Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek!Capon írta:Ezért mondtam a sevillai "diadalunk" után, hogy csak magunkat áltatjuk ha bedőlünk annak a győzelemnek, mikor egy szerencsétlen összezuhant Sevillat megszórtunk, vagy a City után amikor mondtam, hogy kár bármit is levonni abból a győzelmünkből, mert nem volt ezek mögött a győzelmek mögött valós teljesítmény!!
ha Tatan múlik tuti. Nem fogadnék erre a barcára, hogy nyer bármit is idén ( nem a mai meccs miatt), de a játékosállomány miatt soha nem lehet leírni a csapatotBarcasKrisz írta:Ezután a vereség után kezdhetünk a gondolattal megbarátkozni, hogy elvesztettük a bajnoki címet.
Ki is húzhatod..Ilyen játékkal a Realt meg tudja verni a Barca szted idegenben??? Még a kiscsapatokat se..herlius írta:Ha valóban bejön Ancelotti tippje, hogy 100 pont kell a bajnoki címhez, akkor minket már ki lehet húzni a sorból.
szerintem Bartra meg Montoya alúl tudta múlni. Piquének volt 3 nagy hibája, de melette azért csinálgatott valamit, de Montoya és Bartra... Hagyjuk Nem Piquét akarom védeni, de attól h Bartranak meg Montoyanak nincs látványos hibája, Bartrat úgy játszák át hogy öröm nézni, Montoya meg gyenge ( arról ne is beszéljünk h támadásban semmit nem tesz hozzá, 0 Alveshez képest)Zolee23 írta:a madrid ellenit kötelező lesz hozni, ha idén még bajnokságot szeretnénk nyerni. 500 forintnál többet erre mondjuk nem tennék.
a védelembe minél előbb igazolni kell két értelmes játékost, ezekkel a bohócokkal mint piqué, kb. az ellenfél összes támadása gólhelyzet.
Valószínű, hogy igen. Volt már erre példa korábban is.StickyFingaz írta:Ez most 2 vkp-s defenzív rendszer lesz,vagy Busi lesz Xavi helyén?
Erre én is kíváncsi vagyok:)StickyFingaz írta:Ez most 2 vkp-s defenzív rendszer lesz,vagy Busi lesz Xavi helyén?
Egész jó a kezdőtök.Game90 írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Song Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar.
Bench Barcelona: Pinto, Alves, Mascherano, Xavi, Cesc, Alexis, Tello.