeged írta:A válogatott mezéről jut eszembe. Van egy argentín vb mezem. És tervezem, hogy a hátára rárakom Lionel nevét. De nem tudom, hogy milyen betűtípust használnak. Illetve még az se dőlt el, ha jól tudom, hogy megtartja-e a mezszámát, vagy megkapja a 10-est. Tudnátok nekem valami információt adni ezzel kapcsolatban? Előre is köszi.
Ha jól tévedek, Anglia-Uruguay lesz kb. 21.00-tól, és azt adja a Sport1. A közvetítés 20.45-kor kezdődik.Rajminho írta:és a sport 1-en nem lesz valami jó kis meccs